201

възмутен

преди 11 години

300000 лева за този *** !? И три лева не струва скапаният му живот и по-добре той, отколкото наркоманът да убие някой невинен човек, защото след 92 задържания за престъпления, само това не е извършил и няма вече да извърши. СВОБОДА ЗА ХУДОЖНИКА !

200

Анонимен

преди 11 години

За тва тряа да се промени простия закон, така че хем да можем да се защитаваме от ***, хем да не настъпи слободия.

199

Анонимен

преди 11 години

СЛУЧАЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ К'Р/КАПАН ЗА РОСКО.АКО ГО ПОМИЛВА--СПИНОЗИТАНО ЩЕ РЕВНЕ:ЕТООО ПОМИЛВА УБИИЦИИИИИ...АКО--НЕ,ПАК ЩЕ РЕВНАТ:НЕ Е ЧОВЕК...ТЕХНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ГИ ОСВОБОЖДАВАШЕ СРЕЩУ ЯКИ БАКШИШИ...ЯВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

198

адвокат

преди 11 години

Марковски, в чисто юридически аспект , сигурно си прав и присъдата е съобразена със закона, но в чисто човешки и морален план си най-обикновен негодник!

197

БАЧКАТОР

преди 11 години

Трябва да има повече убити крадци защото положението с битовите кражби, побои и насилия става нетърпимо в провинцията най-вече. Които живеят в големия град няма да ме разберат, но хората от селата и малките градове знаят за какво става въпрос. И изобщо не са нужни приказки за демокрация и интеграция, а или да ни дадат правото на Линч, или полицията съдът и парламента да си вършат работата както трябва.

196

zak

преди 11 години

debelia markovski vednaga vav zatvora,toi zastitava samo banditi i narkomani. ne se li naiade nai posle debelako

195

Анонимен

преди 11 години

До муми за Спонги

194

dan

преди 11 години

До до 219 Няма да е зле да научиш децата си,че в чужд имот не се влиза,дори и без да искат! Тогава може тая държава да тръгне на някъде

193

Анонимен

преди 11 години

От утре всеки бял човек с пистолет, АК47 и гранатомет, та да видим ще има ли крадци и обирджии!

192

до 219

преди 11 години

Недейте така,защото ще пропищите,ако утре някое дете без да иска влезе в чужд имот и собственикът му е пиян и го изгърми законът ще го оправде по вашата логика,един човешки живот струва повече от един предмет,струва дори повече от 92 такива. Пак казвам за помилването му съм,но кръвнина трябва да плаати на опечалените задължително!

191

лудия

преди 11 години

Имахме президент комунист, президент марксист, президент адвокат, президент агент, ама президент *** имаме за пръв път...

190

дърт милиционер

преди 11 години

Нека носим йоще срама по челото...синила от бича , следи от теглото....Не разбрахте ли че сме роби.. Чат пат на някой като Й.Опиц му писне ...но това е глас в пустиня. Нищо добро не ни чака , ставаме само да ни пасат и доят...ама вече и паша няма....Някога някой беше казал - това не е народ а ***! ....И е бил наистина прав ! Никога това овчедушно население вече няма да се оправи. Тука е рай за *** и престъпници . Господ да ни е на помощ ! Ех...къде си др.Т.Живков ...живи да ни оплачеш....

189

муми за Спонги

преди 11 години

Съдиите делкат с адвокатите Марковски и безотговорните родители парите които са отсъдени като кръвнина.

188

Анонимен

преди 11 години

той щото е *** и не може да се се сети да се самосизира

187

дърт милиционер

преди 11 години

Къде е средната класа в това овче общество ? Уж всичко се прави за благото на населението , но всъщност е точно обратното - колкото е по смачкано обществото-толкова по малко ще гледа в канчетата на управляващите.Всичките закони се правят да обслужват само и единственно тях-управляващите-а такива като Опиц- в затвора за назидание.Да живеят *** и мутрите ! Ние ще търпим издевателствата им , ще им плащаме тока , парното и прочие и който се възпротиви - на съд и в затвора. Ех..др.Т.Живков....

186

Спонги

преди 11 години

До do 217Има свидетели, които твърдят, че са видели "убития" да говори повече от час след стрелбата с друг някакъв си. Този е наркоман и ако се е надрусал след обгазяването е умрял от алергичен шок. Кой е убиецът - художникът или този с който е говорил и може би му е продал наркотика. Съдиите пазят някого, вероятно наркотърговеца.

185

dan

преди 11 години

И така не разбрах защо президента чака молба за помилването на Опиц. Такова *** ли си избрахме? ,

184

дърт милиционер

преди 11 години

До do 217 ; Ти не си ли разбрал че нормалните у нас ги смятат за луди ? Я тебе та те оберат 40 пъти....пък да видиме как ще тичаш като луд със пистолет в ръка.... Хората наистина са безпомощни пред битовата престъпност у нас - на кого да разчитат ? На корумпираните полицаи и съдии ? Всички си скубят косите и съжаляват че скачаха по митингите и докараха тази псевдо Демокрация...но е много късно да реват. Дупе да ни е яко ! Ех....къде си др. Т.Живков...живи да ни оплачеш.....

183

Анонимен

преди 11 години

А какво е търсил този човек в чужд имот ? Да краде за да се друса, с 92 задържания и толкова пускания. Ако го бяха го осъдили и тикнали в затвора и сега щеше да е жив.

182

do 217

преди 11 години

Нормален човек няма пистолет и със сигурност не го употребява,както и да е ,съдът е постановил решението си,аз съм за помилването му,мисля че така ще е честно,но 300 000 задължително трябва да плати,все пак е убил човек.