77

Анонимен

преди 11 години

Правителството веднага да пусне от някой въртолет листовки с тая новина в *** ни квартали, та който не знае да разбере... че в Лондон го чакат с отворени обятия:)))

76

краят ви наближава

преди 11 години

до всички роми:радвайте се на това което имате сега, защото когато аз възстана, ще мечтаете маите да са били прави и апокалипсиса от библията да се сбъдне!

75

Софка

преди 11 години

*** има големи макари....булгари с малки член......

74

пръдливо джудже

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

много *** и турци пишат в тоя форум бе....мама ви *** *** ***,***!

73

Анонимен

преди 11 години

какво им е нашето на ***, пазразити

72

Циганин

преди 11 години

*** съм и държа 10 хубави български девойки от добри семейства...работят за мен като компаньонки и не се оплакват :) Така, че мили българи по кротко....децата ви за мен работят щото вие сте много ''прокопсали'' :) Трайте си и с добро !

71

Ангел

преди 11 години

Никакъв социален туризъм не е това. Просто идват за да вземат това което британците са изсмукали от братовчедите им в Индия.Поетична справедливост един вид.

70

Анонимен

преди 11 години

Дори руснаците разбрали вече, какво е ***.Шаль е как ж колюча,А сама она вонюча.В разноцветной юбке ходит,Деньги у людей уводит.Гнилозуба и усата,Что за зверь такой, ребята?Верно! Это же цыганка!Черножопая засранка.Воспевает телевизорЦыгань и весь их быт.Только вс иначе в жизни,За версту от них разит.Нету среди них красавиц,Как в киношках про цыган.Жечь огнм их табор надо,Гадкий чрный балаган.

69

бугарин

преди 11 години

Българин е *** дума по цял свят !

68

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

BALGARITE SAMO ZA SLUGI STAWATE ,NO IMA NUVDA I OT TAKIVA . TUK SA TURSKI ZEMI.

67

турчин

преди 11 години

бугарите сами се затривате...5 века ви таковахме майките сега братя роми ви го слагат :) винаги сте били губещ народ...без минало и бъдеще....на колене *** !

66

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

OZVERENITE SLAVYANO RUSKO KOMUNISTI CHTE PRAVYAT DEMOKRACIA HA HA HA . PROBLEMA E 4E SLAVYANITE MRAZYAT ROMELICITE .

65

Хелзински

преди 11 години

Вижте какво правят хората ! Браво на англичаните ! При тях европейската култура е на най-високо ниво.Винаги съм се възхищавала на тях. Хората нямат пари и послон и веднага са им намерили и от своите пари всеки дава за да е добре другият. Докато тука се държим като *** и слабоумници. На ромите трябва да им се помага финансово и да им се намира работа с предимство за да се почувстват хора. Никой няма да обеднее ,ако задели на месец по 10 лева за да направи един човек щастлив !

64

Анонимен

преди 11 години

АНАСТАСИЙО, НАЛИ ЗНАЕШ ДЕТО ДВЕ ТВОИ СЪНАРОДНИЧКИ СЕ СРЕЩНАЛИ, ЕДНАТА ДЪРЖАЛА ЕДИН МОРКОВ. ДРУГАТА Й КАЗАЛА "АЙ ТУЙ /ЗА МОРКОВО/, КАТ НА МОЙТО АСАН Х.. " ПЪРВАТА КАЗАЛА : "ТОЛКОЗ ГОЛЯМО ЛИ МО ?" ОГГОВОРЪТ БИЛ : "НЕ МО, ТОЛКОЗ МРЪСНО ""

63

-

преди 11 години

Да дадем гласност на това, дано всички *** да отидат в Англия Франция и Германия.

62

ллл

преди 11 години

време е да се въведе ограничение за броя деца,които една ромка може да ражда,друг изход не виждам!

61

....

преди 11 години

зададох си въпроса-това моята държава ли е,моята България,за която живота си е дал Левски...а сега *** се гаврят с нас

60

Един Циганин

преди 11 години

*** съм и не ме е срам от това....ям ви яденето, пия ви пиенето, таковам ви таковата, плащате ми тока, водата всичко ми плащате и си живея царски....от какво да ме е срам ? Балъци такива :) Скоро ще ви заличим и като нация

59

Проблем

преди 11 години

Абе какво мърморят тия англичани, живея в Англия и там е пълно с вякакви долни ***: пакистанци, африканци и т.н.т Имат по безброй деца, не им се виждат лицата от бурките и държавата им дава помощи. Нашите роми са последен проблем там

58

...

преди 11 години

Ще кажа нещо,което не е във връзка с новината,но е във връзка с ежедневието ни-днес,докато чаках автобуса,на спирката имаше 10-*** роми и 2-*** българи.Разбира се,никой от тях не си продупчи билетче на влизане,но бяха накичени със скъпи часовници...още с влизането си започнаха да закачат жените в автобуса и да им правят неприлични намеци,опитаха се да опипат една от тях.Никой не се намеси,бяха всели страх заради броя си...Представих се,це на мястото на тази жена е моята майка...