19

фен

преди 11 години

Чест и почитания към хората, които не са легнали да ***, защото са "инвалиди", а показват сила, по-голяма от тези на много "читави" спортисти /няма да намесвам истинските инвалиди, като българските футболисти/.Браво на участниците!

18

Нискоинтелигентен

преди 11 години

Добре,че не са пратили някоя наша чалгарка да им вика "Има ли лудииии?" и "Да ви видя ръцетеее!"

17

Месия

преди 11 години

Браво за уважителното отношение! Светли, силни и непоколебими личности! Браво! Риана, много ти отива с тази коса, чудесно е, че присъстваш!

16

Анонимен

преди 11 години

пълни *** са тези които се изказват негативно за инвалидите

15

за 15

преди 11 години

До АнонименНе обиждай тъпанарите, те са хора в неравностойно умствено положение, тоест умствени инвалиди.

14

Discovery

преди 11 години

Господи боже мой и светата троица от Гуадалупе... егати просташките коментари!!! Точно заради това сме хора, защото не би трябвало да отхвърляме хората с проблеми, днес си здрав утре ти стане нещо и си инвалид за цял живот, и какво цял живот затворен ли трябва да стоиш... ццц може ли толкова злобни коментари беее *** такива!!! Жалко, много жалко до какво ниво се е извисила простотията в България...

13

Анонимен

преди 11 години

Отвратителни коментари. Сакати, ***, еди какви си... Представете си, че тренирате години наред, обещаващ атлет сте, после някой *** ви прегазва краката на пътя. Много е лесно да си киснеш в инвалидната количка, но да се вдигнеш, отново да тренираш и да не дадеш на трудностите да те победят, това вече е истински дух на спортист!А вие понеже не сте сакати сигурно се чувствате горди от цикъла ставане-работа-лягане.

12

Анонимен

преди 11 години

До 7 хомо сапиенса се различава от животните именно с грижата си за по слабите , явно в хора като тебе нищо чевешко не е останало ако въобще някога го е имало.

11

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам ,че не го гледах сигурно е било страхотно , чест и почитание на англичаните иначе , доказаха че са една от най-демократичните нации в света .

10

.

преди 11 години

rihanna пее rnb не pop ;)

9

за Витков!

преди 11 години

Доста силен и въздействащ беше финала с Колдплей и вярвам това е била целта! Колкото до долните коментари, явно доста хора са забравили каква е разликата между човека и животното!

8

Анонимен

преди 11 години

ХА!!! ГОЛЯМ ПРАЗ!!!

7

SHALALALA

преди 11 години

Чалгарите сред коментиращите да не се обаждат, защото почна да вони на евтиния и безмозъчност! Coldplay са уникални музиканти, правят прекрасна музика и са обичани по цял свят! Който не разбира от истинска музика, просто да замълчи. Иначе можеше и без Риана да мине шоуто...прекалено комерсиална и изтъркана...

6

Коце.

преди 11 години

Абе чудно ми е защо и за параолимпийските игри не е такава истерия, каквато е и за олимпийските? Защо и техните премии не са като на читавите? Защото всичко се прави за пари, а от сакат пари не може да изкараш.

5

до Алов

преди 11 години

Протекции за сакати ,гейове , *** и какви ли не. В същия момент май не ние нормалните , а тези дето им липсва по нещо ни гледат и ни се надсмиват. Защото ние бъхтим ,а от нашите пари храним всички горепосочени без гейовете разбира се. Има пари за олимпиади на сакати , а за децата здравите ,бъдещето ,спорта е нещо недостижимо. Толерантност ,толерантност , толерантност... , е айде стига бе ,всеки започна да иска да е *** .Много важно медали на сакати ,те дано в ежедневието си се справят.

4

Анонимен

преди 11 години

Трябваше за закриването да спазят традицията и вместо нормални изпълнители да поканят разни изпълнитеби и музикални увреждания, певци в неравностойно положение и т.н. музикални инвалиди - Азис, лейди Гарга, Веско Маринов, дана интеренешънъл и прочее

3

Алов

преди 11 години

Само на последната снимка един сакат видях.Гого от Тоника можеше и той там да попее и да предава чалъми и да прави пируети с инвалидната количка.

2

Алов

преди 11 години

Още по времето на римските императори са събирали *** от цял свят да се келешат и да се посмее публиката.Добре е ,че сега традицията пак се повтаря. На мен ми е по забавно да гледам некой сакат как се мъчи да се състезава ,а не уж здрави и некадърни спортисти дето нищо не могат да направят. В буквалният смисъл тук и кьораво и сакато взеха медали.

1

Тайсън Гей

преди 11 години

хахах баси черния хумор :D