35

гражданин

преди 11 години

До se Дай Боже да се отървем по-скоро от тези некадърници!

34

Анонимен

преди 11 години

БОКО,ОБИЧАМЕ ТЕ И ЧАКАМЕ...ДА ТИ ВИДИМ ГЪРБА....АЙДЕ...!!!

33

Boiko

преди 11 години

Bravo , dano da sa se usetili za kakvo stava vupros.

32

това е истината

преди 11 години

72% от българите не одобряват икономическата политика на своето правителство. Това показват данни от изследването "Трансатлантически тенденции" на авторитетната германска неправителствена организация "Джърман Маршал Фонд". Добре, че е правено от германска организация:))))))))

31

Тиквичката

преди 11 години

Хайде нека всеки си изтегли късметче от тиквичката с късметчета. Може да му се падне e-pad. Може даже да го направим на празник и да го празуваме всяка година.Не изтегихте печелвшо късметче ли?Е това е защото в тиквичката няма късметчета. Тя е празна.

30

Анонимен

преди 11 години

Някой беше казал - "Учениците в класните стаи ми изглеждат като манатарки за сушене". Този клиантелистки подход на образователната система е на над 100 години и е неефективен в новото динамично време.

29

Анонимен

преди 11 години

mnogo prost narod , edin se smee u drugite bes da snait sasto, i te smeet

28

Изборите, изборите !

преди 11 години

В следващите 9 месеца премиера ще изпотроши маса пари за да бъде навсякъде, където нещо се е случило, без значение какво е то. Ще се таралянка по пътищата, ще се търкаля по училищата и ще спи в телевизиите. В същото време цените не спират да растат. Междуфирмената задлъжнялост надмина 200 млрд.лв., което прави всички фирми декапитализирани. Фалитите не спират. Мизерията става все по тежка. Този човек не можа да разбере, че няма никакъв шанс да остане във властта. Сбогом г-н Премиер !

27

Анонимен

преди 11 години

Мчи той Игнатуф е много объркан чиляк..."Игнатов призова младежите да се замислят да останат в България, въпреки че техният интелект принадлежи на светаМчи Игнатуф *** ... калинке ... мчи нал за туй цело министярству имаш... да напрайш тъй, чи "техния интелект" да си се разпространява оттуканкана, без да се налага да излязват по чужбината...*** отде такиви едни мисли у една обикновена калинка

26

Анонимен

преди 11 години

Тези олимпиади се правят по същата причи, по която се правят конкурсите за красота. издирване на хора по даден критерий.

25

Харварт

преди 11 години

За съжаление на България, всичките тия генийчета ще получат пълни стипендий за Харварт и стартова заплата от 100 000 долара годишно. Познайте кой ще се върне в България при такива условия. Може би само ако Google отвори офис в някой от строящите се тех-паркове. Мозъка на България отдавна е емигрирал. Като се пенсионира на запад, може и да дойде да си харчи пенсийката в Бг.

24

Анонимен

преди 11 години

We live in the era of Smart phones and Stupid people

23

anonimen

преди 11 години

ADMINISTRACIQTA V BALGARIQ E UJASNO MNOGO I TEJKA I NE VAR6I NI6TO NA FONA NA BEZRABOTNIQ NAROD DA SE NAMALI KATO V GARCIQ VAN DARJAVNATA QSLA MINIMUM 100000 TA DASE USETI SVETLINA I VAZDUX

22

anonimen

преди 11 години

Zina zasto nqma svetovna kriza za deputatite zaplatite im po visoki i ot evropeiskite.do koga 6te tarpim tova .Na balgariq saim tvarde mnogo 240deputati da se namali p[arlamenta kato ima kriza na 40 du6i .Tolkova za bedna darjava se polagat i malka

21

se

преди 11 години

ГЕРБ си правят вече предизборни агитации.Но едно е сигурно.Тези деца няма да останат в БГ и ГЕРБ догодина ще сдаде властта.Последната новина,че 72 процента не одобряват икономическата политика на ГЕРБ е показателна.Ще опитат с вдигане на пенсии и заплати но това го гледахме и при тройката.Сбогом ГЕРБ.Края е близко за теб!

