120

Анонимен

преди 11 години

machkai ,machkai asad s tankovete ,xvarlia bombi ximikali sreshty zbirshtinata ot teroristi sabrana paploch podkrepiana ot tyrcia i sasht.trepi ,trepi.nared.teroristite.

119

...

преди 11 години

Навремето османците така са оправадавали кланетата по време на Априлското въстание,а нашите герои са били представяни като терористи,спонсорирани от държави,които искат да дестабилизират Османската империя,народе,помни си историята и подкрепяй тези,които прегръщат твоите идеали,да живее опозицията,долу тиранията,сирийските бунтовници са духовните братя на нашите опълченци... Когато правото се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

118

дядо

преди 11 години

стиг ас тези лъжи армията превзела селото и в него двеста убити - убила ги армията дезинформацият по нашите медии е пълна повтарят американскитеубития руски генерал се оказа в москва в къщи избягалия при бандитите сирийски вице премиер преди седмицапосреща иранска делегация в дамаск пък избягалпо нашите медии нито дума пълно замъгляване -тук 15 км магистрала -там кръстовищедето българите са ги чакали откакто са дошли - според премиерана шипка ни няманарода тъъъъп до безумие

117

дядо

преди 11 години

дале ще победи и ли ненас не ни грее20 години ни правят тиха война в българияразбиване на промешленност селско стопанство образовение и здравеопазванеи постоянно ни занимават с външни теми - а ние сме за оплакване

116

българин

преди 11 години

Гнездото на тероризма е САЩ.

115

морски

преди 11 години

Бий,Асад,по терористите платени от САЩ,Израел и ,,демократична'' северна Африка!!!

114

itp

преди 11 години

сирийският народ може да победи само по един начин - като изгони чуждите натрапници и се върне към светския живот, който водеше преди да започне патакламата. по данни на ЦРУ от открития им доклад за страната сирийската икономика е била в подем преди "въстанието", също както ливанската и либийската, преди да се намесят външните фактори.

113

Анонимен

преди 11 години

Сирийският народ ще победи,а този накрая ще го вадят от някоя канална шахта като сътрапезника му Кадафи!

112

Анонимен

преди 11 години

Свободната сирийска армия пое отговорността за свалянето на сирийския военен хеликоптер в Дамаск, предаде АФП.Това бе отмъщение за клането в Дарая, заяви Омар ал Кабуни, говорител на Батальона Бадр в Дамаск. Той посочи, че силите на опозицията са открили тялото на загиналия пилот на хеликоптера.Сирийски военен хеликоптер се разби тази сутрин близо до джамия в източния квартал Кабун

111

Анонимен

преди 11 години

ТОВА СА ТЕРОРИСТИ ОБУЧАВАНИ И ФИНАНСИРАНИ ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ -САЩ

110

itp

преди 11 години

какво знаеш за Сирия бе, пухльо? народа бил застанал зад едикого си... народът е с този, който го пази от наемни главорези и всякаква чужда ***. Сирия никога не е гонила християните, например, преди да започне настоящия "бунт срещу Асад", никога не е имало плакати "Християните вън" и т.н. това, че са на нож с няколко държави и са гъсти с Иран е обусловено от общата религия на управляващите. някакви избягали в Лондон казват колко точно били убитите в Сирия за деня - без потвърждение.

109

Анонимен

преди 11 години

"В кървавия конфликт досега са убити около 25 хиляди души по данни на сирийски опозиционни групи". Тези данни са на разни хора дето като видят танк в селото си и после казват "100 души в селото избиха днеска".

108

а

преди 11 години

Башаре, гледам те на снимката, че хич не си *** кеф.

107

Анонимен

преди 11 години

125 - нищо извратено няма в това да застанеш на страната на по-малкото зло. Така наречените бунтовници са шайка престъпници и наемници, които ползват населението като жив щит, извършват престъпления, за които после обвиняват режима на Асад, и където да отидат след тях сее смърт и разруха. Взривяват крайпътни бомби, тероризират народа, ровят наред в търсене на "симпатизанти" на Асад и ако заподозрат някой - нищо добро не следва. Радикални ислямисти - сунитски терористи са болшинствяото от тях...

106

Боце

преди 11 години

Така е Башар, като си нямаш Цвъ.Цвъ. да ти спретне няколко акции : Брадатите, Псевдо-демократите, Терористите, ще страдаш.

105

Анонимен

преди 11 години

също не мога да разбера нашата официална позиция,за ислямистите и срещу християнското население в сирия

104

Анонимен

преди 11 години

Що за извратен народ сме, щом повечето в този форум застават на страната на Асад???Големи терористи! Половината армия и половината, ако не и повечето народ срещу него.А българските псевдонационалисти и ***, естествено, както винаги срещу запада.Ами, стойте си тук и недейте да ревете, че нямате пари за хляб.Взимайте кредити за iphon-и и и-нет и поствайте *** си коментари.

103

Анонимен

преди 11 години

за мен определящото е че цялата християнска общност,около 1,5 милиона е на страната на правителството

102

Анонимен

преди 11 години

Нормалните осведомени хора свързват Кипър със самия Кипър, само жертвите на кремльовската пропаганда вярват свято, че Кипър е гръцки остров. Конкретно по времето, когато търците окупират северната част, Кипър е бил в никакво положение - току що получил независимост от Британската империя. Гърците са се готвели да го завземат, но малко са се поизсилили, взели за желаното за възможно. Кипър никога не може да бъде гръцки, такива са реалностите.

101

Marto

преди 11 години

Винаги слушах за Сирия, че е една от най-цивилизованите и спокойни държави в региона. Що народ ходеше там да работи и бяха доволни хората. Как само промениха нещата разните промиващи световния мозък ***.