77

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми офицери от резерва, Мутрата е срам за офицерите от кадъра и резерва, а не е "кулминация" на събития! Боко, Цеко и компания "лидери" са позор за офицерството и пагона! Какъв генерал е мутрата, който прескачаше звания по поръчка и с пари на мафията и ДС? Какви ръководители са доносниците от ДС, които управляват основните ни областни градове? Струва ли си да допускаме подобни човешки недоразумения до събития и мероприятия на запасното войнство? За колегите от кадъра не коментирам.

76

Геша

преди 11 години

Явлението Борисов отдавна не е шоу а бедствие!

75

Анонимен

преди 11 години

Бойчо и правителството да се замислят защо Свилен /браво на него/ е сам акробат? Защо Данчо Йовчев, Ивет Лалова,Станка Златева и т.н. са кажи речи сами в спортовете си? току виж се намерили пари и за спорта.

74

Венелин

преди 11 години

Бойчето да не е летял като Батман без наметало?!

73

Пешо

преди 11 години

"Авиошоу с кулминация Бойко Борисов" Това какво ще рече?Тиквено Шоу ли е имало?

72

Алекс

преди 11 години

Авиошоу с основен шоумен Боко!!!

71

страхил

преди 11 години

Да всеки народ има това правителство ноето заслужава ,такъв примиер като нашея това вече ни идва в повече но какво да се прави????Имаме си премиер слънце като краля слънце .Но други народи много много не са ги търпяли.Изтърпяхме ТАТО защо да не изтърпим и ББ????

70

Премиера-слънце

преди 11 години

Някой, някъде беше споменал, че Борисов, ей така между другото, е подхвърлил: За честта на ГЕРБ и слънцето не може да изгрее без МОЕ разрешение. Нямало е такъв ръководител като него. Та той е върха. Той е 1 във всичко.В този ред на мисли предлагам, на това слънце в нашия живот да издигнем паметник. А защо не и МАВЗОЛЕЙ. ГОЛЯМ мавзолей. И в детската градина дечицата да ЗАПОЧНАТ ДА МУ БЛАГОДАРЯТ ЧЕ НИ СВЕТИ преди закуска.Така децата ще свикнат отрано да му удрят по един език. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

69

до 66

преди 11 години

"кулминацията ще я видите на изборите!гарантирано от НАРОД!"То и преди последните избори така се говореше, но ... я кебапче с биричка, я депутати да помогнат на бременна жена да пренася бюлетините ... Може и някой силов министър да оглави предизборен щаб и кулминацията става доста мъглива.

68

Авио-парапунщини

преди 11 години

Прекланям се пред Свилен Иванов - познавам го от 42 години. Ас.Световно признат ас. Познавам и цървула генерал от резерва Иван Парапунов - *** и ***, като патрона си ББ. Много простотии направи във ВВС. Наричахме ги "парапунщини".

67

Анонимен

преди 11 години

Abe napravete edin ejednevnik BOKO DNES, che mi omrazna kadeto I da vlezna da cheta samo za nego.Taka koito iska da chete koga e pradnal Boko mike spokoino da otvori BOKO DNES.

66

Анонимен

преди 11 години

КИМ ЧЕ БОЙКО - УРААААААААААА

65

Наистина кулминация

преди 11 години

Да наистина той е кулминацията ...на простотията и глупоста ...на наглоста и безочието ...на това ББ е кулминацията в България.....

64

Смахон Дянков

преди 11 години

Шефа много обича да лети: и с бистришките тигри, и с бистришките баби ... За това на изборите му турете един шут отзад, та да лети поне три дена и да не знае къде се намира.

63

Иванов

преди 11 години

Защо да не е кулминация? Та в България бе съмва, ако Б. Борисов не го е одобрил!!

62

Анонимен

преди 11 години

До kiresКато ви гледам какъв култ към личността сте издигнали, си мисля, че активно вървите на северно корейските комунисти. Да не се окаже, че вие баш сте " комюнагите " !!!Защото показвате подобна пагубна симптоматика

61

Анонимен

преди 11 години

КУЛМИНАЦИЯТА ЩЕ ДОЙДЕ ПО-КЪСНО , НЯКЪДЕ НАЕСЕН, НАЙ-КЪСНО СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО ! КОЛКОТО ПО- ДЪЛГО Е НА ВЛАСТ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГУБИ ТАЗИ МУТРА!

60

Анонимен

преди 11 години

Ха, тозви форум сигурно е от платените от Миро -старото месо или сме на партиййа сбирка на герберастите

59

хахаха

преди 11 години

кулминацията ще я видите на изборите!гарантирано от НАРОД!

58

фУРКО

преди 11 години

СЛАЧЕСТВО НА ЛЕТИЩЕТО, СЛАГАЧЕСТВО В САЙТА.КПСС-БКП! УРА!"АЗ ПРЕДПОЧИМА ДА НАПУСНА СЛУЖБАТА СИ, ВМЕСТО ДА СЕ РАЗДЕЛЯ С ПАРТИЯТА -МАЙКА". ПОЗНАЙ ОТ КОГО Е ЦИТАТЪТ.....