10

Анонимен

преди 11 години

До San Fancisco zna`4i asvalta e mek..hahaha za men ne mi dopadna...pyqak,v bg sum.

9

San Fancisco

преди 11 години

До аззАз пък имам San Francisco от момента в който го пуснаха в Англия, работи си без проблем, няколко пъти среща асфалта има само няколко драскотини отстрани по пластмасата OLED дисплея е безпроблемен

8

Анонимен

преди 11 години

ZTE иска да наводни пазара с китайски ***. Тая фирма не става за *** за зеле, казвам го от личен опит...

7

уса

преди 11 години

Нека,заливат пазара ,така се увеличава конкуренцията и падат цените на талифоните.

6

Нокия

преди 11 години

Аз съм си фен на Нокия и ми дреме. Лумиа 800 си е направо супер за момента.

5

Анонимен

преди 11 години

Определено много приличат на Епъл.Правоъгълни са имат екран, батерия и почти същите функции.Най късно утре Епъл ще заведе дело за копиране на формата и някои от функциите.Даже как досега не са завели такова не знам.В скоро време се очаква Епъл да патентова и латиницата като азбука,а също и арабските цифри-нали бащата на Стив Джобс е сириец та сигурно той ги е измислил.

4

азз

преди 11 години

имах zte сан франциско..не ми допадна!още на първия месец изгоря зарядното..сега съм с htc desire hd a9191доволен съм!ако може ха да ги правят малко по- удароустойчиви...

3

Анонимен

преди 11 години

Тия телефончета като им гледам формата, скоро ще бъдат съдени от епъл за кражба на тяхната идея за правоъгълник със заоблени ъгли.

2

Анонимен

преди 11 години

MediaTek платформите наводниха пазара. И изобщо не са лоши- ZTE, Lenovo, Zopo и десетки нови марки заляха пазара. 95% от тях използват именно MediaTek. Моделите смартфони изобщо не са лоши за около 160-200$. Двуядрен процесор, 1ГБ РАМ, IPS дисплей и прочее. Преди 2 години, например, китайците от MediaTek имаха само 1 платформа, която беше отвратително бавна. В момента вече имат доста приятни неща- 6575, 6577. Доста големи компании поръчват ZTE като служебни смарт-телефони.

1

Анонимен

преди 11 години

Ако ги продаат на производствена цена т.е. за 5-6 долара ш си купа и аз