91

Мишо

преди 11 години

"След като разбрал за загубата на приятеля си, изпаднал в шок"Ето там е проблема... замислята се какво е станало, след като стане.

90

Тя

преди 11 години

Тъжно. Лека му пръст, карайте внимателно.

89

Анонимен

преди 11 години

До АнонименВероятно си доста ***! Глей 3-те ленти

88

sofeto

преди 11 години

Възпитанието, манталитета, чувството за безнаказаност.... УЖАС!!!

87

Анонимен

преди 11 години

Пътника едва ли е бил наясно какво се случва , можел е да залегне ако е без колан , теоритично ако се е развикал може да е панирал шофьора , който шофьор е смятал да мине покрай тира действащ му дразнещо както на повечето шофьори и да е натиснал газта . Тира вероятно се е изнесъл на ляво извън собственото си платно за да свие надясно. Извън габаритните камиони често постигат тази ситуация , а тези неща никой не ги обяснява както и други и фаровете остават да си светят и след удара като кандила.

86

:(((

преди 11 години

По пътищатата става все по-зле...."любимци" са ми симпатягите, които предприемат изпреварване срещу завой без видимост на колона от 5-6 автомобила....Детето ми ме пита тате тези защо изпреварват така, не знаех какво да му отговоря. Казах му че не е редно и това са хора, които не ценят живота, нито своя, нито този на пътниците, нито този на останалите участници в движението.

85

az

преди 11 години

има 2 вариантаили стигаш с 5,10 даже и 30 мин. да са по рано или изобщо не стигаш

84

Секача

преди 11 години

Аз пътищата на америка не ги гледам в ютуб като тебе ***!! Гледам си ги на живо така ,че мълчи !

83

Анонимен

преди 11 години

Абе Секач ти си по проззз и от Бойко дето реже лента за 4 кмВиж Уои Тube пътищата на Америка . Ние сме жалки като правителството ни -дето ни заблуждава .

82

Хареса ми

преди 11 години

Видях видео на магистралите в Houston Texas , c 3 и 4 линии , какво е това строителсто ? - на места са на етсжи.Каква е тази грандиозност. Ние *** ленти за 4 км , ама сме жалки , направооо Бойкооо можеш ли да ги видиш , Румънците , сърбите направиха бетонни пътишта .Ама сме си ***

81

Анонимен

преди 11 години

Did you see the VideoHouston TX HighwaysDallas Texas Night TourSomebody told me , what ? in TX , 3 or 4 lanes Highways ?

80

Вили

преди 11 години

жалко за загиналото момче,а другото ако има съвест и на него няма да му е никак леко.горките родители!

79

До 90

преди 11 години

So what?!?!?! Аре гоуахед

78

Анонимен

преди 11 години

Можете ли по Google да потърсите :Houston , TX. Highways Za da vidite magistrali , градът на Буш , няма щатски такси . Живеят много българи .

77

Секача

преди 11 години

До Анонимен 67 Абе клоун кви четири плата в тексас имате бе ????? Това дето е най селския щат освен 10тката и 40ската другите пътища са второкласен ЛЕШ по зле и от Българските така ,че не се дуй много хамерикче!!!

76

До 87

преди 11 години

съгласен съм с всичко ,но чак пък да са умни американците.....тцтц

75

Анонимен

преди 11 години

Ходил съм в много държави по света, в България шофирането е най-зле. Просто си личи малоумния манталитет. Колкото до автоматичните скорости, това е най-доброто за спокойно градско каране. Наистина дават възможност да се концентрираш върху пътната обстановка, не гаснат по светофарите и не предизвикват задръствания. Неслучайно умните американци карат автомати. Но в интерес на истината напоследък отбелязвам подобрение у нас, оптимист съм, вървим към по-добро.

74

Анонимен

преди 11 години

Тира накъде е завивал?

73

Анонимен

преди 11 години

По принцип Димитровград е най-просташкия град, така че не се учудвам, че са идвали оттам младежите. Това е град построен от и за комунисти.

72

Анонимен

преди 11 години

Само мога да карам с автоматични скпрости , и ми се струва че не мога да каран с ръчни Така че от моя гледна точка е каквото можеш можеш , каквото не можеш , значи не ти се налага да го правищ и ми де струва невъзможно.. Беше ми приятно че се включих , бай бай