42

няма нужда

преди 11 години

Браво! Големи наказания са отнесли американците ''Наказанията са административни и могат да включват порицание, понижаване в чин и лишаване от заплащане. Нито едно от деянията не доведе до повдигане на съдебни обвинения обаче, а това може да не удовлетвори исканията на афганистанците за справедливост.'' Жалко е..няма думи,с които да се назоват и едните и другите.. Затова може би и американци ,и афганистанци-все прасета..да се пуцат колкото си искат..Ама и да не занимават аудиторията..

41

до еврокомисар

преди 11 години

Мамоооооо, ощипаха ме, мамооооо, помогнииииииии !!!

40

Анонимен

преди 11 години

До до 40-вие ще станете по богати от японците

39

до 41 турчина

преди 11 години

Усети се най-после, че си ЖАЛЪК !!!

38

до 39

преди 11 години

По-добре ти си поправи правописа българино а ти не само си *** ама си един,един голям ***.Всъщност какво ли се занимавам със тебе.

37

до 37

преди 11 години

Български младежи създадоха и изстреляха успешно научни апарати на границата на космическото пространство, като част от образователна програма Космически предизвикателства. Инициативата има за цел да се създаде стабилно и адекватно космическо и високотехнологично образование на национално ново и да се насърчи работата на млади хора по иновативни програми.На 26.08.2012 бяха изстреляни успешно два апарата за изследване на стратосферата с помощта на хелиеви балони. Те достигнаха желаната височина над 30 км и заснеха над 27 гигабайта HD видео и снимки на територията на България. След това успешно се завърнаха на земята и се приземиха, завършвайки безпроблемно научните си експерименти. През цялото време навигацията и комуникацията на апаратите функционира успешно, като и двата апарата бяха локализирани след приземяването им.Това е поредният успех на участниците в програма Космически предизвикателства, която показва, че у нас вече има програми с ефективна и иновативна методология на обучение. Апаратите и цялото оборудване бяха създадени само за 2 месеца от студентите.Това предизвика силен отзвук сред водещи специалсти от НАСА, Европейската космическа агенция, Калифорнийския технологичен институт, Масачузетския технологичен институт, Щутгартски университет, Френската национална космическа програма, ООН, Университет Станфорд, Университет Оксфорд и др., който поздравиха и насърчиха младите българи и техните усилия.

36

до 37

преди 11 години

Не бъди ***, НО УПОРИТ.

35

до 37

преди 11 години

Явно си много, много "дребен" щом продължаваш да си играеш на "ударен". Пък и си капризен - това искам, онова не искам. По-добре научи правописа, че правиш много, ама много, правописни грешки. ДОСАДЕН СИ.

34

до 34

преди 11 години

Дай примери и го докажи щом си толкова едър .Само не ми давай примери със българската и арменската .

33

до 34

преди 11 години

Явно си от "дребните" по години, щом се правиш, че не знаеш "примери за зверства, погроми и геноциди на мюсулмани към останалото човечество" и искаш сега да си играем на списъци с примери. Явно си нямаш по-интересна работа за да събираш тъпизми за "врага" (пак). По-добре научи правописа, че правиш много, ама много, правописни грешки. Досадно е.

32

До 33

преди 11 години

Никого не гледам като на враг ,враговете вие сами си ги създавате и на това ако му викаш тъпизми за достоверността на световната история по-добре се скрий някъде.Това са реалностите приятел , но какво да се прави истината боли.

31

до 33

преди 11 години

Чакам да ме погребеш със примери .Тука си прав ,че няма лоша религия,всъщност има една не казвам ,че е християнската защото е близка до мюслюманската ,но има една такава религия която скарва останалите и после се дърпа на страни и гледа сеир. Във долният коментар одговорих на християнин така както той пожела на другите моите извинения.

30

до 31

преди 11 години

"От християнската религия по гнусна няма"Акъл - море. Няма лоша религия, има лоши вярващи. А колкото до примерите, които се опитваш да дадеш, ако се обърнеш към историята, ще те заринат и погребат от примери за зверства, погроми и геноциди на мюсулмани към останалото човечество. Явно си нямаш по-интересна работа за да събираш тъпизми за "врага".

29

До Анонимен 30

преди 11 години

Oтнасят се с турците "като с вредни микроби". Казал го е посланика на Турция в Австрия Кадри Еджвет Тезджан !!!

28

До Християнин

преди 11 години

От християнската религия по гнусна няма погледни историята ,и сега има много народи под колония на християнските ,воините и сега се водят от християни,да ти припомня великата инквизиция,хирошима и нагазаки,холокоста, 1 и 2 световна война кадето загинаха над 160 милиона хора,Америка където натикахте индиянските племена във резервати и тотално ги заличихте от лицето на земята, масовите гробища на мюслюмани - Сребраница и много други .да ти напомням ли още.

27

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен28- през вашите очила вие така искате да виждате турците,вижте ги така както желаете то си е за ваша сметка.ние уважаваме всички заради създателя.разбира се и истинските християни правят същото.моите уважения към такива хора.

26

do 22

преди 11 години

te kato ne sa bili tam dano maikati da beshe tam da gi posreshne

25

Анонимен

преди 11 години

И какво остава след "великата" османска империя в България? Все още има римски пътища и вили, има наши по-стари средновековни замъци, а от османците един мост от Мустафа Паша... я стига глупости, арабите са направили повече за Испания от "великите" османци.

24

ANONIMNA

преди 11 години

MIUSIULMANITE NE QDAT SVINSKO, NO SA NAI GADNITE SVINI NA ZEMQTA.NAI IZOSTANALITE ,NAI TAPITE I RETDROGRADNI PRASETA .

23

Анонимен

преди 11 години

ne gorete nisho ima si BOG ako toi iska sam she gi izgori