168

анелия

преди 11 години

Ето го най добрият инспектор :

167

Георги

преди 11 години

Папазова, Доста повърхностна статия, предназначена за повърхностна аудитория.

166

...

преди 11 години

Докато вас ви мързи или ви е страх да излезете на улицата и да упражните правото си,а и задължението си да инспектирате,''инспекторите'' ще стават все повече и повече,а когато дойдат и у вас да инпектират вече ще е твърде късно...

165

Мислещ

преди 11 години

Да уволним тъпите журналисти !!!

164

e

преди 11 години

До: feedback***gov.ilОтносно: ne provukirayrte veche atentati i voini !!!!!Дата: Неделя, 2012, Септември 9 16:18:49 EESTЧуйте вие от терористичната Мосад.Време е да престанете с инвазиите си от типа "11-ти септември " и "Сарафово",защото вече няма да можете да си организирате "арабски пролети" и войни.Световната банка и МВФ,които са във ваши ръце и на ЦИЯ,,които са instrument за подбуждане,активиране и Активиране на конфликти от "типа" за да се изперат големи траншове фалшива валута,както и нечисти капитали" Използвате малумници,като Борисов Цветанов и Флоров за да активирате "позициите" държейки ги под флашкови зависимостти от спътников вид.Но сега вече трябва да знаете,че сте настъпили много и други интереси,и няма да е във ваша полза,както и в полза на целият свят да предизвиквате такива събития.Спомнете си събитията от Втората световна ,които бяха подбудени от една шепа грабители и един *** и КАКВО СЕ ПОСТИГНА !

163

Анонимен

преди 11 години

НЕ САМО СА НЕОБХОДИМИ НОВИ ИНСТЕКТОРАТИ , И НОВИ КОМИСИИ, КОИТО ДА НАБЛЮДАВАТ РАБОТАТА НА КОМИСИИТЕ, КОИТО НАБЛЮДАВАТ РАБОТАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО- САМО ТАКА БОЙКО МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ НОВА РАБОТНИ МЕСТА- БИЗНЕСЪТ ОТДАВНА Е МЪРТЪВ, ТАМ РАБОТНИ МЕСТА НЯМА.

162

Анонимен

преди 11 години

Нити, с писанието си не показвате да сте можещи и знаещи. алко за бЪЛГАРИЯ.

161

do 210

преди 11 години

Predi da se opitvash da mislish, se nauchi da chetesh i pishesh .

160

Мартин

преди 11 години

Това просто е откровено насочен текст. Много отдавна спяхте да сте журналисти и информатори, вече или сте преписвачи, или оценители. Както Найденов си върши съвестно работата и следи да няма злоупотреби, за да може като се започне нещо, към финала да се очаква дадения резултат, направете го и вие и започнете да гледате по-отговорно на задачата си.

159

НИТИ

преди 11 години

Така ще инспектират още четери години ,некадърниците ще бъдат изметени от системата .На тяхно място ще доидат млади и работни хора .Трябва да вдигаме тая държава.*** ,пардулници и некадърници на улицата ,не ни трябват

158

Внимание !

преди 11 години

Уважаеми съграждани. Ако в скоро време се появи и новина, че Бойко и Д.Добрев са на инспекция в АЕЦ " Козлудуй" имайте на предвид, че бързо трябва да си закупите билети за отвъд океана или още по-добре за Австралия, Нова Зеландия и т.н. страни по-далече от р. Дубав. С такива капацитети в областта на енергетиката и особено в така нареченото "разннобразяване на енергийните доставки" скоро аварията в "Чернобил" може да ни се стори като новогодишен фоерверк. :-)

157

калугер

преди 11 години

Не се заблуждавайте, х---ве заспали,че министрите инспектират обекти от загриженост за народа! Просто се страхуват фирмите,които са избрали незаконно да не ги излъжат в комисионите,които са им обещали! Затова не допускат редови инспектори - да не им развалят далаверата! Това е истината! И 1 лев да падне,няма да го изпуснат! Тройната коалиция е като бебе пред тия завършени крадци и лъжепатриоти.Бог да ни е на помощ! Амин!

156

Българин

преди 11 години

Да се намалят броят на комисиите поне двойно. Сега си ги правят, за да вземат допълнителни пари. Че и комисия за надзор на друга комисия направиха преди дни ( за цените на тока ).АБСУРД. СМЯХ И СРАМ !

155

teofil1964

преди 11 години

Мног е просто.За да няма селско стопанство,животновъдство и държава.МАФИЯТА измисли комисий, инспекций,профсаюзи-(които са бизнисмени и олигарси) но не защитават интиресите на народа.Разпродаде се всичко което може.Изкупихме земеделската за стотинки, сега ще я продадем за много по скъпо във ЕВРО за спечелят тези които я изкупиха.ЕЕЕЕЕ докога бе Българино.

154

седефчо

преди 11 години

До ХА,ХА,ХАААА...Нещо смислено да напише някой, браво! Аман от комунисти!

153

Алекс

преди 11 години

Докато Бойко Борисов е охранявал Тодор Живков и му е хранил кучетата е прихванал някой неща.Баща ми казва,че Бойко бил също като Живков.Телевизионните програми започвали с лика и името на Живков ,а сега на Бойко.И това непрекъснато инспектиране от страна на министрите е да създаде неверното впечатление,че този кабинет строй и се грижи за народа та магла се вдига.Само че успехите им личат постандарта ни на живот,доходите,работните места и други такива показатели.Бойко и всичките около него са отв

152

Анонимен

преди 11 години

Кой проверява тъпотията на депотатите ?

151

Гласоподавател

преди 11 години

След като цецо може чрез МВР да създаде множество "доказателства" за каквато си искате престъпна дейност Справка трактора, килърите и т.н./, но не го направил по отношетие на доган, р.пеков и др., които "народа" си мисли, че са крадци си задавам въпроса:Защо? - отговора е само един - защото са от едно котило и взаимно си играят играта.

150

хех

преди 11 години

Ш ходят министрите, като си знаят матряла колко съвестно си върши работата и как инспекторите за пробито петаче се продават и си затварят очите за очеизвадни грешки и застрашаващи живота на хората проблеми, още да ходят, ама верно няма нужда от инспектори щот така и така никой не си гледа работата.

149

Анонимен

преди 11 години

Ленин е казал една криллата фраза - Проверката е висш израз на доверие. Аз лично предпочитам министрите да проверяват какво са проверили инспекторите и да са наясно какво е истинското положение вместо да си бъркат в носа в кабинетите и да разчитат на напудрени рапорти.