86

Анонимен

преди 11 години

"Флеа"? :)

85

Броня

преди 11 години

хахахах, напукаха залата, пропукаха се тръбите...най деликатните тръби .......

84

Vojda

преди 11 години

abe ne 4e neshto ama predi dve sedmici u Kopilovci na praznika na balkana imashe 15 hilqdi dushi na Sinan Sakic xaxaxa kvo mi xvalite tiq, ne 4e slusham srubsko ama ne pomnim po novinite da sa go davali .....

83

Don Vlazo

преди 11 години

До Стършел: Братле, радвам се, че си изкарал добре, но ми кажи, кое беше перфектното на вокала? Поведение - 0 ама голяма! Не може да си 40 минути на сцена в държава, която не си свирил преди това и първото обръщение към публиката е да обясняваш кой ти е десния тестис (имаше предвид Флий). Освен това слезе от сцена преди останалите! За пеенето, кво да ти кажа, бях на добро място и всичко се чуваше нормално, можеше да се постарае...

82

:)

преди 11 години

да бегате с тези западни наркомани..

81

До 84

преди 11 години

Точно пък AC/DC да ми ги хвалиш, с тоя вокал, който пее все едно са го ритнали по ташаците...Винаги съм се чудил какво му харесват на тая пищяща мадама.

80

Ultra

преди 11 години

Концерта на годината - дръг път ! Само човек, който не е бил на Спирита и по-специално на Prodigy, може и да твърди подобно нещо. Абсолютно никакво сравнение не може да става :) Заспала работа ... Иначе може и да са супер музиканти, ноооо ... А и друго - доста кофти озвучаване, не знам поради каква причина :? :?

79

Стършел

преди 11 години

Една от малкото групи, които звучат на живо по-добре отколкото на запис. Много силен концерт, страхотен звук и мултимедия, раздаване докрай без да се пестят, както обикновенно правят някои известни като тях, страхотен бас, страхотни барабани, страхотни перкусии и характерен вокал! Тези, които са присъствали на концерта, разбират за какво говоря. На тези, които не ги харесват, вие имате право на това и никой не иска от вас обратно. Най-силния концерт за тази година според мен!

78

Домат

преди 11 години

Един сайт пише 20 хиляди на RHCP, друг - 15 хиляди, сега тук виждам 12 хиляди. Това са фрапиращи разлики. Не че броят на публиката има някакво отношение към качествата на изпълнителя. Но е изумително как след всеки концерт всеки журналист си измисля някакво произволно число за брой публика и си го лепва в репортажа.

77

Don Vlazo

преди 11 години

Много сериозен концерт! Евала! Даже и организацията беше прилична! Обаче тоя Кийдис ме изнерви много!

76

Жена ти

преди 11 години

Ох, то пък прозвуча ужасно предишното ми изказване! Исках да кажа, че много си ги обичам и че пожалавам на тези, които ги харесват, да им се радват от сърце!

75

Жена ти

преди 11 години

Да им се ненаслушаш!

74

God

преди 11 години

Концертът не беше лош, макар че "чушките" не са моята група. Звукът в задната част на залата беше трагичен. Басът и барабаните се чуваха добре, но гласът на вокала идваше все едно си пее в банята. Емблематичните за български концерт опашки за бира и сандвич вече на никой не правят впечатление. Липсваха картонени държачи за бира на гишетата пред залата. Бирата беше скъпа, но за сметка на това - малка. Групата се раздаде на сцената и феновете също. Мисля, че щяха спокойно да напълнят стадиона.

73

Чалгар

преди 11 години

Абе не са ли ГлУрия или ПрИслва не признавам.Тея не моа им разбера ко пеят.

72

Фолк Звизда

преди 11 години

Мноо сти прости тва българите вее за идни чуждинци си давати г*за а наз звиздите на фолка ни забраихти сти прости амааабе как си пуска тва да се пичати бе моредаторитеаа стана някак си

71

Анонимен

преди 11 години

Тия наистина са голяма група, снощи ми обърнаха представите направо, такава спойка между барабанист-басист и т.н., нямам думи

70

Анонимен

преди 11 години

Беше невероятно...даже не очаквах че ще е такава страхотия...емоцията още ме държи

69

пич

преди 11 години

Бе кви са тия Red Hot... , дрън , дрън , бля , бля , фънк простотии, някъв незнаен стил музика , странно модерен и неразбираем... На тия пичове единствената им песен която ми харесва е тази с която изгряха по MTV преди около 20 год ( Under the Bridge) ,всичко друго е няква лигавщина която бледнее пред гласовете и музиката на истинския хеви рок от AC/DC , Iron Maiden и др тежка артилерия. Н е знам кво шоу са направили вчера , но като им знам смотаното блеене и лиготия ...представям си :)

68

Анонимен

преди 11 години

чушките бяха супер,хората са невероятни професионалисти,но дебелия фънчо да си завре мангизите отзад,организацията беше ужасна,непрестанно чакане за бира,за сандвич,толкова ли не можахте да сложите дървени маси и пейки хората да не седят прави като *** или да седим по тротоара,отделно селския номер със залата,това е група за стадион,омаше толкова много хора натъпкани,че отпред всички се потяхме като в оранжерия,да не говорим,че акустиката в залата я няма никакава.СМЕ-МНОГО СТЕ ЗЛЕЕ!

67

Анонимен

преди 11 години

"Red Hot Chili Peppers пропукаха бронята на "Армеец" - *** да не са ги били после заради щетите ?!?