15

с.Весилиново

преди 11 години

*** не карат Сеат те карат БМВ ,Мерцедес или Ауди ас.Веселиново е селото на Ж.Желев и там живеят само българиследователно кражбата е извършена и от българи.Има и вип българи които не знаят столиците на съседни държави така че да не правимсравнение по националност.Всичко е до манталитет и акъл.

14

az

преди 11 години

до 9 ти....защо ли? защото държавата се управлява от частници..и защото държавната политика стана частна..та за това ...тогава за каква държавна политика да говорим?

13

Анонимен

преди 11 години

Тези защо не са в затвора?

12

аз

преди 11 години

Разказваха как мобилните оператори пазят оптичните си кабели - поставят "екземпляр" от заровения кабел на по-плитко, така че да бъде достигнат пръв и да се види, че не става.

11

Анонимен

преди 11 години

До :) 12 Стига сте оплювали турците, гледайте първо в БГ как е и после оплювайте другите. Мързелив и завислив народ сте, с мечти за бързо забогатяване без да се трудите! Само за далавери и кой да прецакате Ви се въртят в главите. Вземете се в ръце и вместо да завиждате на други потрудете се малко и Вие, за да постигнете и допринесете с нещо добро на този свят. Стига сте мрънкали а вместо това създавайте и си помагайте!

10

алоооо

преди 11 години

е да,и после ....НА СВОБОДА $КЪМ НОВИ КАБЕЛИ!!!

9

:)

преди 11 години

Въпросният регион е населен предимно с *** говорещи турски. Повечето са диви , неграмотни , зле или почти не знаещи Български език със склонност към кражби и насилие. ***(турска) работа.

8

анонимен

преди 11 години

бре..четейки подробности за господа Бай ***..си мисли човек..че е хваната наистина криминална групировка..евала на полицаите ..че са ги хванали и не са яли шамари и ритници от ***..не за друго а защото близката ни история познава такива случаи..сега остава съдиите да си свършат работата и всичко ще е ок

7

....?

преди 11 години

Защо все стигаме до изводът ,че в Бг:"Няма ДЪРЖАВНОСТ"?

6

от ПЛЕВЕН ДО РУМЕНП

преди 11 години

Ти Руменчо ядеше и пиеше с крадците ,раздаваше кебапчета на *** си братя и ги научи да крадят-сега кажи какво да ги правим,бой,съд,пускане за електорат?

5

МВР не знае цената

преди 11 години

Много голямо недоразумение е да оценяваш кабелите само по номиналната им стойност., а Обикновено ги крадат не от магазина, а от съоръжението ,където са инсталирани. Значи трябва да се отчита вложеният труд, средствата , които ще се дадат за ремонт, след като кабелът е прекъснат и всички пропуснати ползи. Тогава няма да лежат някакви си 72 часа, а колкото трябва, т.е няколко години и да полагат обществено полезен труд.

4

Еlektra

преди 11 години

След72 часа пак на свобода. Честито! Пак ще крадат ,като има кой да изкупува краденото. Това е България.

3

Анонимен

преди 11 години

"Задържаният в Италия Лъчезар Ангелов"днес.бгзащо в едни статии се упоменава произхода в в други нетова е полвинчата и изкривена информация

2

На въпроса

преди 11 години

Колко явни престъпници се разхождат на свобода в България? Кога ще отидат в затвора?

1

НЕ ЧЕ Е..ИЗНЕНАДА...

преди 11 години

....,НО ВСЕ ПАК ,...."КОГА ЩЕ ГИ ПУСНАТ "?