20

Анонимен

преди 11 години

bravo samo taka g-n borisov.

19

ANONIMNA DO ZINA

преди 11 години

AMI OSVEN MAGISTRALI NQKOLKO KILOMETRA I STOTICI KILOMETRI BEDNOST DRUGO NI6TO NE NAPRAVI GERB OPOSKA I REZERVA I KADE MUE DOBROTO NARODA OT BEDEN PO BEDEN INAMALQVA OT DEN NA DEN SE TOPI PLIUQ NA TAQ SISTEMA DETO STOPI BALGARIQ S DVA MILIONA .DOBRA E SISTEMATA PRI KOQTO NQMA BEDEN GLADEN I BOLEN NAROD I NASELENIETO RASTE AQ POGLEDNETE 23G SE TOPI DA TI PIKAQ NA MAFIOZKATA DEMOKRACIQ GENOCID ZA NARODA

18

Пари

преди 11 години

Мултинационалните компании ще бъдат задължени да изкупят обратно акциите си и това ще ги принуди да банкрутират. Те ще бъдат разделени на по-здрави единици и ще бъдат национализирани в техните собствени страни.Наличието на Global Settlement Funds ще бъде представено на обществеността. Тези фондове включват около $ 70 трилиона от старите пари на патриотите, които са свързани с позитивните военни, $ 100 трилиона ще дойдат от обществото White Dragon (Белият Дракон) и групи на тамплиерите, $ 120 трилиона от Съпротивителното движение и $ 10 трилиона от Тръста на Сен Жермен. Global Settlement Funds ще включат също и всичките пари и ценности на Кабала.Global Settlement Funds ще бъдат използвани за много цели. Първо, всички национални, публични и частни дългове по целия свят ще бъдат погасени. След това всички хора ще получат обезщетение за всички кражби и криминални машинации, извършени от Кабала срещу тях. След това ще бъдат пуснати Фондове за просперитет и ще бъдат създадени хуманитарни и екологични проекти и проекти за нови прогресивни технологии. Една част от парите на Тръста на Сен Жермен ще бъдат дадени директно на работниците на светлината, останалото ще се използва за обявяването на Първия контакт.

17

Анонимен

преди 11 години

Какво им се моли министъра на тези зубъри, като журналисти на Бербатов.Всеки да прави каквото иска и където си иска.И аз съм учил и сега работя.Бачкане му е майката.Няма незаменими хора.

16

Пари

преди 11 години

Ден 2-7Банките ще бъдат затворени и ще има несигурност и объркване. Някои магазини ще бъдат временно затворени. Някои от тях ще останат отворени и биха могли да приемат пари в брой, други ще приемат само златни или сребърни монети. Кредитни карти няма да се приемат, защото тази система ще се срине. Може да има проблеми в снабдяването. Разумно е да имате някакви запаси от хранителни стоки и гориво.Нова оценкаОколо една седмица след събитието.Може все още да има леки проблеми със снабдяването.Ще бъде представена нова финансова система. Тя ще има покритие със злато Yamashita. Златото се съхранява на места, които още не се оповестяват. Златото Yamashita няма да се търгува на обществените пазари. Валутна кошница от американския долар, еврото, британския паунд, швейцарския франк, японската йена и китайския юан, ще образува основата за новата система.Банките, които не са били силно обвързани с Федералния резерв и които не са банкрутирали, ще бъдат отворени. Няма да им бъде позволено да начисляват лихви. Всичките им сметки ще бъдат напълно прозрачни за обществеността. Борсите няма да бъдат отворени отново.Ще се извърши нова оценка. Това означава, че обменните курсове между различните валути ще се променят, но не драстично. Те ще отразяват производителността на дадена нация в съответствие с действителността. Иракският динар няма да си повиши много стойността, противно на много спекулации. Банкнотите на Федералния резерв, евро банкнотите и другите банкноти ще бъдат приемани, докато след няколко месеца бъдат изтеглени от пазара и бъдат отпечатани новите пари.Всички честни търговски договори, контракти и задължения по целия свят ще бъдат запазени и уважавани. Деловите договорености, които включват криминални или мошенически действия с Кабала, ще бъдат нулирани и обявени за нищожни.След няколко седмици