39

Spiro

преди 11 години

Abe tezi prosti garci ne znaiat li , che VREMETO E PARI.

38

Anonimen3

преди 11 години

За да оцелее ЕС трябва да се проведат радикални икономически реформи в по-слабо развитите страни от съюза за да бъдат горе-долу икономически равни.Именно това че богатствата са неравномерно разпределени е един от основните проблеми на ЕС!

37

BG-681

преди 11 години

ПОКОРНИ И НАГЪЗАНИ К***И, УМАЕНИ ГЪСКИ!Кои са най-здравите нации19 авг 2012,България е на 73-то място сред 145 държави в класацията на BloombergВсички съседни страни с изключение на Сърбия са по-напред в класацията, а Гърция дори е сред първите 13. Незавидното положение, в което се намира България, се доказва и от представения доклад пред Европейския парламент в Брюксел в началото на лятото, в който страната ни зае предпоследното място по здравеопазване.

36

колекционера

преди 11 години

Нека да минат изборите в Германия ако спечели дъртата Меркел ще омекне и Гърция ще бъде спасена въпрос на време е.Ние-българите да му мислим ...................

35

СЕЛЬО

преди 11 години

До ОНАСИС - 34Наско, ние че си имаме проблеми, имаме си ги - факт. Но ти знаеш ли, че Гърция има 8 официални фалита! Ами неофициалните - като сегашния - колко са? Кой ви освободи от турско вас, бе, "наследници" на Платон? Парите от лондонското сити, нали! И каква икономика изградихте? Вие, португалците и още някои държави сте хрантутниците на Европа, евромангали. Ще се съглася с теб, ако излезете от еврозоната и за 200-300 г. се оправите!

34

do 36

преди 11 години

Кажи бе,немски роб,ще им правите чамбала на немските султани,чао ,закривай тая държава...

33

ОНАСИС - 34

преди 11 години

ОНАСИС - 34 АнонименДО БЕЗОЧЛИВИЯ КЬОПЕК:Ей,рани кьопек да те лае. Неблагодарни ***.Половин България е зачислена на порцион у нас, а другата половина се препитава с просия,курварлък и джамбазлък.

32

А НАШАТА Е...

преди 11 години

КОГА ИМА ЯДЕМЕ,КОГА НЕМА НЕЩЕМЕ!

31

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям позицията на Меркел!Нямам нищо против "гордия гръцки народ", но ако е толкова горд, не муприляга ролята на ПРОСЯК с протегната ръка към Европа.Вместо "горд" бих казал нагъл и безочлив.

30

Анонимен

преди 11 години

гърците наистина са горд и умен народ и ще превъзмогнат трудностите,желая им успех

29

муспи

преди 11 години

Абе гърците защо не излизат да протестират? Доскоро обясняваха защо бугарите не протестирали, и гордо сочеха себе си, сега вече обясняват това природно явление, да скачаш според тоягата.

28

--

преди 11 години

"Ние не искаме пари, искаме време..." Хахахаха!Искате още малко време със сегашния си бюджетен дефицит и, ако е възможно някакси така, германците, нали са работливи и много на брой, някакси да го покрият.Молбата за време е всъщност просия в стил "аре бе бате, ти виж колко пари имаш, дай и на мене" :)

27

ттттуууууутт

преди 11 години

НЯМА край и наглостта на гърците ...

26

Гошо Тъпото

преди 11 години

Како Станкеее,не виждаш от носа си по...далеч.Туй дето са постигнали гърчолята не е от...самоотвержена работа и стандарта им е...подарен.поживяха си и никой не им...завижда.Но гювеча е на...привършване и скоро ще...облизват чинията.Кой иска...фалирали съседи.Къде щеше да е по...добре за нас да граничим с Швейцария и Австрия;все стабилни икономики.Какво...изнесохте у нас- дребни шивашки цехове,магазинчета и клонове на банки.Не се прави с далавера стабилен бизнес,но това ебалканският ни...хал.

25

do rannoto

преди 11 години

Ne sam za garzite ne gi obi4am no kato si vratkat nomerata,Vrakai gi i ti Ama mai akala ti i dve ne se4e mai Samo pred forumite ti blestqt prikazkite Ina4e mai mai se okazva prikazkata za debelata i prazna kratuna na bai ganio

24

до 30

преди 11 години

Комшу,ела да си прибереш половината род дето ми слугува и ще има кой да ти прибере дървата.Май тия дърва с моите парички са купени....Плащам на баба ти да гледа болната ми майка,плащам на *** да ми чисти къщата,плащам на сестра ти да ми прави кафе в кафенето... А вас българските мъже все ви боли кръста....

23

кака Станка

преди 11 години

Благодаря ВИ смея се от сърце и душа с вашите писма, вие всички сте далече от истената, и не е необходимо да завиждате толкова много,а направете нещо за вас да живеете и вие добре като нас и да не ни слугуватеееееееееее

22

Анонимен

преди 11 години

До Р-29РМУ-2 - Ще им дадат още гювеч германците, защото гърчолята купиха 200 танка "Леопард"...пак на заем, а защо им са?

21

др Димитрова

преди 11 години

ГЪРЦИТЕЕЕЕЕЕ, АЗ КАЗВаХ ЛИ ВИ ЧЕ ШЕ ВИ ЗЕМА И МАСЛИНКИТЕЕЕЕЕ?:)))))))кАзвах, ама нЕма кой да слушааа:)))))ОТ ВАНКУВЪР ДО ВЛАДИВОСТОК :) АКО ВИ ОТЪРВА:)

20

Анонимен

преди 11 години

ГЪРЦИЯ Е ЗАДЛЪЖНЯЛА БЕДНА ДЪРЖАВА, СЪС ЗАМОЖНО БОГАТО НАСЕЛЕНИЕ.ГЪРЦИТЕ СА СЕ ПОДСИГУРИЛИ ПОНЕ ЗА 2 ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД.