87

void

преди 11 години

За разлика от останалите партии, тази на М.Кунева има визия как да се финансира строежа на АЕЦ Белене. А именно - чрез приходите от нова кинопродукция със заглавие "България на гражданите". Предвижда се филмът да бъде елегантен хибрид между екшън комедия и драма, който първоначално увлича зрителя със свежата идея за промяна и добро, които неусетно прерастват в прочувствен драматичен край, а след финалните надписи зрителите с изумление откриват че са участвали като статисти.

86

Анонимен

преди 11 години

vsichki tezi tartei na garba na naroda deto go lajat mamiat zablyjdavat sa edni i sashti prevratadjii sega kapitalisti kato valci kozina meniat no nrav nikoga .naroda triabva da gi ostrije da se poznavat i prati v belene s edna kirka i lopata da rabotiat dokato izdaxnat zashtoto sa tartei jiveeshti ot garba i tryda na xorata .

85

Анонимен

преди 11 години

ХОРА БДЕТЕ,КОМУНИЗМА ЯКО СТИСКАЗА М'ДЕТЕПОСЛЕ ПАКЩЕ МИ РЕВЕТЕ...НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА СЕРЕГЕЙОВЕТЕ ЗА СПИНИШЕФ.

84

европейски

преди 11 години

Кунева да не дърдори много. Достатъчно окепази държавата, че сега морал да ми чете!!! Да ходи да си гледа дружествата и политиката и управлението на държавата, барабар с Бойко, Ярешки, БСП и т.н., да я оставят в ръцете на професионалистите, на хора, които наистина могат да докарат България до нещо хубаво. Като пример давам г-жа НАДЕЖДА САНДОЛОВА - одитор в Европейската сметна палата, чиста и неопетнена, с политика не се е занимавала и е уважаван професионалист от европейските институции !

83

Анонимен

преди 11 години

от този пагубен проект спечели само Париба и Кунева

82

да отложим Белене

преди 11 години

Япония се отказва от ядрената енергетика до 2040 г., а наште комунисти искат в Белене да строят руска атомна централа - от най-опасните...

81

Анонимен

преди 11 години

Япония, Германия и Швейцария се отказват от АЕЦ, а агентите на кгб организират референдум за строеж на втора аец в земетръсен район.

80

въпрос/отговор

преди 11 години

Какво иска още тази властитутка?Догодина всичко ще стане ясно!

79

Анонимен

преди 11 години

ZAJTO KOMETIRAME TAZI DARTA ALKOHOLI4KA

78

KOKO

преди 11 години

I TIA ISKAT KOKALA AMA NIAM DA IM SE OTVORI PARA6UTA,.A DRUGARKATA PRAMOVA IMA V BANKATA MNOGO OTKRADNATI PSARI OT DANAKOPLADSITE

77

ПА ТИЯ БАРАБАР

преди 11 години

С КУНЕВА, КОГА ЗАВЪРШИА ЗА АКТЬОРИ??? СИУРНО У ДС-ТО??? И СЕА В КЪВ ФИЛМ СЪ СНИМАТ - АААА -"БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ, АМА НИЕ СМЕ ПО ГЛАДНИ, А ПА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДС-ТО" НОВ РАЗБОЙНИЧЕСКИ, КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРИЛЪР С МНОО ГЛАДНИ ГЕРОИ?!

76

MIMI

преди 11 години

TAIA KVO SI MISLI.4E NIAKOI I OBRA6TA VNIMANIE

75

DON

преди 11 години

Незнам защо медийте обръщат толкова вниямние на този ***.Кунева ни продаде за жълти стотинки в брюксел. не е защитила нито единпът интераса на държавата.Всички некъдърници отлюспени от партийте отидоха да и лижат задникабоклука си *** Кунева най големия.незабравяме кокло злини допринесе на българияфренски шпонин долна ***

74

Анонимен

преди 11 години

абе , тая луда ли е, та нали парите, изтеглени за размразяването на проекта, коуито пари потънаха някъде,са изтеглени именно от банката, в която тя е в Управителния й съвет - Париба. Та ние не помним ли това? та тя защо нищо не направи за Белене освен да прибере едни пари от комисионни?

73

Гергьовденче

преди 11 години

Миглена Кунева вдигна много шум покрай очредяването на партията си и сега се опитва да се задържи в медийното пространство. Но с такива изсмукани от пръстите изказвания до никъде няма да я докара.

72

Анонимен

преди 11 години

tq nqma kakvo da napravi xaxaxa

71

анонимен

преди 11 години

Тя Кунева сега се чуди какво да направи ;) жалка е !

70

Людмила

преди 11 години

Нямам никаква вяра на Меглена Кунева и на нейното гражданско сдружение. Направо тръпки ме побиват само при мисълта че тази фанатичка може да влезе в Парламента и да диктува правила на поведение

69

Анонимен

преди 11 години

Безобразие, разни нахалници си бутат гагите в най-съкровенните тайни на партията майка. Нали и партийците трябва да имат жълти стотинки за банички и им трябва топло местенце в енергетиката и в търговийката с горива. Още бай *** го е казал че трябва да се застане на мястото където минава стокооборота и да се обира парсата. Пък вий и това развалихте, как не ви е страм, безсрамници ниедни!

68

dedi

преди 11 години

..................................................