96

6210311

преди 11 години

БРАВО!!!

95

Мей-мей

преди 11 години

До Георги ЛамбуровСъгласна съм!въобще е крайно време в мбедна страна с толкова много *** ,като нашата да се спре с всякакво поощряване на раждаемостта.Малката помощ ,която може да отдели държавата няма да накара културните хора да имат повече деца.Децата са разход ,а не приход.Не е необходимо всеки екземпляр да се развъжда.помощите могат да се насочат за ясли,детски градини,училища,а не за биологично оцеляване.

94

Анонимен

преди 11 години

Поредната европейска куха лейка, счита за нужно да ни дава акъл.Като са толкова умни, защо тогава при тях има 7000 ***, които не ходят на училище?!?Нали само уроци ни дават и ни преливат акъл?....Я сега да видим как прилагат собствените си съвети върху които неуморно изливат върху главите ни, върху тази пасмина, която им е дошла на крака.Като докажат някакъв успех в очовечаването на цигантие при тях, тогава да дойдат да ни съветват!

93

Анонимен

преди 11 години

Ми като не искате да се повтаря изкарайте някое и друго евро от дълбоките си джобове и ги депортирайте в Африка.Има чудни местности за целта.14 милиона *** не са никакво малцинство.Ще си направят държава в Африка.Някой хора като минат една възраст се побъркват и почват да обичат ***.Знам ли,може би Господ ги подготвя за ада?А там сигурно е фрашкано с *** и той почва подготовка отрано за да няма стрес и шок за новопристигналите бели там.Колко е мъдър Бог.И колко са *** хората.

92

Анонимен

преди 11 години

40 000 еврочиновника със средна заплата от 16 000-18 000 евро лежат на гърба на многомилионна Европа и се гаврят с хората. Дано има възмездие, ако не на този, то поне на другия свят.Хората изнемогват от мизерия, а те се занимават с кучета, кокошки, а сега дойде ред и на ***.

91

Апокалипстичен

преди 11 години

Даа,по всичко личи че в ЕС под давление свише и задокеанско, много бързат с голямата ромска каша, която трябва да забъркат ускорено в цяла Европа, за да не останат неподготвени и непредизвестени народите за белезите за наближаващите социални размествания и политическо военни катаклизми съпътстващи дните преди края на Света и да се сбъднат думите-- "И последните ще станат първи, а първите ще станат последни."/Матей 20:16 /

90

БПФ

преди 11 години

Някой трябва да обясни на тая ***, че *** нямат нормални къщи, защото отказват да работят, а помощите си харчат за ракия - докато нашите жилища са купени и построени с труд !!! А също така и че единственият начин да се попречи на тия маймуни да снасят чаавета на 12-13 години, е да бъдат кастрирани преди това.Някой трябва да обясни на евротолерастите, че *** чисто генетически са непълноценна, нисша раса - и нищо не може да промени това.

89

саркози

преди 11 години

Тая кукумявка,или е много ***,или много пияна,та дрънка глупости!!!

88

БПФ

преди 11 години

Защо тая лелка сама не се опита да "образова" някое ***, което на 7-годишна възраст още не може да говори членоразделно и да ползва тоалетната?Ние казваме - щом *** не искат да учат - да не учат... но !!! Да не се допуска да тежат на работещите хора, а да бъдат наказвани с принудителен труд !!! И напълно неграмотен да е, *** може да работи на нивата, в тухларната или мината.Български Патриотически Фронт

87

Obrazovani

преди 11 години

Ciganetata kopnejat za znanija ! Te nai-mnogo ot vsi4ko na sveta iskat da u4at !

86

!?!?!

преди 11 години

Драга госпожо заместник-председател на Европейската комисия и еврокомисар Вивиан Рединг, и в момента, в Република България ОСНОВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Няма ли кой да Ви го каже, ако Вие сама не искате да четете НАШИТЕ ЗАКОНИ?Но истината е, че м*нгалите не си пускат децата на училище, щото или са ги продали за булки, или за ***, още на 11-12 г.Държавата си трае и не им търси отговорност, щото губи гласове ;) А и такива като Вас -все си врат гагата, дето не им е работа! :(

85

Анонимен

преди 11 години

До Tulski Тъй като българските политици са шушумиги и не смеят да се опънат на силните, опъват народа си.

84

Анонимен

преди 11 години

Хайде, ела ги образовай и ако успееш, ние българите ще ти направим паметник...Само плямпате, лицемерни еврочиновници!

83

men

преди 11 години

само смърт ще ги интегрира тези *** които убиват като животни и изнасилват 80 годишни жени за 10 лева. смърт за ЕС, смърт за вивиан рединг, барозу, ван ромпуй и всичката друга незибрана *** която ни трови живота. като ги обичате толкова *** товарим ви ги всичките и ви ги пращаме. във франция земя бол. в англия не но поне ще се чувстват у дома си барабар с бангладешците и другите ***.

82

Анонимен

преди 11 години

хубава работа, ама... ***!

81

До 91

преди 11 години

Измети ? Я идете да оплождате французойките. .

80

До ром

преди 11 години

Да знаем кой си. Ти си един ***

79

вувузела

преди 11 години

Тая Вивиан си е паднала на главата като малка

78

До РОМ/88/

преди 11 години

Уважаеми ром!Познавам много добре етноса ви - служул съм в Строителни войски - тогава, когато имаше казарма. И не плюй никого - всички в България са достатъчно толерантни - и турци и арменци и българи! Добре, че си образован - хвала! Но преди учехте, защото ядяхте бой, ако нямахте желание. Работехте, защото ядяхте бой, ако не ви се работи и т.н. Колкото до сегашните условия, сърдете се наразните фондации и ***, която *** от тях - те са виновни дядовците ви да са грамотни, а вие -не..

77

да, ама не

преди 11 години

Не през образованието, а през ограничаване на раждаемостта. Образован или не, никой обикновен българин не може да осигури нормални условия за живот на десетина наследници.