17

Жени

преди 11 години

Прекрасна! С Вас съм! Щипни Сури от нас!

16

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да му е взела, нищо не може да компенсира това, което й е причинил. По едно време приличаше на умряла скумрия. Добре че се осъзна навреме. Колкото до баща й, той се е противопоставял на брака й с Том Круз още в началото, предупреждавал я какво я очаква, ама кой да слуша...

15

късметлия

преди 11 години

С баща от адвокатската мафия как няма да цъфти ве..за 5 год. ку*валък ,да отмъкнеш милиони си е добре свършена работа..Том Круз трябва да черпи в случая ,че се отърва жив.

14

буля

преди 11 години

След тая статия мисля да разцъфна и аз. То развода бил много благо нещо! Особено ако има кой да плати. Лошото в моя случай е че ще трябва да му платя. Щото толкоз ми бил акъля. Ама нищо-трабанта ми остави, при бургазлийката върви!

13

Анонимен

преди 11 години

Жалко е, че толкова готин и преуспял мъж като Том Круз е явно психар и неможе да задържи нито една жена. Няма пълно щастие - може би това е неговото нещастие рано или късно да остава сам.

12

аз

преди 11 години

Кейти Холмс е доста посредствена актриса, не се е снимала в кой знае какви филми, така че известността си до голяма степен дължи на Том Круз. Ако не беше бракът и с него, никой нямаше да и обърне внимание.

11

Магесник

преди 11 години

Том Круз действа на бившите си жени, като тор на цвете. След него разцъфват и се разхубавяват.

10

пп

преди 11 години

На мен пък ми изглежда тъжна на всички снимки с изключение на една. Очите я издават.Освен това ми се струва, че доста фотошоп е използван за лицето.

9

Коко

преди 11 години

Вярното заглавие е: Кейти Холмс - една разведена жена!

8

Браво, Кейти!Навреме

преди 11 години

Разбира се, че ще е добре! Сравнително бързо се отърва от вманиячения си на тема религия съпруг. Никол Кидман също разцъфтя- и физически, и професионално- след като се разделиха с Т.Круз. А при Холмс вече е ставало въпрос на живот и смърт и за детето й. Според решението на Круз, малката е трябвало да бъде отделена от нея и да учи в специалните училища на църквата на баща й. Със съответното промиване на мозъка!

7

123

преди 11 години

изглежда животът на свободна жена и се отразява отлично

6

ааа

преди 11 години

хубаво е,че се отърва

5

rusnak

преди 11 години

А така Холмс, представи се на руската олигархия, белким ти върже като на Наоми.. Само внимавай, фамилията на новият да не е кавказка или азиатска, че те, не са по-малки психари от бившият ти..

4

Офффффф

преди 11 години

''Бляскава'' доста често употребявана дума, която журналята са чули от някое американско ток шоу....кола може да е бляскава....тая гюдерия няма как да е бляскава !!!

3

Анонимен

преди 11 години

Moже да не е искала да го задържа, а не да не е супяла.

2

Круз

преди 11 години

В щатите се говори, че Том бил манияк на сондажи в задният и двор, и тя не издържала на изследователският му апетит!!

1

агне-багне

преди 11 години

С милиончетата или в най-лошия случай - хилядарките, дето ги гушва при развода па шси говорим дали не става :D