44

+

преди 11 години

Последното понижение на цените беше + 20 стотинки отгоре за 1 седмица..от 1.15-7 в момента е 1.34-7. От рак да умрете дано *** гадни !!

43

Донев

преди 11 години

Ако не беше гроб, понижението щеше да е с 67%. ама кой ни е виновен че вярваме на доказани престъпници?

42

Месия

преди 11 години

Чакаме, значи, драстично поскъпване!

41

Анонимен

преди 11 години

Това вероятно е "бонус Уорлик" на "Булгаргаз" !

40

Иван

преди 11 години

33: ГЕРБ ще управлява още един мандат - единствени са и най-добри при това.Желанието на всички да се обединят срещу ГЕРБ е ясен знак че на всички им е секнало кранчето и реват като боги.Бойко е велик ! Хайде сега готови с лайнометите !

39

до 39

преди 11 години

АХ ТИ МРЪСНИКО,що говориш за самоубийство!!!!!!!!!Бойко да премахне посредниците-КАК ЩЕ премахне себе си антихрист грешен!

38

уса

преди 11 години

Крадете ли ,крадете, бедния български народ.Да ви приседне ,дано -еничари продажни!

37

Анонимен

преди 11 години

Радвай се народе Бойко намали газта с 11%, Булгаргаз иска 0,67% намаление. Другата седмица Бойко като премахне и посредниците като премахне и Булгаргаз всичко като вземе да минава през него в устата му ще влиза и от *** безплатен газ ще раздава това и през комунизма го нямаше пък някой ми сравняват Боко с Тодор Живоков, Бай ви Тошо ряпа може само да яде покрей СВОЯ привърженик и охранител Бат ви БорЮ Промоцията ...

36

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЛИ 0.67% !!!!!!! намаление

35

...

преди 11 години

Сега очаквайте във вечерните новини медиите масово да превъзнасят политиката ни и конкретно героят на България- Боцко, а той да се гледа по новините и грам да не усеща народната любов- към него, и към неговата мама най- вече!

34

коко

преди 11 години

никога пповече ГРОБ,ГРЕБ ГЕРБ.

33

пепи

преди 11 години

То няма и с една стотинка бе в гроба да си ги занесете.Семерджиев който съм проклел е умрял.

32

!

преди 11 години

Мен ще ми е срам да го помисля това невероятно намаление, камо ли да го произнеса на глас! Мозъкът на Семерджиев сигурно пуши от непосилните сметки!

31

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да въртят и да сучат, ГЕРБ отива на бунището на историята - да заеме достойно мястото си до НДСВ. Борисов предаде вота на избирателите си. Щеше да премахва посредници, а той самият стана посредник, щото усети колко е сладко да имаш власт.

30

уса

преди 11 години

Така е със тока ,горивата,храните,лекарсвата всичко вдигнаха ,само заплатите не вдигат -гадове ниедни.Тази статия има някакво обяснение на нещата- bgsviat.narod.ru/BulgAria_koqto_izgubihme.htm

29

Анонимен

преди 11 години

Има само един изход от задъдената улица , който се състои в национализация на естествените монополи.Но за такава опрецаия ще са ни необходими отговорни политици и патриоти и мениджъри с успешни проекти зад гърба си.

28

Анонимен

преди 11 години

Да ви пикая на намалението, цялата работа на това правителство е такава, а помните ли първите дни на мандата: ние ще махнеме посредниците на тока и газта и ще намалим цените ,май вие станахте посредници и увеличихте цените. Оставка и съд за герб.

27

перо

преди 11 години

Или по конкретно.С един кинт по евтино.Честито.

26

Анонимен

преди 11 години

Булгаргаз го купува от руснаците за 100 долара и го продава на българите за 500 долара. Това е най-сладкия бизнес - нищо не произвеждаш, само купуваш от производителите евтинко и го продаваш на баламите скъпо и прескъпо. Разликата отива в джоба на видни български политици и бизнесмени, а не в държавната хазна. Да ви е честит новият обществен строй, братя българи!

25

mlad6ito

преди 11 години

и тая далавера лъсна. след като 3г. ГРОБ позволи на в.златев и лукойл да си развяват коня и да направят несметни пари (накъде повече?!) на наш гръб в края на мандата се оказа че МОЖЕЛО цената да е по-ниска. *** *** уморихте народа *** скапани после ревете че имало айдуци ще има и тепърва ще има ако продължавате да се подигравате с изнемогващите хора!!!