94

Анонимен

преди 11 години

Освободен е защото няма опасност да извърши ново престъпление? До колкото знам затворът е наказание за хора извършили престъпление, независимо дали могат или не да го повторят. Нашата местна Темида май пак си е завряла някоя тлъста пачка в пазвата.

93

стояна

преди 11 години

в Герб влязоха хитруващи мошеници, герб ги прие, Герб е място с политически ***,хора минали през всички партии, герб са нещо ненормално, напр.кметове,които "пристанаха"на Герб, общински съветници от Герб, но мошеници, били преди това в други партии, боже опази България от тези мошеници, които герб прие в себе си

92

Анонимен

преди 11 години

Много *** държава, много! Смачква обикновенният човек, а престъпниците са защитени. Това не е държава.

91

Анонимен

преди 11 години

това не е държава потресена съм ,престъпниците закона закона ги защитава ,а честия човек художника ще лежи 7 години .Това е гавра всички българи,народа да протестира ,друг начин няма да излезнем от това мафиотско блато

90

123

преди 11 години

това е само мярка за неотклонение - те са 4 вида/задържане под стража, парична гаранция, домашен арест и подписка/. Самото наказателно дело още е в началото и вероятно ще приключи с условно наказание. Паричната гаранция обаче е малка - поне 500 000 лева трябваше да е за да има превантивен ефект за онези които злоупотребяват с власт, но още не са разкрити.

89

БАБА ГИЦКА,

преди 11 години

От ГЕРБ всички са като този. ВЪН, ВЪН, ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА.

88

Анонимен

преди 11 години

Тоя да не е креатура на Фидосова? Нали в Монтана тя коли и беси...

87

Анонимен

преди 11 години

И от ляво и от дясно, както и да го погледна - жив ***. Абе, кажи "гербаджия" и повече не питай. И гаранция от 15 000 лв. Подиграват се народа. Да бяха поне 150 000 ?.

86

Анонимен

преди 11 години

ЩО ТРИЙТЕ БЕ?ПРАВЕДЕН ЛИ ТОЗИ?НЕ(+) ДА (-)Мнението на Форума?

85

само в Бг

преди 11 години

Следва :"Взех си гаранцията 15 000 ,и.....ДИМ ДА МЕ НЯМА ,КАТО ГАЛЕВИТЕ"!А кой е "гаранцията" ,за този ром?

84

НАРОДА

преди 11 години

Какви са тези 15 000 лЪвЪ...?Преди 3 години ,нашенец бе пуснат под гаранция в Испания ,"само" за 300 000 евра ,......и си ги внесе ,след което го задържаха ,за да докаже от къде са?Хитро ,нали ,ама не и в Бе-ге!Щото заедно си делкат ...!Анарода спи още ---23г.!С

83

Анонимен

преди 11 години

ЛЕЛЕЕЕЕЕ.................................... НЕМАМ ДУМИ!!!

82

Анонимен

преди 11 години

*** *** фото,морала на герб под ръка с избирателя

81

?

преди 11 години

този от снимката ли "няма да извърши ново престъпление"??????????

80

Черен Петър

преди 11 години

Че как да има опастност от ново престъпление. Човека си е от ГЕРБ и му пазят гърба. Вземал дарове за стотици хиляди и отнесе наказание за 5 хиляди. Сега го пуснаха за 15 хиляди. Оправен е човека, пак ще се/го оправят цветарите. Нали си плаща редовно членския внос на партията хранилка.

79

малко математика

преди 11 години

50 000-15 000=? (освен останалите милиони, които е прибрал за 3 години)

78

Анонимен

преди 11 години

''Ъ-ъ-ъ, извинете, аз не разбрах защо трябва да чакаме още ...''Ами днес и утре много хора се възползват да заминат по-далеч от ГЕРБ и България за празниците.Малко да си починат от тиква на всяка новина и първа страница.Освен това и депутатите са избегали вече и най-много да го отнесе полицай,а те са от нас ,от народа и са поставени да ни спират и да се карат с нас,докато горе си крадат.

77

Въпросче

преди 11 години

Ъ-ъ-ъ, извинете, аз не разбрах защо трябва да чакаме още 9 месеца за да ги изтитаме тези по ***? За да могат да крадат още малко като за последно и да се "подготвят" за изборите ли? Айде, давайте още днеска. Никво БСП, никво СДС - служебно правителство и докато не се въведат нещата в ред никакви избори!

76

Пешо

преди 11 години

Мръсен крадлив герберски ***!Този заслужава линч!

75

Анонимен

преди 11 години

Eто бе ето как си ги пуска Бойко.Ама той ще каже ,че не е той а съда и защото бил от комунисти.Шменти капели!Който има пари да се откупи съд за него и затвор няма!А сега пак гласувайте за ГЕРБ!Никога ГЕРБ вече НИКОГА!А те,че са всичките такива щом ги пуска е ясно.Не осъди нито Доган,нито Масларова,Нито онзи дето атрективно му казаха,че е престъпник и на колене да застане,нито Галеви,нито Маргини,а Алексей го крие вътре за да не го очистят.Мутрата си е мутра и се вижда ясно.