15

ама че народ

преди 11 години

Най-големите наркомани и съответно с най-ниско IQ са тези, които поставят марихуаната в графата "наркотици". По тази логика и мащерката е наркотик и боровите връхчета. Направете експеримент : да вземе някой да изпуши 1 грам 0,19% сам, да види резултата, а след това да вземе цяла опаковка от някой антидепресант от аптеката и пак да види (ако може) резултата и да ги сравни.Зависимостта и преминаването към твърди елемети зависи от обща култура, съзнание и воля. Няма ли ги тези неща и за чистач не

14

Тревоманът

преди 11 години

Пуша, не мога да спра. Сутрин с кафето - задължително ми е масето.От др. страна, по-голямата част от нашия народ (вкл. и аз) са изключително прости представители на нашата раса. Бих се изразил и по-претенциозно дори, използвайки един милион други думи, които едва ли ще можете да произнесете без специализирана помощ, но ще се въздържа от това удоволствие.Нашата раса/нация/вид бива представляване от простовати индивиди, които насила карат младото поколение да затъпее. Тревата няма общо с това.

13

шофьор в България

преди 11 години

Абе той *** може да мие *** някъде из Европата ,ама постоянно пие бира Кромбахер или Бергадлер и яде евтино свинско за 3,5 евро/кг. ! А аз не мия *** ,а съм шофьор в "майка България" ,но живея като африканец !

12

ГУРБЕТЧИЯТА НИ

преди 11 години

МРАЗИ ,ЗАТОВА НИ ДАВА ТАКИВА СЪВЕТИ ДА ПУШИМ ТРЕВА !!! Гледа ни сеира и се радва на деградацията на българите ! Трябва да си голям *** за да употребяваш дрога ,и да се самоуспокояваш ,че на месеца 1-2 пъти било "полезно" ! Ами то така започва ,от 1-2 пъти ! И чичо ми е започнал като млад само с 50 мл. ракия на седмица ,но сега е алкохолик ,и въпреки вече тежкото си заболяване на ч. дроб ,пак пие ,не може да се откаже ,дните му са преброени !

11

Името

преди 11 години

Бай шано е бая прав. Губете си IQто на воля, за никъв не ви трябва и нищо няма да ви даде.

10

бай Шано

преди 11 години

губели си IQ-то ,хахаха то напоследък все по малко имаме за губене ,все едно да съжалявам ,че съм си изгубил празния порфейл

9

Измайл

преди 11 години

глупости , пафкам МАРА от 12 годишен, в момента пиша и смуча "бухалка" а сина ми спи до мен- знам че духовете ще го закрилят, и утре ще посадя ново цвете в парка по "Набережная" там растат гъби които също ни закрилят, има и духове в бутилки, които трябва да пуснеш... въобще натоварена ми е програмата- IQ-то ми е 112 имам диплома от Университета в Оклахома (спортен) в момента обучавам руснаци... та кво за IQ- то???

8

Анонимен

преди 11 години

ako statistikata se vodi na tva nivo,to vsichki pyshat marixyana ,taka che namalenieto za koi e za bastyniteli ...

7

Българин

преди 11 години

Много ясно, един човек ако е умен, НИКОГА няма да посегне към наркотиците. Само *** и психопати имат нужда от наркотици за "разпускане, пречистване" и прочие глупости.

6

доктор

преди 11 години

Повечето хора приемат марихуаната като вещо вредно , но не е съвсем така. Веднъж два пъти в месеца е дори полезно. Човек се избавя от натрупания стрес и се пречиства . :)

5

1

преди 11 години

samo pod 18 g ina4e NE

4

Loverman

преди 11 години

Айде да ги съпоставят с алкохола - да видим тогава кво ще излезе?

3

статистик

преди 11 години

от 18 до 20 години е без промяна, а след 20 години само расте IQ-то.на 85, който доживее са мъдри като Йода.

2

гурбетчия

преди 11 години

ей българи ,лъжат ви ,не им вярвайте ! От марихуаната по-хубаво няма ,пушете !

1

1

преди 11 години

to i voda da prekaliavash pak e vredna