35

Анонимен

преди 11 години

Има ли някой,който смята че толкова пари могат да се изкарат с честен труд и без навлизането във сложни корпоративни,мафиотски и корупционни схеми в сянка? Доста наивно е,тази заблуда не работи. Богатите са виновни за кризата и ще си плащат.

34

aliev555

преди 11 години

Богатите умират един път а бедните всеки ден.Особено зависливите комплексари с тъпите коментари.

33

ан

преди 11 години

до батманнаричаш народа *** ,а него успелия голяма работая ми кажи ако всички бяхме като него кого щяхме да експлоатирамне е ли това експлоатация да купиш чанта със себестойност 100е и да я продаваш 4000есамо защото си е наложил с помощта на рекламаами ако нямаше простачки да купуват тези чанти откъде щеше да вземе милиардите господинатака че по тихоправ е оланд да им ги взема,за да се развива човечеството и 0да няма революциидано и други го разберат

32

ххх

преди 11 години

Саркози пък даде от държавния резерв на Тапи 403 милиона ,това са пари на народа.Тапи е един голям хитрец и играч.На това какво му казвате,приятел на Митеран,приятел на Саркози.Купи си Тапи един Йот,сега го дава поднаем на седмица струва 500000 хиляди еро,че има и кандидати.Та това прави 2милиона на месец и 20 милиона на година,ще има и да дава.

31

2

преди 11 години

В Белгия ,защото данъка е 25%,на това което печели за година.Няма данък в Белгия на това че е има 42 милиарда.Като получи белгийско гражданство ще си прехвърли милиардите в Монако,там няма данък,там трябва да не си с френско гражданство,ето защо го прави.Забогатял във Франция и сега бяга,лош ход.

30

Анонимен

преди 11 години

Нашият враг еДЯСНОТО. Инеговият мечкапитализма.Дясното - снеговите страни - алчност и егоизъм.ДЯСНОТО - ЕЛИТА.Дясното -Деспотизма. Свободният пазарбеше измислен отАдам Смит - за да себори с ДЯСНОТО. Нокапитализма еотхвърлил правилото на АдамСмит - че всичкопроизведено е самотруд. И първитесоциалисти сапривържениците на Адам Смит.

29

qwerty

преди 11 години

Kovchezite nyamat dzhobove.

28

Анонимен

преди 11 години

Броят на богатите ще намалява, но ще стават все по-богати. Броят на бедните ще се увеличава и ще стават все по-бедни.

27

една

преди 11 години

Бернар Арно, т.е. LVMH притежава много повче луксозни и известни марки от изборените в статията. Информацията ви, както винаги е или непроверена или лъжлива. Бих искала да имам неговия хъс и мозък, но явно го нямам. Това не ми дава основание да го плюя. Той е натрупал тези пари, защото обстоятелствата, средата и обществото са му позволили да го направи.

26

28

преди 11 години

Kaline,naistina ima razlika.No v statiata e napisano izvestni marki a ne luksozni...a markite koito sam posochil az sas sigurnost sa izvestni i sa poveche.

25

Анонимен

преди 11 години

До БатманНикой не може по морален начин да спечели толкова пари!!! Може да е законен наина, но това е грешка на закона и трябва да се коригира! Като начало с НЕ ПЛОСКИЯ данък!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Дори и при тези условия 10% данък у нас не го блазни. Той служи само на нашите мутри и за това го крепят депотатите ама наближават избори!!!!!

23

Kalin

преди 11 години

До Venci:ima razlika meju marki kato Zara, Massimo Dutti, Bershka, etc i takiva kato Christian Dior, Louis Vuitton, etc.

22

Venci

преди 11 години

Abe vie pak ne ste si proverili neshtata...kak taka nikoi ne kontrolira tolkova izvestni marki?! Chuvali li ste za "Inditex",tova e firma sobstvenost na Amancio Ortega koito darji markite "ZARA","PULL&BEAR","MASSIMO DUTTI","BERSHKA","STRADIVARIUS","OYSHO","SPRINGFIELD","***","UTERQUE".Predi da napishete neshto badete sigurni che e taka.

21

до Батман

преди 11 години

И си прав и не си! Факт е че в последните бедни и гладни години народа окончателно изпростя и иззлобя. Нито един милионер или милиардер НЕ може да спечели честно пари! Просто няма начин!Специално за този ,милиардер или клошар ме е все тая! С нищо не ме грее живота и парите му!

20

Анонимен

преди 11 години

Жълт вестник ли сте кво ? Тоя може да купи цяла Белгия. Не му трябват молби и разпространявания из медите.

19

до 22

преди 11 години

Батмане, съгласен съм с разсъжденията ти като цяло; но в конкретния случай, Бернар Арно е голям *** (известен е този факт) и е направил парите си с доста подли и долни машниации. Съсипал е традиционни френски фирми-конкуренти, произвеждащи луксозни стоки с бая нечестни придобивания на акции и сливания. Съмнявам се конкурентите му да са били цвете за мирисане, ама този на снимката с номерата си направо е изкъртил постата!

18

Батман

преди 11 години

*** простия и издухан народ.. вместо едно евала за това как ги е направил тези пари вие почвате да плюете веднага и да завиждате.. може и да има 40 милиарда ама 100% не седи пред компа всеки ден и не е със средно-специално от техникума по хранене.. Това е една от най-гадните черти на българина - да не може да оцени чуждия успех и да си умира от безсмислена завист.. народ с такъв манталитет как може да се оправи - никак

17

До 10

преди 11 години

***, щял да ги избори. Тук да не говорим за 10 милиарда в брой бре? Състоянието му е толкова, няма една сграда пълна с банкноти...

16

ot zadnika mi

преди 11 години

miaika ti na tova li te e uchila da kradesh i da begash.dobar primeer za pokolenieto noooo ne njama kade da se skriesh