133

Анонимен

преди 12 години

До колко високо ,бе Цецко?Засега обират пешкира "Високите"моряци....я не ни замазвайте очите-3 тона кокаин и нито собственик,нито капитан -никой не знаел,само вие сте го следили кораба,ами като сте го следили,значи знаете всичко,какво ще ме се правите на ИНЧ хай,частен дедектив.Такова количество дрога се протекционира от високи политически нива-това да не е една доза.

132

С.М.

преди 12 години

Не виждам как търговията с наркотици може да се случи без правителствена подкрепа :-) Те американците влязоха в Афганистан, само и само да се възобнови производството на дрога; което родното правителство искаше да спре... Който вярва, че дрогата се търгува от злите престъпници, а властите се борят постоянно с тях, е пълен наивник. Може би трябва да си зададете въпроса - ЗАЩО тази борба никога няма успехи? :-)

131

Анонимен

преди 12 години

49% от българските полицаи имат здравословни проблеми.Близо една четвърт от тях имат хипертония, развита след постъпване в полицията, всеки десети имат язва или сърдечно-съдови заболявания, почти толкова са и с бъбречни заболявания.Тези и други данни са част от социологическо изследване "Мотивация на българския полицай - актуално състояние и рискове", направено по поръчка на Синдикалната федерация на служителите в МВР и е първото по рода си независимо изследване на сектор "Сигурност", заяви на специален брифинг Валентин Попов, председател на профсъюза.

130

Анонимен

преди 12 години

Народе! Ти докара на власт тези мутри! Сега Малката Мутра иска да вземе бизнеса на Голямата Мутра, демек Цв.Цв. иска да стигне до Б.Б. и понеже няма как той да го свали, ще го накисне пред ЕС, та те да го оправят! Баси цирка! Баси мутренската държава!

129

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да кажете, остава смущаващият факт, че постата е натоварена в открито море, видял ги е италианския самолет...даже и нищо друго е нямало на борда...как стават тези работи??!!!

128

Анонимен

преди 12 години

Путин отвръща на удара! Това е началото, сбогом на изборите с ***! Пари няма, действайте!

127

Анонимен

преди 12 години

Мафията е разбита, забравете!

126

Анонимен

преди 12 години

Малко хора от екипажа на кораба "Св. Николай" са знаели, че се превозват 3 тона кокаин, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов...Само началниците от МВР-то, но те си мълчат!

125

Кажи си , Цвъцко!

преди 12 години

Цецо предаде шефа си Боко, ех гад ***!

124

Анонимен

преди 12 години

Колко малко хора са знаели бе, Цеко? Що не ги изброиш по имена всезнайко? Кога ще се извиниш на лекарите, лъжливо ***? Колко още съдби на почтени хора ще сринеш с тази самовлюбеност и простотия? С какви пари купи апартаментите, дребен чиновнико от МВР? Нима си мислиш, че си по-добър от тези, които си позволяваш да обвиняваш в какво ли не? Кой ти дава право да съдиш, нещастнико? Кой си ти?!

123

Ахмак

преди 12 години

До Къде е топчето ? И международно.

122

сигурен

преди 12 години

До Пламен Не пръст в работата брато, двете шепи са в работата! Не го гледай Цецко че се прави на невинна кукумявка.

121

Анонимен

преди 12 години

Хм..., искал бил да стигне на високо.Абе я се огледай! Наляво, надясно, ... погледни в огледалото!

120

Анонимен

преди 12 години

Е нали нямаше да се коментира преди съдър да вземе решение.Източно европейска *** си е нашето геройче. И в Испания, че и чичковците от Шенген, си го знаят и това си се доказва всеки ден. Комбинацията - безобразно нагъл и *** човек, зависими медии, шизофренично общество, което се образова от тях, е впечатляваща.

119

na selo sam

преди 12 години

háha kva POLICIA ve bate , po selata v Balgaria ne sa i 4uvali za Policia , 6to e tui Policiata , 4obani li sa kravari li sa

118

Анонимен

преди 12 години

"Цветанов гледа към високите етажи." Тоя май пак ще купува апартамент...

117

TheCritic

преди 12 години

Да бе, мислили са че товарят нишесте. А са го натоварили в открито море за да спестят на производителя на нишестето пристанищните такси. А калашниците които са носили служителите на производителя са били детски играчки които са купили за децата си на една промоция от руски търговец, ама не искат да ги държат в къщи за да не ги намерят децата им преди Коледа. А аз съм Дядо Мраз...

116

Аз

преди 12 години

Ами то най-високо са Ц.Ц. и Б.Б...ха дано ама надали.

115

Анонимен

преди 12 години

ЦЕЦО,ЦЕЦО, НЕ КОПАЙ ГРОБ НА ШЕФА СИ!

114

Анонимен

преди 12 години

ЛЪЖЕШ, ЛЪЖЕШ, ЧЕ ИСКАШ ДА СТИГНЕШ ДО НАЙ- ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ- В ДОКЛАДА ПИШЕ КОИ СА ТЕЗИ ЕТАЖИ- ГЕРБ ПОСТЯВЯ ЧАДЪР НАД 12 МАФИОТСКИ ГРУПИРОВКИ. ЩОМ В Е ВРОПА ГО ЗНАЯ, ЗНАЧИ НИКАКВА ТАЙНА НЕ Е . И КАТО СТИГНЕШ НА - НАЙ- ВИСОКИЯ ЕТАЖ, КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ? ЩЕ ПРЪДНЕШ!