24

сини мишки

преди 11 години

Хахахах гледах репортажа на Левски и мога да кажа че това е поредния им нареден мач,защо не се радват след головете,а се разхождат и само се потупват по главите се едно са вкарали 5 гола на Берое,колко глупав трябва да си че да не го видиш това нещо,футболистите нямат сърца да се изкефят,защото играят сценарии,кога ще вкарат някой в затвора с тези наредени мачове,и после президентите не искали милони от тв права,защо са им,по добре наредени мачове,и никой да не ги гледа,и догодина пак Сараево..

23

Анонимен

преди 11 години

В нормална държава всеки, който отправя обвинения без да ги докаже отива на съд! Но тука, не е така, понеже има много жалки душички, които по някакъв начин трябва да си оправдават безсилието. Ето берое например, миналия кръг пада от Славия 6:1, но от Левски загубата с 1:2 е уговорена, такива жалки отборчета ще си останат завинаги жалки, защото са зависими от тотото, от Левски, от цскато, от аязмото и др. Същото се отнася и до мошениците от цска, които завличат балъците с пари!

22

до 24

преди 11 години

Понеже цскато не купува мачове, за товя яде на Мура К**а, Охохохохохохохохохохохохохохохохо!

21

Анонимен

преди 11 години

Много случайно коефициента за такава обръщалка е твърде висок. А има и кой да посредничи между двата клуба - треньорът Илиев. Преди мача люти закани се сипеха, а какво излезе, поредния предполагаем фарс. И обърнете внимание коефициентът важи точно ако на полувремето води единият *** а накрая бие другият. Няма да имаме футбол скоро и това си е. Затова Сараево ще бие Левски с 3-1, а черногорския Зета ще бие Сараево и наконец Айндховен ще смаже черногорците с 14-0 хахахахахахахахахахахахахахаха

20

Анонимен

преди 11 години

До СмрадАма много точно си си избрал името, само че трябваше от пред да му туриш едно СВИНСКА, но нищо то и без това се знае цскато какво е

19

Коледар

преди 11 години

Ах прасенца розовички, сладки, лятото отмина, наближава коледа....

18

Питам аз

преди 11 години

До *** Реалист 1:6 от Славия какво тото беше?! Или май бероето е най-тотаджийския отбор, ако е така да го закриват заедно с чорбата!

17

Шибан Реалист

преди 11 години

.... 1-2 краен изход?!? "Обръщалка" а?!? Като знаем Илиан Илиев откъде дойде и къде беше почти обявен за "треньор на века" ха ха ха.... Като се сетим и за "топлите взаимотношения" между двата клуба.... като се замислим и за култовият защитник Иво Иванов французина... Смятам,че двата отбора са спечелили добри парички от залози някъде по Азия.. :) ;) :) И за това смешно първенство,разядено от "черно тото" и корупционни схеми искат НАД 5 МИЛИОНА ЛЕВА?!?! Трябва да си *** И *** ЗА ДА ГИ ДАДЕШ!!

16

Анонимен

преди 11 години

Вафлен сладуранчо, чопли семки край Герена ;) За Жилина си спомня... Кои бяха другите?

15

Анонимен

преди 11 години

Стоичков ще подава оставка!tinyurl/Bulgaria-New

14

Анонимен

преди 11 години

1/2 колко е коефициента? ЗАКРИВАЙ!

13

Тампере

преди 11 години

Тампере поздравява синия отбор!

12

Анонимен

преди 11 години

А група заприлича на Ц група в Бразилия. Вижте кои са голмайсторите.

11

Анонимен

преди 11 години

Стоичков върви към поредно уволнение.

10

Анонимен

преди 11 години

Няма мое няма твое кравите *** к.рвата Бирое

9

Смрад

преди 11 години

Мирише! НА говеждо..ама на вкиснало! цирк! Пародия!Закривай първенството! Черното тото храни клубовете в България ,но най-вече уродливото отборче от покрайнините на София! Браво , господа! Само така!купувайте мачовете,съдийте ...а после пак ще ви изнасилват бате,кака и други анонимници! Срам сте ,позор сте! леФФски - бивш динамо Подуене - милиционерски отбор подкрепян от всички власти!

8

Ивчо Тотото

преди 11 години

Тез заралии много дашни бе

7

1

преди 11 години

''доктора''от харманлийската *** махала,отново загуби от рязанград.

6

666

преди 11 години

Samo LEVSKI...........uuuuuuuuuuuuuu,da iadete kuru!

5

КК

преди 11 години

мача в ст.загора ПОРНО ПОРНО ПОРНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!