15

Пари

преди 11 години

Нова финансова система!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Повечето от тези информации идват от източници, които се намират дълбоко в сенчестата икономика и засягат реструктурирането на световната финансова система.НулиранеТова ще се случи, когато събитията започнат и това определено е част от операцията.Ден 1Когато натискът, упражнен върху Федералния резерв достигне критичната точка, той ще бъде принуден да заплати обратно задълженията си, които дължи на хората заради мошеническите си операции. Понеже Федералният резерв няма пари, за да заплати тези дългове, той ще банкрутира. Това ще задейства верижна реакция през BIZ (Банката за международни разплащания), Международния валутен фонд, Световната банка и така по целия свят всички Централни банки ще изпаднат в несъстоятелност.Изключителната нестабилност на пазара ще предизвика крах на борсите по целия свят. Борсите ще затворят, включително NYSE. Всички финансови инструменти, като опции и суапове ще бъдат нулирани.Всички сенчести сметки ще бъдат затворени и нулирани. Всички публични банкови сметки на Кабала ще бъдат конфискувани. Всички просрочени ипотеки ще бъдат замразени, както и всички обществени и частни дългове (ипотеки, заеми, дългове по кредитни карти).

14

Анонимен

преди 11 години

Няма страшно, Бойко ще ги изнесе тия мозъци, но пък ще внесе израелтянско... "ноу-хау"

13

Браво

преди 11 години

Абе аз незнам за вас ама аз не живея в България вече 8 години по стечение на обстоятелствата.Уча, работя и не взимам лоша заплата. Решил съм твърдо да опитам да се върна в България след като завърша. Но дали българския народ е готов да ме приеме без злоба, завист, подмлъвки, лъжи, простотии и клевети ? Дали има място за мене в моята родина ?Ще разбера...Гарантирам ви че всяко едно от тези деца искат да живеят в България нормално.БРАВО НА ДЕЦАТА!!!

12

Препоръка...

преди 11 години

Радвайте се сега на тия айпади, че следващата ви радост ще е когато след години ви увеличат пенсията с 20 лева... ;)

11

ГВАТЕМАЛА

преди 11 години

Защо на заден фон стои знамето на Гватемала? (с българския флаг)stickergiant. c o m/Merchant2/imgs/450/u568_450.jpeg Гватемала е най-голямото депо за кокаин на мексиканските картели. Справка:youtube. c o m/watch?v=TZrlJYZ6kNkБоко ще си каже най-накрая кой му дърпа конците...

10

Ужас

преди 11 години

Вие пък сте егати черногледото племе. Да не би животът да е само пари. И поради други причини хората остават или заминават. И по-добре айпод от нищо, жестът е важен. Мрънкалници!

9

ГВАТЕМАЛА

преди 11 години

Защо на заден фон стои знамето на Гватемала? (с българския флаг)stickergiant/Merchant2/imgs/450/u568_450.jpeg Гватемала е най-голямото депо за кокаин на мексиканските картели. Справка:youtube/watch?v=TZrlJYZ6kNkБоко ще си каже най-накрая кой му дърпа конците...

8

Анонимен

преди 11 години

Щеше да е смешно, ако не е трагично. Самовлюбени простаци, прочели около една книга, "награждават" бъдещето на България?!? Боже, ела по-скоро и си прибери вересиите!

7

Анонимен

преди 11 години

Хубаво е да се поощряват децата, но вместо да им раздаваш айпади, айфони и други скъпи джунджурии си помисли как ще ги задържиш тука бе, Бойко!! Това е истинският проблем над който трябва да работите - можещите, кадърните, знаещите масово се изнасят от тая държава. И некво айфонче няма да ги задържи, повярвай ми!

6

Анонимен

преди 11 години

А рязане на ленти имаше ли?

5

Анонимен

преди 11 години

Ненужно хабене на средства.70-80% от тия няма да ги има до 5 години в България.А ако случайно се върнат то ще е или да продадат някое наследство от баба и дядо и да вземат кеша за новия си живот някъде в нормалните страни или за да се установят на готина държавна работа.Щото дори и с няква мощна заплата от порядъка на 2000-3000 лева месечно пак ще са доста по зле от полуграмотен зарзаватчия в Европа или САЩ.Не,че съм черноглед *** знаете истината..

4

Патриот

преди 11 години

сред умни хора бойко някак си изпъква незнам защо така!

3

Анонимен

преди 11 години

Няма по-жалко и смешно нещо ,двама *** да награждават УМНИ хора!

2

само в БГ

преди 11 години

Мутри награждават "интелекта"

1

:)

преди 11 години

Рекламка :)