74

Само истината

преди 11 години

ТЕЗИ БОГАТАШИ СА ВИДНИ ГЕРБЕРЧЕТА ОТ ГЕРБ ПЛОВДИВ- ПРЕДПРИЕМАЧИ. ЗАЩО ГО ПРОПУСКАТЕ В СТАТИЯТА? ИЗНЕСЕТЕ ВСИЧКО ЗА ТЯХ, ТА ДА СЕ ВИДИ КАК ТИЯ ДОБЛЕСТНИ ДЕВОЙКИ И МЛАДЕЖИ СА ЛАПАЛИ ОТ НАШИЯ ДЖОБ И С ЧИЕ ПОКРОВИТЕЛСТВО!

73

Анонимен

преди 11 години

До 73Прав си , но грешиш в едно. Ще ги пуснат преди изборите за да ги финансират. Чисто и просто дават старт на "спонсорската" акция. Надпреварата започва още отсега.

72

79

преди 11 години

Сега удариха джакпота адвокати и магистрати, ще падне голямо лапане от тия *** /т.нар. бизнесмени/, а пенсионерите чакат увеличение с 10 лв, жалка история, скапана държава

71

Венелин

преди 11 години

до 73Не, ще ти пуснат след 72 часа.

70

Пловдив

преди 11 години

Зулума и цялата му рода в кауша.Не се наядоха тази пасмина

69

мафия

преди 11 години

хахаха, за какво се напъвате да ги арестувате изобщо бе. Христо Ковачки източи 16 милиона ДДС, справедливият Български съд призна щетата за бюджета и го осъди безмилостно на 3 години условно. При положение че прокурора е искал 5 години ефективна присъда.За 5 милиона ДДС измама и 1 година условна присъда е много според нашия справедлив съд. Новия ВСС дано им направи ревизия на делата на всички съдий и да уволни всички дори и при съмнение за издаване на неоправдано леки присъди.

68

ех журналяги

преди 11 години

Абе журналистче, за теб източване на ДДС и неплащане на данъци май е едно и също, а? Откъде ви намират вас бе хора? Ученици-стажанти за 200 лв на месец ли сте или какво?И последното изречение: 8г. затвор ИЛИ отнемане на имуществото. Усещаш ли се, че това ако е вярно, значи всички да станем измамници от утре, защото най-голямото наказание ще е да върнем това, което не е наше така или иначе и то ако въобще ни разкрият, след като сме консумирали с години ...

67

Анонимен

преди 11 години

Ще ги пуснат... след изборите ;)

66

Бай Ганьо

преди 11 години

Зума има тежката дума наш`та система 4-4 -, наша е трансферната сума с тая системя 4-4-2.

65

До 67

преди 11 години

А колко ще струва тока , за Българина ?

64

Анонимен

преди 11 години

Тия всички ако ги съберат да работят , ще построят няколко Българси Задода

63

Вивиан

преди 11 години

Да правилно, тоя народ разбира само от арести и тояга . .

62

Симона

преди 11 години

Цецо, искам всеки ден арести на тия мастити крадци - всичко да им се конфискува, прокуратура, съд да се задействат. Ще имате втори мандат определено . .

61

RED

преди 11 години

Ако се реализира този проект, при който американски инвеститор-инвестиционен пакет от Американски пенсионен фонд, със заявен интерес ще откупи проекта АЕЦ "Белене", то той ще откупи също и правото на строеж, както и лиценза, ще заплати и досегашните разходи на НЕК, които възлизат на около 700 млн.евро.Едновременно с това ще изкупи оборудването, двата "ядрени острова" от Русия и ако това се случи предизборно, мисля, че всички ще спечелят, заяви днес енергийният експерт проф. Атанас Тасев пред Б

60

Станишката

преди 11 години

Стига с тези PR акции.То не бяха наркобосове,то не беше организираната престъпност.Оставете хората да се порадват на живота бе,какво са ви направили.

59

до 61

преди 11 години

Къде прочете за Бойко, *** ?

58

Гърбав

преди 11 години

Тая Пловдивчанка от нащи,ще не ще да шари на БимБи?Браво момчета.Ще ги изловите

57

raiko plevenskiq kon

преди 11 години

az sam raiko i obicham da galq kone

56

Ина

преди 11 години

Давай Бойко, бой по канчето.. когфискация, затвор, пълни бюджетния чувал с мангизи . . само така ..

55

raiko plevenskiq kon

преди 11 години

ivan iordanov kostov da vzeme otnoshenie i da dade obqsnenie za tova prestyplenie