Снимка: Harper's Bazaar

На корицата на новия брой на списание Harper's Bazaar, Русия блести вече бившата съпруга на звездата Том Круз – Кейти Холмс. Актрисата изглежда напълно преобразена, а от снимките изобщо не личи драмата в личния ѝ живот, през която тя наскоро премина.

Доста медии и журналисти се изказаха, че свежия, бляскав вид на 33-годишната брюнетка се дължи на излизането ѝ от „затвора" на брака с деспотичния сциентолог Том.

Каквато и да е истината, Кейти изглежда перфектно в тоалетите на Versace, Dolce & Gabbana, Moschino и Michael Kors, с които е снимана в списанието. Кадрите са на известния фотограф Жил Бензимон.

Самата тя съвсем наскоро (миналата седмица) дебютира като дизайнерка в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк, където представи своята колекция заедно с партньорката си Джийн Янг - Holmes & Yang, пролет/ 2013.

В същото време, паралелно с модните си изяви, Кейти се подготвя за завръщането си на Бродуей в новата пиеса Dead Accounts. Билети за спектакъла дори вече са пуснати в продажба! Освен това миналата седмица Холмс имаше и емоции около своята първокласничка Сури, която тръгна в престижно училище в Ню Йорк.

С красива кестенява коса, оформена в пищни, ретро вълни, с драматичен, опушен грим на очите и със сексапилни устни – прераждането на Кейт е наистина красиво и можете да го видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase