46

софиянец

преди 11 години

така, организацията не ставаше за нищо, който е писал статията и повечето коментиращи не са били явно на концерта(не ни интересуват измислени звезди дето били отишли...) повечето *** около мен и един текст на Ред Хот не знаеха и нямаха идея за какво сатам - не е пяла цялата зала! дотук с тъпотиите!Ред Хот си заслужаваха 20г. чакане - един от 5-те им най-добри концерта изобщо - беше уникално до последната секунда - те просто са най-добрите!!! до *** СМЕ - това беше за стадион!

45

Анонимен

преди 11 години

Въпреки някои неудобства, концертът беше невероятен, наистина на стадион звукът щеше да е по-добър и атмосферата по-истинска, но рискът да не се напълни стадионът беше причината да се премести в зала (малко хора купуват билети предварително), а такава група не заслужава непълен стадион. Преди няколко години идваха по 1-2 известни банди на година, а сега са 5-6 и факторът пари наистина е важен, особено, ако концертът не е там, където живееш.

44

Анонимен

преди 11 години

Какви са тия бели рапъри? Доживяхме да дойдат и такива у нас...

43

фен

преди 11 години

по концерти ходя от как се помня, този ми беше първият в тази зала. Леко казано лош концерт.Първо групата нямаше много хъс и допир с публиката за мен.Това може и да стана заради липсата на хубав звук,защото това просто е зала за спорт без грам акустика,камо ли за концерти...Още по скандално беше решението на организаторите за бирата едно малко барче с четири машини за бира и хилядна опашка. Докато чаках забелязах липсата на касови бележки, при въпроса ми защо не издават един от барманите налетя.

42

Дж.Уорлик

преди 11 години

Това ви трябва овци , хляб и зрелище . Друго не искайте , защото няма и да ви се даде .

41

тюн фен

преди 11 години

Паница с боб и red hot chilli peppers :0 ?%

40

gruh

преди 11 години

Ако не го бяха шибнали в залата щяха още 20000 да се насладят. В Букурещ са били 45 000

39

edin

преди 11 години

На такива скъпи концерти не трябва да пълнем залите и стадионите , защото нашите мили управляващи ще си кажат , че пари имаме и можем да издрапаме още повишаване на цени и намаляване на заплати , още данъчни тежести и пр. Нали знаете поговорката , че сития на гладния не вярва . Ще си кажат , че наарода е добре и само се оплаква неоснователно . Бойкот трябва , и на мачове и на концерти и яко протести , но не само за Синя зона и тем подобни простотии.

38

Елена

преди 11 години

Който и да е писал горното, особено текстовете под снимки, е ***. А Ред Хот гениални!!!

37

Ivan123

преди 11 години

Red hot са ми една от любимите групи, но останах със смесени чусвства... Просто тази зала предлага ужасна акустика, и не е сметната за 12 000 танцуващи и потящи се хора....визуалното шоу беше върха, но от тях нищо не видях ( бях точно по средата) . Бира си купих с много зор , а охраната ме насърчи да се блъскам повече .... Трябваше да е на стадион и това си е ....

36

Ме4о

преди 11 години

До Анонимен (24) "18" казва, че вътре е нямало къде да се Мръдне, ама нейсе...

35

Анонимен

преди 11 години

Не, с 12 часа работа на ден ги изкарвам. *** и с д-то да беше пак щях да изкарвам повече от теб и да имам за концерти, мерси за загрижеността.

34

Анонимен

преди 11 години

Леле, Уейлъне, толкоз си хардкор, толкоз си социално просветен. Preach on, brother. Избави ни от заблудите ни.Айде сега всички дето имаме пари за концерти щото си спукваме д-тата от работа масово да си посипем главите с пепел и да сменим гнилия си капиталистически светоглед.

33

Анонимен

преди 11 години

Red hot са добри но концерта на годината беше на GUNS N ROSES

32

Анонимен

преди 11 години

До ...brat mnogo ama mnogo si sbarkan

31

Rебе

преди 11 години

Казаха ми че озвучението било много зле.

30

Уейлън

преди 11 години

Антисоциални, бунтарски, либерални, революционни и пънкарски послания....за по 100-200 лв. на глава. Почти колкото една учителска пенсия в конкретната държава. Тъжна пародия.

29

Анонимен

преди 11 години

До ...хахахааххахаха хяма Захари Бахаров хахахахах колко си *** :))))))))))))))))))))))

28

Анонимен

преди 11 години

Голям фен съм им...бях резервиран, но концерта бе разбиваш, невероятно шоу,...иначе да-залата се пукаше по шевовете, трябваше да чакаш с часове ако искаш да си вземеш бира и ред други недомислия....аз го изгледах трезвен-просто не успях да си взсема бира хахаха

27

Легендата

преди 11 години

Захари Бахаров е големият брат на Явор Бахаров и определено по-добрият от двамата