132

Пешо

преди 11 години

Едни слушат чалга и попийват,други слушат метал и се друсат!Не е проблема в музиката а в простотията!

131

Анонимен

преди 11 години

е само алкохол требе и наркотици ,не става само с алкохол и чалга

130

Kurtev

преди 11 години

kato stane prostitutziata otkrit za obstestvoto biznes po bg zakon kakto proizvodstvoto i prodajbata na kitki naprimer, s danatzi, adresna registratzia...ste stane razlikata koe e muzika , koe e prostitutzia... a sega kitkite i fitkite sa dve v edno - malko legalno, malko partizansko...

129

7777777777

преди 11 години

родените след 1986 г . бяха опропастени отстрана на спорта и образование ,култура ойде коня у реката.

128

Анонимен

преди 11 години

няма нормална бг телевизия ,която да излъчва поп музика ,а има много добри български поп изпалнители, само програми с чалга .Как да е изкореним ,като ни се натрапва навсякаде тази чалга и турските сериали ни заливат по нашта продажна телевизия

127

Анонимен

преди 11 години

Има ли миньори, ръцете гори! :)

126

kireza

преди 11 години

Поколенията след 1989 г. израстнаха с тази "маймунска" музика и това поражение няма да бъде излекувано и за 100 години!Язък......Защо се чудим че вместо Ботев и Левски на кориците на тетрадките се кипрят чалгаджийки,че в учебника по музика се беше пръкнала и чалгаджийска песен,вместо прекрасни български песни от периода на "естрадната" музика - например песни на тема България,имаме ги много,да ама не,трябва да разрушим туй що имахме - любовта към Родината,тя не е изгодна за западните ***!!!

125

kireza

преди 11 години

Чага дискотеки + чалга култура = чалга държава!Нека да си припомним как политическите партии плащаха много хилядарки на цицестите чалгаджийки да пеят на предизборните им митинги!!!След 1989 година мутрите спонсорираха чалгата,защото в облака на алкохолните пари тя им се струваше божественна!"Сто патрона" и т.н. и т.н.....Някои недоумчета я обявиха за "балканска" музика,но няма нищо общо с Балканският п-в,тя си е музика на най низките човешки нагони!Но като бе унищожена хубавата песен,какво да

124

Анонимен

преди 11 години

Донякъде има резон в мненията ,че чалгата е семейно възпитание. Моите деца и да им плащат няма да влязат в чалготека. Сина ми миналата година се отказа от бала си ,точно защото беше в заведение с чалга музика и после в чалготека. Каза ,че за него не е празник да се мъчи цяла вечер.От друга страна има доста младежи ,които не им пука от музиката стига да има алкохол. И според мен това би трябвало да е причината да махнат заведенията он Зимния дворец. Или спорт или пиене!

123

DALI

преди 11 години

muzikata e za razpuskane na calga se razpuska nay dobre kakvo bese zabravihte predi 1989 samo sivetski marsove i kuhi leyki

122

Анонимен

преди 11 години

Майките ако си бяха възпитали децата правилно нямаше да се притесняват за "налагането на чалга културата и ценности"...

121

Анонимен

преди 11 години

Да си признаем-колкото е по-*** човек толкова повече харесва чалга.Елементарна музика с вулгарни просташки текстове.Влязохме в ЕС,пътуваме където си поискаме,но не възприемаме стойностното,а само пошлото.Не можем да се отърсим от сръбското влияние в музиката,а турските филми направо ни довършиха.А държавата нехае,вперила поглед нагоре.Чалготеките се множат,децата стават все по-неграмотни.Кой ще ни спаси от самите себе си?

120

и кво

преди 11 години

Там или някаде другаде като им се ходи на чалга никои не мойе да ги спре

119

7777

преди 11 години

Фолкаджийските тетрадки не са ни виновни, виновен е чалга манталитетът ни!

118

до Също либерален

преди 11 години

Холандия се слави отдавна като много либерална страна в ЕВРОПА където предлагането е в повече от търсенето и затова на никой не му пречи и не се интересува от музикалните вкусове на другите!

117

Също либерален

преди 11 години

"При свободната пазарна икономика,предлагането се съобразява с търсенето и щом интересът на студентите към музиката и кючеците в претъпканите гигантски чалготеки е толкова голям, означава че са малко и трябва да се открият нови!"Разбира се, и търсенето на хероин и кокаин е в повече от предлагането и следователно държавата трябва престане с тези абсурдни ограничения, все едно сме средновековието, и да позволи на всеки да си свободно купува, за себе си и за децата си, каквато си поиска дрога!

116

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До до 131 "НА МЕН ЛИЧНО ПАРИ ДА МИ ДАДАТ ,НЕ БИХ ВЛЯЗАЛ В ЧАЛГОТЕКА" ! Е за какво протестирате тогава не ми е ясно ,никой никого насила не вкарва в чалготеки ?!

115

либерален

преди 11 години

Някои активисти и майки искат да върнат времето на Соца.,когато Държавата и Партията определяха планово колко дискотеки за общественополезна дейност да има и каква идейна музика да се слуша от студентите в Студентски град!При свободната пазарна икономика,предлагането се съобразява с търсенето и щом интересът на студентите към музиката и кючеците в претъпканите гигантски чалготеки е толкова голям, означава че са малко и трябва да се открият нови!

114

до 131

преди 11 години

Ами след като сте 99% /в което дълбоко се съмнявам/ *** по душа, то е разбираемо защо ви харесва чалгата!Халал да ви е....на мен лично пари да ми дават не бих влязал в чалготека, но явно е нещо доста "модно" за ***, щом както казват ....давали по 30 лв. за уиски!Май само по баровете в Европа все още не са разбрали каква е 'новата" вълна в музиката! А и световните муикални канали е въпрос на време да се "преориентират"!

113

Право на Отговор

преди 11 години

Въртиии сучииии ооооппп саааа,щом не мъ аресваш,не оди по тез места.