106

Глупости

преди 11 години

До МарсипанИ убийството на Стоян Балтов ли?

105

Анонимен

преди 11 години

До МарсипанНаистина казал си го възможно най-точно, това е самата истина.

104

Анонимен

преди 11 години

На снимката: Каймакът на българската интелектуална сила.Следващте пробиви в медицина, индустрия, физика и т.н. от тях ще дойдат.

103

Марсипан

преди 11 години

100% от инциденти те случлили са се в студентски станаха в битови условия,общежития,пейки,градинки...тези заведения според мен дават сигурност.Трябва да се натегнат нещата по общежитияата,да има по голям контрол там. + тва 100% от работниците по тези места са студенти,които трябва да се издържат сами.Мисля че тези факти са достатъчни за да докажа че тоя закон е пълен шит!

102

Rock forever !

преди 11 години

До m Явно момичето не е било изкушено от дискотеките .

101

m

преди 11 години

По темата мога да кажа, че посещаването на какъвто и да е бил вид нощни заведения е по желание на индивида и премахването или ограничаването на тези заведения не би отказало "купонджиите" да посещават търсените от тях заведения на други места в София. Другата алтернатива е "поркане" на домашна ракия в битова обстановка. За пример ще дам моя бивша колежка от университета, която за 4 години посети само веднъж дискотека в Студентски град, а през останалото време релаксираше и учеше в стаята си.

100

до Жужу

преди 11 години

Ако *** ти и тато ти не беа дошли едно време от село, едва ли така щеше да говориш. Ама с мама кокошкарка и тате овчар, столичанин няма как да станеш. Ставаш столичен ***, от тия, дето и в провинцията ви се смеят ;)

99

дари

преди 11 години

в студентски град дискотеките гъмжат от наркопласьори и *** очевидно на общината този бизнес и е много мил и драг щом кметицата заяви че няма да закрие дискотеките там щом студентите имат пари за дискотеки да си плащат наеми и консумативите не искам да ги издържам с моите данъци

98

иво

преди 11 години

в холандия на територията на университета има само магазин за хранителни стоки с намаление за студентите стол и барчеза закуска което работи до 8 часа вечерта никакви дискотеки няма да се закрият всички дискотеки в студентски град

97

иво

преди 11 години

студентски град беше необходим защото произвеждаше кадри за държавните предприятия сега няма държавни предприятия и съответно тези кадри не са нужни на държавата следователно трябва да се закрие и студентски град никъде по света го няма това нещо безплатно да живеят и данъкоплатнице да им плащат вода ток парно и квартира синът ми учи в холандия там има общежитие само в първи курс струва 500 евро колкото струва и частната квартира всички си плащат наемите като попчета

96

ЗОРО

преди 11 години

По-добре забраната да е само за студенти,но не знам как ще ги отсеят......всъщност,то *** от далеч се вижда!!!

95

kp

преди 11 години

Evala 107!:)

94

Жужу

преди 11 години

Ей чшшшшш алоуууу АМА Я БЪРЗО ДА СЕ ПРИБИРА КОЙ ОТКЪДЕ Е ДОШЪЛ БЕ !?!?!? КАКВИ СА ТЕЯ РАБОТИ....ИДВА МИ ОТ ЧИПРЪЧАНЕ И ИСКА ДА СТАВА ИКОНОМИСТ.....ИДВА МИ ОТ СЕЛСКАТА ФЕРМА ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е ГЛЕДАЛ ЖИВОТНИ - ИСКА ДА СТАНЕ ИНЖ. ЕЕЕЕЕЕ НЕ СТАВА ТАКА....ПОСЛЕ ЗАЩО НЯМА СЕЛСКО СТОПАНСТВО И ЗЕМЕДЕЛИЕ..... АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ ПОНЕ ТЕЗИ КОИТО СА ИЗРАСНАЛИ - ОСТАНЕТЕ СИ С ТОВА И НЕ ИДВАЙТЕ ПОВЕЧЕ В СОФИЯ !!! ПРЕПЪЛНИ СЕ ВЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

93

Завиждащ неспособник

преди 11 години

Малко е! Забранете всички заведения, сложете вечерен час и ги задължете да ходят с бурки и дълги ***. Образованието трябва да бъде едно непрекъсваемо занимание и всички да зубрят денонощно. Нямат никакво право да се забавляват! Не! Хвала на вази пуритани, що запретихте разврата!

92

Анонимен

преди 11 години

Защо ме се коментира ВЪЗМУТИТЕЛНОТО и ЛОБИСТКО решение на ЗДРАВНАТА комисия която се противопоставя на проектозакона и то с откровено манипулативни адвокатски трикове а не се произнася по това за което отговаря - как ще се отрази на здравето на студентите този закон. Кои са имената на депутатите гласували лобисткото решение, ние имаме право да знаем за кого да не гласуваме повече!

91

Анонимен

преди 11 години

Проектозакона е твърде мек и ограничен. Забраната трябва да важи за всички заведения на територията на "Студентски Град" - така както е очертан към днешна дата! Който е купувал имоти там да е мислил че ако не незаконно е поне неморално да строи там заведения и да си понесе последствията! Збраната за продажба на алкохол да е на 100 метра ОТ СТУДЕНТСКИЯ ГРАД а не от някое общежитие.Така например е в САЩ. Младежта е най-податлива на пороци а е нашето бъдеще и следва да се пази

90

до 99

преди 11 години

найстина?збивания?ти да не си студент, между другото ... ?

89

do 93

преди 11 години

Направо пращай колежката на баща ти, и без тва "черпенето" ти от неговия джоб излиза ;)

88

23г.

преди 11 години

найстина в студентски град много им отпуснаха юдите. ако ги нямаше гафовете като убийства, пиянски збивания, нямаше да имам нищо против купоните там, хора който найстина искат да се забавляват а не да се бият и убиват... това вече не е забавление. да те е страх да излезеш сам вечер...

87

23г.

преди 11 години

до 98 е па щом си отишал за купона, хващай си чукалата и отивай в друг град или квартал и пак ще си купонясваш ... това да ти е проблема. проблема ще е за тези който искат да учат а няма да могат заради постояните купони в общежитията щом вече не могат да ходят комшиите им по заведенията, или пък те самите да разпуснат някак си.