253

Анонимен

преди 11 години

влади е най -вип от всички други вътре в къщата

252

Ива

преди 11 години

Доста наивно написан и тенденциозен коментар! ОБАЧЕ ... наистина харесвам основната линия в него- за медията като шоу и т.н., а не като социална институция или благотворителна фондация... Малко е лицемерно да си медия и всяка твоя новина да бъде за благотворителност... Да- хората се интересуваме от тези неща, но трябва да сме доста глупави, за да не се усетим как някои медии ни "играят", правейки се на щедри на наш гръб, печелейки от рейтингите...

251

Alex

преди 11 години

Тва е най-скапаното и ла**яно предаване >:( !!!!

250

жз

преди 11 години

Решението е просто. Уви българите са интриганти и тази затъпяваща програма ги забавлява. А тези програми са обида за зрителя. Така, че просто не гласувайте и не гледайте това предаване и дайте урок на телевизията. Това постване на снимки само ще им накриви шапката

249

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЧовече,лекувай се :Х

248

Иларион Макариополск

преди 11 години

Хич не ми пука къде NOVA ще си дават парите, те са си техни пари, ако искат с тях ще си купят вътрешни гуми за камаз за да ги палят и да си правят палачинки. Който не иска да не гледа шоуто им, който иска ще гледа. Що се пънете да ревете на чужд гроб. Майстори сте на чуждите пари, ами щом сте толкова добри мениджъри направете си собствена телевизия и с приходите лекувайте деца правете приюти за кучета и котки и учете михаля как се правят пари от въздуха, и колко е добре в божиите очи.

247

Анонимен

преди 11 години

КАК МОЖЕ ПАМЕЛА...ТРЯБВАШЕ АЛЛАХЕМ Е СТО ПЪТИ ПО--ГОЛЯМА И ПО--ШИРОКА И ПЕЕ ПО--ДОБРЕ ОТ ПАМЕЛА,И ПЕЕ НА РУСКИ,А ПАМЕЛА НЕМОЖЕ ДА ПЕЕ НА РУСКИ...НАШИТЕ ДРУГАРИ НАПРАВИХА АЛЛА ПЕВИЦА НА ЗЛАТНИЯ ОРФЕЙ И СЕГА АЛЛА Е ПЕВИЦА.А ПАМЕЛА ПЕЯЛА ЛИ Е НА ЗЛАТНИЯ ОРФЕЙ?...АЛЛА Я ЗНАЕ ЦЯЛ СВЯТ--ГОЛЯМА ПЕВИЦА,МНОГО ГОЛЯМА И ШИРООКА ДУША,А ПАМЕЛА Е КЪДЕ,КУДЕ ПО--МАЛКА ОТ АЛЛА И НИКОЙ НЕ Я ПОЗНАВА.ЗА АЛЛА И 100 МИЛИОНА ДА ДАДЕМ,ЗА ЕДНО ЗДРАСТИ СИ ЗАСЛУЖАВА...ГОЛЯЯЯМАПЕВИЦА,АМА МНОООГО ГОЛЯМА !

246

дон Педро

преди 11 години

До vicky.vayuкое ти е странното че имаме компютри или че имаме време да работим с тях или че нямаме пари- че това е страната на киселото мляко ,розата и парадоксите

245

vicky.vayu

преди 11 години

Леле хора, не съм си в България, но като чета коментарите ви, се изчервявам. Странно как имате компютри и време да стоите пред тях, а нямате пари. Какви села, какви пенсии... Боже !

244

една

преди 11 години

Нелепи доводи, слаба статия. Тук не става въпрос кой дава парите. Това е последното, което ни интересува. Нима сте толкова ***, че да не разбирате къде е проблема?Проблемът е там, че се дава много голяма сума пари за една пошлост, безсмислица, глупост, в която ще участва един порно ***.Няма по-голяма реклама за една телевизия или фирма от тази, да излекуваш болно дете с парите си.Плитка ТВ, плитка публика.Ниско ниво.

243

ха-ха

преди 11 години

Тя няма да участва в Биг Брадър. Това е рекламен трик да си повишат рейтинга.

242

човек

преди 11 години

не гледам простотии , като биг брадър . в България биг брадър ни гледа нас .

241

Анонимен

преди 11 години

Всяка година НТВ плаща милиони за ТВ правата за Висшата лига. Защо никой от вас не се възмущава за това и не почне да смята за колко години за колко пенсии ще стигнат тези пари?Пенсии не се плащат с подаяния, каквито би бил хонорара на Андерсън, ако се даде на НОИ. Пенсии се плащат от данъците, които пък се внасят в хазната ако бизнеса има оборот и печалба. А печалба имаш само ако преди това си инвестирал - в случая в хонорар на Памела Андерсън.

240

дядо

преди 11 години

за тъпотата на българинаи неговия простакизампри 1000 важни теми гледа изкуствени ц*ци

239

Анонимен

преди 11 години

Елементарно е - не пускайте СМС-и и Нова ТВ да му мисли как ще плаща. Реално хонорара на тази ***, а и на всички *** в "къщата" се плащат от вас. Който иска да гледа тази пошлост, да си плаща!

238

леля

преди 11 години

НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ НИЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ

237

Анонимен

преди 11 години

По-добре да прочетем по една хубава книга,отколкото до гледаме,коментираме и мислим за подобни низости.

236

поп

преди 11 години

ЗАЩО НЕ БОЙКОТИРАМЕ "БИК БРАДЪР"- ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ!!!!

235

Анонимен

преди 11 години

Парите,които България ще плати на тази ***, мога да стигнат за пенсиите на всички пенсионери от нашето село за 20 години напред, и то пенсии от порядъка на над 500 лв.месечно. ХВАЛА НА ТАЗ ДЪРЖАВА,че може да даде толкова много пари ЗА НЯКАКВА СИ ПАМЕЛА АНДЕРСЕН /ако ще и със златни цици да бъде/. ПОЗОР!

234

Анонимен

преди 11 години

просто нямам думи. това държава ли е. едни трупат милиони по твърде съмнителен начин, а децата ни и народа ни боледуват и умират защото нямат пари за лечение. ТОВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ Е ЧАСТНА ТЕЛЕВИЗИЯ. ДЪРЖАВАТА СЕ ПРАВИ НА ПРАВОВА, А НЕ ЖЕЛАЕ ДА ОСИГУРИ СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНИТЕ ДЕЦА. УПРАВНИЦИТЕ, ДЕПУТАТИТЕ,БОГАТАШИТЕ ТРУПАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ПАРИ- ТЯХ НАРОДА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА. НЕКА МРЕ ТОЯ НАРОД ЗАЩОТО НЕ Е НАРОД,А ***. ТОЯ НАРОД ТРЯБВА ДА СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