21

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Анонимен 16."Но аз писах за влиянието което могат да окажат.Не може да се живее с постоянни скандали" ! Ами ти и тези дето са ти сложили плюсове сте много глупави хора !Какви скандали може да ни причинят моите родители или тези на жена ми?! Напр. моите ще ми кажат ,я набий жената ,че да ни стане готино?! Каквото и да ми кажат против жена ми ,ще им се усмихна ,ще им кажа да не се бъркат в живота ми и толкова ,пък може и да им покажа къде се намира вратата! Вие сте *** хора щом някои ви влияят

20

има и по-лоши неща

преди 11 години

До какво стана при нас . Малко късничко сте се сетили за такъв вид секс ,едва на около 50г. Но все пак браво на вас ! А преди това сигурно или сте си подтискали чувствата или сте си изневерявали ?!

19

баджанак

преди 11 години

"Който има бълдъза,*** два *** !"- Уйлям Шекспир

18

...

преди 11 години

Това може да ме откаже. По добре само срещи за секс.

17

Анонимен

преди 11 години

Пълни глупости. Най-добре бъдете себе си. Няма смисъл да се правите на нещо което не сте.По-добре да не ви харесат още на първата среща, отколкото да останат с грешно впечатление, и после цял живот проблеми..

16

Анонимен

преди 11 години

Бъдете непринудени, пляснете свойски тъста по врата, щипнете тъщата, разказвайте вицове...

15

Аз съм 17

преди 11 години

Извинявам се за грешката, чукнала съм "а" вместо "ъ":имам пред вид "сърца".Правилно някой има мнение, различно от моето, нормално е.Зависи кой какво е преживял.Искрено се надявам да изживеете вашия си живот, с вашите си чувства.

14

Анонимен

преди 11 години

От опит зная, че животът е много кратък и е тъпо да не бъдеш себе си. Аз се женя за човека, а не за родителите му. Видях майка му и казах на моята, че няма да се оженя, защото познах какво ще стане. Любовта над всичко, но тази вещица съсипа живота ми, защото се обаждаше по телефона и през нощта, че умира и той бягяше да я спасява. На друтия ден умиращата я засичах по магазините.Млади, не подарявайте любовта и щастието си!Живейте по-далеч от близките си поне първите години!Слушайте сарцата си!

13

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ ПРАВ СИ.Но аз писах за влиянието което може да окажат.Не може да се живее с постоянни скандали!

12

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Анонимен "Познавам хора на които родителите им разбиха семействата" ! Значи толкова им е бил мозъка на тези хора ,които са се развели под влиянието на родителите си ! Сигурен съм ,че такива хора ако не се разведат под влияние на родителите си ,ще го направят под влияние на приятели или нещо друго !

11

Анонимен

преди 11 години

До анонимен10 А аз познавам хора на които родителите им разбиха семействата

10

Анонимен

преди 11 години

Е няма пък да отида да прочета останалата част от тъпата преписана от американски таблоиди статия в тИАлото. Аман от рецепти за тривиални неща, в които алгоритми няма. Тия неща никога не вървят по план, защото зависят от това вие и тя какви сте, какви са родителите и една камара случайности.

9

анонимен

преди 11 години

Стига с тези *** американски сценарииКак пък никой не писа веднъж нещо хубаво........че това е повод да се срещнеш с готини хора, които ще помагат и възпитават децата после. Познавам хора от кофти семейства, или такива без родители, така се радват на "новите" си и се разбиратТова е като в училище - винаги имаш шанс с учителите, даже си е плюс

8

Анонимен

преди 11 години

Дамите ми цъкнаха минуси. Защо? Имали значение мнението на някой даже и на родителите ви ако наистина харесвате човека до себе си и сте щастливи? Разбира се всеки родител иска най доброто за детето си но в 80% от случаите само объркват нещата.

7

какво стана при нас

преди 11 години

При нас се случи съвсем друго ! Вече сме около 50г. ,след като се омъжи дъщеря ни ,доста често се срещаме със сватовете ,пием по някоя чашка и обсъждаме бъдещето на децата!До този момент от животът ни и през ум не ни е минавало да правим секс в група с някого ,ни най-малко пък със сватовете!Една съботна вечер бяхме вкъщи аз,жена ми и сватовете ,пийвахме порядъчно и гледахме ТВ ,почнаха някакви хубави реклами ,подействаха ни някак ,решихме направо да си пуснем порно и се стигна до взаимен секс !

6

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен1 И БЪЛДЪЗАТА

5

Анонимен

преди 11 години

защо въобще трябва да ми пука няма да живея с тях

4

Компанията е майката

преди 11 години

Напивам тъста до фазата "ти уважаваш ли ме",и от там на сетне съм го спечелил завинаги.

3

Анонимен

преди 11 години

И запомнете , никакво уригване .... поне на първата среща - момичета !

2

мъж на 26

преди 11 години

Мале тва толкова да го мразя........не може някой да си представи......Да ходя да им говоря къв съм общественик,и колко съм подходящ за дъщеря им.............отврат...