49

Анонимен

преди 11 години

Важни качества са добрината,разумността,честността,справедливостта,благородството.Това важи както за мъже ,така и за жени.Добрите хора имат особено излъчване.

48

жена до 64

преди 11 години

А ти и затова не ставаш

47

varna

преди 11 години

abe grozni ste si4kite ve .... to tui jenata takoz prosto syzdanie , samo za e*ane stavate

46

гурбетчия

преди 11 години

"Да си видял класация за жени с душевна красота"?! За тебе само класациите ли са важни ? Напр. майка Тереза беше жена с душевна красота ,и за да я уважавам тази жена ,не ми трябва тя да участва в някаква класация !

45

Анонимен

преди 11 години

"Красивата жена е мила, учтива и ... гледа сериали"И като изпусне някоя серия - загрознява. Обаче като гледа повторението - пак става хубава. Това не са агенции за статистика - това са ***.

44

Жена

преди 11 години

Е аз тогава съм грозна ,защото не гледам сапунки и не ги понасям. Чета много и не слушам фолк.Ако това трябва да е определение ,то всяка нормална, възпитана жена без да е *** е грозна...

43

Анонимен

преди 11 години

трябва да си много *** мъж за да искаш *** жена да себе си

42

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ Да си видял класация на на жени с душевна красота

41

ani

преди 11 години

до 58Гурбетчия, не си прав. Една жена може да има кукленска красота и да няма никакво излъчване. Същото няма нищо общо с красотата. Както и при мъжете, гледаш някакъв с правилни черти красив, а като мъж не никак не те привлича.

40

GFY

преди 11 години

Красотата е субективно понятие...красивата жена за мен, може да не е красива за другите! Дразнят ме тези ваши определения

39

до 57

преди 11 години

е не всички са гръбави мутреси и калинки

38

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

"Има разлика м/у красива и чаровна ,една жена може да е красива и да няма никакво излъчване"! Прав/а/ си само в това :че има разлика м/у красива и чаровна.Но грешиш ,че една красива жена може да няма излъчване !Тя е красива именно защото има излъчване !А чаровните не са красиви , а имат само нещо единично хубаво ,напр. не е красива ,само очите й са хубави и това що-годе и дава някакъв чар !Глупаво е да се разсъждава ,че красивият човек можел да няма никакво излъчване

37

Анонимен

преди 11 години

АБЕ АЛОО , ШИВАЧКИ СТАВАТ САМО ЖЕНИТЕ БЕЗ МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ ! ДОРИ И КРАСИВА ДА Е ,ЩОМ Е ШИВАЧКА ЗНАЧИ НЯМА МОЗЪК !!!! УМНИ СА : СЕКРЕТАРКИ ,МАНЕКЕНКИ ,ТАНЦЬОРКИ ,ЛЕКАРКИ ,МЕД.СЕСТРИ И Т.Н. ,ЗНАЯТ СИ ЦЕНАТА !

36

an

преди 11 години

и когато кучето е най-добрият приятел на мъжа -вибраторът става най-добрият приятел на жената

35

ani

преди 11 години

Има разлика м/у красива и чаровна, една жена може да е красива и да няма никакво излъчване.

34

Анонимен

преди 11 години

в Бг е намусена ,сопната,блъска по 12 часа в шивашки цех .......и друго не й остава.

33

Анонимен

преди 11 години

Навремето мъжът изобщо не му е пукало как изглежда защото той е усигорявал препитанието на жената. Тя е била длъжна да се кипри, за да я хареса той и да я издържа! На днешно време жените издържат мъжете и по тази логика имат право да не се стараят много за външния си вид! Сега мъжете трябва да са прекрасни, да гледат сериали и много-много да не знаят!

32

Анонимен

преди 11 години

Дори скучаещ човек със средна интелигентност не гледа сериали! По простата причина, че сериалите са с ужасни сценарии за запълване на времето! Просто мъжете искат по-*** жени, за да могат да получат възможност за изява! Защото вече са много комплексирани!

31

Анонимен

преди 11 години

Умна, а пък гледа сериали??!!!

30

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

"Алооо красивата жена си е красива без значение какво гледа "! Тук не става дума за външна красота ,а за душевна красота ! Една жена колкото и да е красива външно ,ако е *** по душа ,ще гледа филми за обири на банки ,убийства и изнасилвания и ще се кефи на такива филми ! Това душевната красота е бам-башка /съвсем различна/ работа !