368

Евклид

преди 11 години

Браво на Фандъкова. Устоя на *** от синята зона, които гледат на общинската собтвеност като на лична.

367

gorichka

преди 11 години

ПРОТЕСТ на гражданите 18.30 часа, 20.09.2012 г. пл. Славейков, гр. София https://facebook/photo.php?fbid=480971451928014&set=o.271575122923470&type=3&theater

366

аз до 681

преди 11 години

Ти нямаш акъл да асимилираш казаното от господаря ти АЗ и поради тази проста като теб причина бъркаш малоумието си и ограниченият си умствен капацитет с игнорирането. Влиза ти в едното ухо и излиза от другото - празен агнешки поглед. Ако на това му се вика игнориране, прав си. Ти си майстор в игнорирането.Недей да блееш много коментари обаче че изпускаш наяве същността си.***.

365

Емил

преди 11 години

"Предвижда се и доставка на нови тролеи"...Не е ли по-правилно да се използва думата "тролейбуси"?

364

Софиянец

преди 11 години

Протести до скъсване, затваряне на кръстовища до отстояването на гражданските ни права!Не може клоуни и *** като Радко пиратко да си правят своеволия на гърба на обществото!

363

681

преди 11 години

До ЕВАЛЛА , ФАДЪКОВА...Това някакъв зов за помощ от Раднево или Курило ли е?

362

681

преди 11 години

До лимонад и люлинджияПриятели задавам въпрос и на двамата:Как разчертаването с боя на паркоместа върху платното за движение помага да се движите по него? Дали е платено или безплатно ,паркираните по него коли пак заемат място и ще ви пречат. Нали? Проблема не е в живущите тук и техните коли ,а в колите на тези които се изсипват през деня по работа или на кафе. Уморих се да го повтарям : елате нощно време да видите дали има проблем с паркирането - улиците са почти празни ,паркоместа бол.

361

лимонад

преди 11 години

До Централбезплатно да се паркира само извън пътното платно. аз плащам общински данък и искам да ползвам цялата улица, не да ми паркираш там където имам право да минавам без да си ожуля колата.

360

люлинджия

преди 11 години

До 681едно е да паркираш на място извън пътя или на паркинг пред блока, друго е да паркираш на пътното платно. Моля не преиначавай нещата, че малко ги бъркаш. Никой не ви е виновен че бабите ви са продали и малките ви дворове, така че да ви направят "апартаментчета" там. Ако има за какво да протестирате - протестирайте да ви направят паркинзи, на които дори ако помисли малко общината може да продава паркоместа като апартаменти :). Просто да е организирано от общината. Не да паркирате по улицата

359

Централ

преди 11 години

До Sgt. Pepper Съгласен съм но има малък проблем така всички ще се окажат живущи в центъра, или наематели или леля им има апартамент в центъра и тн. Предлагам да има лимит по 1 кола безплатно на апартамент за което да си има регистър и да не може на едно бабе да се водят 5 коли. Има решение на пролема но от ощината не искат да решават проблем а да пълнят гушите на ЦГМ (мама им ***) Скоба се маха лесно с чук и здрава отвертка - носете си в багажниците

358

Sgt. Pepper

преди 11 години

Единствено правилното решение е: живеещите в "синьо-зелените" зони НЕ плащат, а всички останали плащат по 2 или 3 лева на час. Кои са тези всички останали? Фирмаджии, които отиват на работа с колите си, защото градският транспорт им е "под нивото", мутри, които отиват да си пият уискито по клубовете, мързели, които ходят за вестник с кола като в Америка и ... май това са всички. Който е по бизнес, ще калкулира двата лева в цената на услугата. Трафикът в центъра спада, постъпленията са същите.

357

Кмета

преди 11 години

Само мога да кажа, БРАВО - ВСЕ ОЩЕ ИМА ОСТАНАЛИ ТАЗУМНИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!На тях им е ясно, че този път няма да мине и тази статия го доказва - това е като тест за да се види реакцията на народа, а той този път ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА СИ ЗАМЪЛЧИ!!!Май е време да изхвърлим *** от общината!Протести до скъсване и само до победа, а на ГЕРБ ако са толкова глупави нека продължават да нервират вълците, пък да видим кой ще излезе победител накрая.Горе главите БЪЛГАРИ - ПРЕД ПОБЕДА СМЕ!!!!

