10

За ЧОВЕК, НИКОЛАЙ СТ

преди 11 години

НЯМА СПАСЕНИЕ. = АТЕИСТИ БЕЗ МОРАЛ И ДС 45 г. ГОНИХА И РАЗДЕЛЯХА НАРОДА И ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ВЛАДЕЯТ. = ДО КОГА ?

9

@k.8

преди 11 години

Не наближава ли часът, когато трябва да отидеш при сестрата в психодиспансера да ти бият поредната успокоителна инжекция? Много си се запотил и си зачервил бузите, вдигнал си и пулса - да не вземе да те споходи някой я инсулт, я инфаркт! И поздрави на Мира, нещо покрай подготовката за изборите на членове на ВСС я позабравихте, горката...

8

Жорж

преди 11 години

Мин.Ковачева днес споделя,че се надява в новия ВСС да ги няма тези, които съсипаха съдебната система. Г-жо министър, да си спомняте, когато вие със заместничката си Д.Петкова оживено дискутирахте дали ако "братята Галеви" се върнат ще се наложи да им връщате по 50 хил. лв парична гаранция, защо окръжният кюстендилски съдия Начев си мълчеше, че още преди 23 години той е заменил паричната гаранция с подписка, така че щяхте да хванете на босия цървулите? И че тъкмо този окръжен съдия, оневинил по всички обвинения Галевите и гледал предполагам с насмешка вашия сеир, след като е освободил "братята" и от паричната гаранция, все още е на работа? Та за кои магистрати, съсипали съдебната система става въпрос: за този съдия; за тези, приватизирали имоти в Приморско чрез своите деца за жълти стотинки; за оправдалите петимата убийци на Чората , за тези, осъдили Ковачки условно за укрито ДДС 17 млн.лв, за оправдалите дъщерята на съдия Урумов, а сетне и таткото за ОПС-имотите в Приморско, за оправдалите перничанчето, син на БСП функционер за двойно убийство пред дискотека "Соло", за тези, които размотават делото Масларова, за оправдаването на половината от отвлеклите деца на богати родители под името "Наглите"? Хайде, холан, ние не ядем доматите с коловете и не пием солена вода вместо изворна такава!

7

monah681

преди 11 години

Ako v BG podkrepyat vsichki cherveni izmeti vse oshte,znachi vse oshte zarzata na komunizma gree umovete vi,dokato gi presushi.Upravlenieto na bsp tryabva da idat na pochivka v Siriya I samo novi nepotomstveni mladi kadri da zastanat v opozicia,izucheni v Anglia,Germania I Francia.Stanishev da si hodi v Ukraina grad Herson,sled pochivkata v Siria ili Bangladesh.Kalfin/Malfin I Ovcharov I Petkov,Petur umnii.Vzemete im Dumata.Ne vi li pisna da gi cheete tia,koito ni ograbiha 20 g....?????

6

Анонимен

преди 11 години

Тези червени *** самодоволно потъркват ръце, че сме пред свършен факт и сме принудени да строим и паричките ще потекат към джобовете им.

5

Анонимен

преди 11 години

Дянков заявява още, че България е положила много усилия за оптимизирането на системата ни за граничен контрол, борбата срещу корупцията и реформирането на съдебната система. "ВСС - с крачка напред, с две изостава"XA XA XAAAAAAAAA

4

Жоро

преди 11 години

Във всички медии представители на соросчетата (в конкретния случай леля Ванче Иванова от Бъларския инситтут за правни инициативи БИПИ, представител на Оупън маркет на американския милиардер Сорос) гърмят за това,че в новия ВСС ще влезат стари муцуни и че не им зададоха 100-те въпорса, които бяха им подготвени от десетината НПО, представляващи американски инситути и фирми ,някои от които с по-специално поле на дейност. С изключение на една медия обаче те си замълчаха, че братя Галеви може би с мълчаливото съучастие на наши специални служби и органи на Темида изнесоха парите си пв чужбина. В днешния брой на 24 часа се съобщава,че братя Галеви изпрали милионите си чрез гръцки остров. Как няма да изперат парите си братя Галеви?! Та зад гърба им стоеше окр.съдия Начев от кюстендилския окр.съд! Той тихомълком замени паричната им гаранция по 50 хил. лв за всеки от тях на подписка и когато министърът на правосъдието и зам.министърът на МП съответно Ковачева и Деница Петкова се тепеха дали на братята ще им бъдат върнати парите ако се предадат, съдията насмешливо се е хилил и е гледал сеир! Сетне двете дами изпаднаха в много неудобна позиция , ама окр. съдия е ена посат си и продължава да съди и раздава справедливост. Същото важи и за шефа на РС-Дупница, може би и за всички съдии от този съд, които като Матросов оневиняваха Галевите.Вижте последният пример за това кои са престъпниците в България и кои ги оневняват, наказвайки люто жертвите на техните престъпления. От 2 дни по телевизионните канали известен български художник се оплаква,че при влизането с взлом на двама наркозависими крадци в жилището му, той открива огън с пистолета си., при което пада убит един от крадците. Двама крадци с/у един възрастен собственик на жилището! Съдията обаче наказва жертвата на грабежа с 5 г. ефективна присъда затвор! Значи е много по-добре като видиш крадец да му покажеш какви вещи имаш и какво да вземе със себе си вместо да го пребиеш или убиеш за нарушаване неприкосновеността на жилището ти и потенциална заплаха да те убият при опит за съпротива?! Та кои в България са престъпниции кои са техните защитници?! Излиза,че вторите са магистратите тези, на които плащаме да ни защитават и наказват престъпниците, а те работят комбина с тях! И да си отговорим на кого служат депутатите и Темида? Отговорът за съжаление е следният: Не на нас, а на крадците! Иначе нека соросчетата , тези от БХК, Института за развитие на публичната среда , Адвокати за защита правата на човека, ССБ, САК, ВАдС се пенят за избор на правилните хора във ВАС! Всичко това е една мимикрия на хора, действащи заедно с престъпниците срещу собствения си народ!!!!

3

Анонимен

преди 11 години

М В Р-вредно за българите!!!

2

Анонимен

преди 11 години

1

1

Коце Мастиката

преди 11 години

ВСС - котило на корупцията в съдебната система