106

Маринов

преди 11 години

Абе момичетата от Хасково са си много яки и въобще не са нечистоплъти !! Не съм от там ама са мн готини,и престанете да пишете глупости!!

105

Анонимен

преди 11 години

Ама то държавата сега е друууг КМЕТ ? И като ти каже , че на онова разрешително му изтекал срока ... Като на продуктите в магазина ... И никаква полиция не идва да изхвърли продукциятс. ?

104

Анонимен

преди 11 години

Ега си в държавата . Нали веднаж са издали разрешение . Абе кой е казал след няколко години не . Факултета що не го бутнат , че не се знае колко стай си строят , ток си прокарват , и не се плаща ..

103

иованов

преди 11 години

това е най антибългарския закон,срам за управляващите че го прилагат,опомнете се

102

ivanov

преди 11 години

това е най антибългарския закон, най скъпото нещо за българина след децата му е дома му.срам за управляващите че го прилагат.

101

Анонимен

преди 11 години

Добре де, човекът си е спечелил делото и ще му съборите дома, а катуните на *** що не пипате? Или този е бял човек, който си плаща данъците и сметките и за това. А ако беше *** никой и копче нямаше да му каже, нали. Е, няма такава държава!!!

100

Иван Пешев

преди 11 години

Ако е незаконно значи съдът, който е отсъдил в негтва полза е сгрешил ,ама съдиите само ги мъирят а на нас ни събарят къщите

99

Стиска ли им

преди 11 години

Журналистите ако им стиска да идат в това Хасковско ДНСК и да проверят колко преписки са "потулили" относно построените незаконно ромски къщи....

98

Хасковлия

преди 11 години

В същото време това Хасковско ДНСК се прави на ударено и "неможе" да събори цели две ромски къщи построени без план , без разрешение на наш собствен парцел.С една дума *** да си във Хасково.

97

Шоп

преди 11 години

Това не е жилище на "бедния човек", а незаконен етаж над магазина на някакъв... ммагазинер. Демек оял се частник, който се опитва да се качи на главата на обществото. Добре, че полицаите са проявили сдържаност и не са го превърнали в мокро петно.

96

Анонимен

преди 11 години

Само на президента е разрешено да има незаконно жилище на морето. Откъде накъде някакъв неизвестен българин ще има незаконно жилище, макар съдът да е отсъдил в негова полза? Ама Станишев е виновен за това, нали съдът е отсъдил по негово време? Да се кандидатира за президент, да спечели изборите, пък тогава да претендира за жилище шопа му с шоп!

95

до 116 Шоп

преди 11 години

Шоп,шоп,колко да си шоп...Дървен шоп!

94

Шоп

преди 11 години

Защо не са го утрепали?И без това Земята е пренаселена..

93

Анонимен

преди 11 години

А какво стана с дворците на разни мутри и бандити? Летяха вертолети, герберите се газираха и накрая всичко се потули.

92

Анонимен

преди 11 години

ПРЕЗИДЕНТА ДА ПОМИЛВА ЖИЛИЩЕТО НА ЧОВЕКА! /предизборно/

91

9689

преди 11 години

Този са го нарочили да си правят пи ар тези тиквеници.Щом вилата на мижитурката законна за какво говорим? Къде си Пиночете?

90

Анонимен

преди 11 години

Да им напълни гащите със съчми! Няма по-нагла и корумпирана гад от бюрократичните *** работещи по строителство, разрешения, ДНСК, РНСК и т.н. Когато и каквото лошо да им се случи все ще е закъсняло и все ще е малко. Да се провалят в дън сторителен изкоп дано. Или по-добре - в мръсният канал.

89

Анонимен

преди 11 години

Пф ЗУТ може да изкара всичко ,че е незаконно дори и прокет да има, заядеш ли се с мазен общинар се стига до това.На закона му трябва прозрачност ,а не съседката де мрази и доказваи онова -това!Грозна работа е и маи в малко случаи наистина премахването има смисъл.Най-весело е ,че човек може да си закупи къща ,а да се окаже ,че е незаконна ,нищо ,че е строена 1950 дори по ранно.Идиотско е просто ,а такива вече краиности са за мен на фона на лична саморазправа и отмъщение!

88

Анонимен

преди 11 години

А на *** незаконните жилища кога ще съборят?

87

БПФ

преди 11 години

Тоя човек е трябвало да се барикадира не с пушка, а с 1-2 адвокати !!! Направо да съди общината или държавата за етническа дискриминация - ВСИЧКИ *** КАТУНИ СА НЕЗАКОННИ, НО ДНСК НЕ ГИ ПИПА - посягат само на домовете на хора !!!Но ще дойде видов ден - ще сринем всички *** развъдници, а допусналите те да бъдат построени и неприкосновени, ще влязат в затвора !!!Български Патриотически Фронт