356

681

преди 11 години

Централ Подкрепям казаното от тебе. Но дори и да имаш гараж трудно се ползва от нахалници спрели пред него. Парадоксалното е ,че щом са пуснали СМС паяка не ги закача въпреки нарушението по ЗДП.

355

Централ

преди 11 години

Искам да кажа че не е като да не искаме да плащаме за паркиране тези дето живеем в центъра, просто няма къде. Това че си намерих гараж за 150 на месец си беше чист късмет който доста хора в центъра нямат. има вътрешни дворчета за по 3-4 коли и около тях 4 кооперации по 20 апартамента. Повечето вътрешни дворчета няма достъп за автомобили. Някои кооперации няма никакъв вариант да влезне пожарната да гаси ако стане нещо. Не е щото сме гъзари - в безизходица сме.

354

централ

преди 11 години

Аз си намерих решение - гараж 150 лв на месец. Живея в центъра и проблем с паркирането нямам - ама сега, за тоя гараж да се доредя един съсед получи инсулт! Проблем е къде ще паркират тези дето нямат частен гараж? щото винетката не гарантира нищо 30 000 семейства в центъра и 16 000 места синя зона- в центъра просто няма къде да се паркира и ще цакат всеки 2 лева на час. не е проблема в 150 лева проблема е че и да платиш пак няма къде да спреш или да дойда да паркирам в Люлин че да задръстим итам

353

681

преди 11 години

до азНаправи ми впечатление и в останалите ти коментари , че си просто един дразнещ празнодумец. Смятам да те игнорирам занапред. Ако беше чел обаче и моите предишни постове щеше да знаеш , че нито претендирам за общинска земя , нито ме касае платеното паркиране. Имам си два гаража и двор , където мога да спра още поне 2 коли. Подкрепям протестиращите ,защото им искат пари да паркират пред дома си , а на люлинци например не , макар и да паркират на общинско пред блока. Лек ден ти желая.

352

аз до 681

преди 11 години

Мани кой е едър рогар ***.. ти кой си да определяш какво ще се прави с общинска земя?! Ти СЪВСЕМ нямаш НИКАКВО право да претендираш за каквото и да било. Това не е както вашите родители са ви учили - опикаваш си пяркомясто пред блока, може и кашон да си зложиш, и автоматично тази ПУБЛИЧНА земя става твоя собственост.Да ама не. Сега брой до 150 ама по 10 че в твоя случай се видя че ще плащаш с ресто и отиди в страницата на Софийски Градски Транспорт да видиш с какво ще отидеш до общината.

351

аз

преди 11 години

Хайде неплатежеоспособни наследствени прошляци от центъра - време е да се омитате където ви е мястото и по джоба ви.

350

Кмета

преди 11 години

Само мога да кажа, БРАВО - ВСЕ ОЩЕ ИМА ОСТАНАЛИ ТАЗУМНИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!! На тях им е ясно, че този път няма да мине и тази статия го доказва - това е като тест за да се види реакцията на народа, а той този път ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА СИ ЗАМЪЛЧИ!!! Май е време да изхвърлим *** от общината! Протести до скъсване и само до победа, а на ГЕРБ ако са толкова глупави нека продължават да нервират вълците, пък да видим кой ще излезе победител накрая. Горе главите БЪЛГАРИ - ПРЕД ПОБЕДА СМЕ!!!!

349

Анонимен

преди 11 години

и пак спора се премести между селяни от страната,компексари от покрайнините и хората живеещи в центъра на столицата.Разберете в центъра живеят не само кореняци има доста селяни.Въпроса е принципен.Как бихте се почуствали,ако мутрата Тошев утре осъществи идеята си да плащате пред домовете си в кварталите?Тогава тия от провинцията ще кажат какво ни пука за софиянци.От режима на управляващите са засегнати всички обикновени българи по един или друг повод.Не се делете.Бъдете единни за правата си.