113

пипи

преди 11 години

наближават май избори и почвате да борите цените на горивата как не ви е срам кой ви вярва....:)

112

жепеец

преди 11 години

В тая наша държава за нищо няма пари, нито болници и лекарства, нито за железници и бизнес, пенсии, заплати и...! Има само за М.Р. Това е основната политика на ГЕРБ и Дянков. Всичко останало е Фарс. Е не сме ли пол...а държава?

111

отвратен от герб

преди 11 години

Бори той.Знам аз докъде ще я докара! До бензин от 4лв. И ще се оправдава с евросъюз, комунисти дето така и така акцизи и всичко през г..за на българина. ГОЛЯМ БОРЕЦ СЕ ИЗВЪДИ!!!

110

Иванов

преди 11 години

Трябва да разрешат по магистралите да се движат магарешки каручки, та да има все пак нещо да шава при нарастващите цени на горивата и непоносимо ниския стандарт на живота в България.

109

Анонимен

преди 11 години

Така се бори,че чак ще принуди бензиностанцийте да си свалят печалбата от няколко ,за да не си пипа сигурните над 60% от цената акцизи.Тук е така,имаш ли бизнес си длъжен да храниш държавата всячески: нищо ,че тя по никакъв начин те не е стимулирала да постигнеш нещо - дори напротив

108

к. станев - ст.з.

преди 11 години

а пък догодина ние ще ви преборим с друга бюлетина ще се изтъканите от високото и ще зяпате като риби на сухо както едно време иван костов зяпаше

107

Даниел

преди 11 години

Като се дръпнахме от Русия,така става.Ще духаме супата с тоз Европейски съюз май.

106

Анонимен

преди 11 години

Da si xodqt o6te sega tiq ot gerb 4e sasipaxa xorata nqma koi da gi 4aka o6te godina tiq banditi,balgariq po zle ne e bila nikoga,no sas tiq 6te stane o6te po golqm batak da se maxat 4as po skoro.

105

Анонимен

преди 11 години

Европеиста банкада вземе да правикъси позиции катоСорос и да снижизърното и петрола.

104

radioprestilka

преди 11 години

Не случайно писах на друго място, Борисов и правителството му, ще ги има не само в нашите учебници а напротив! Всички Престижни Университети ще се учат от техните действия, как не трябва да се управлява държава и икономика! Икономиката е жив организъм, тя не носи на амфетамини, действието е за една нощ или няколко часа! После ефекта от намесата се връща като бумеранг! Абе Раличка сложно нещо е Икономиката, като жената е днес те гледа влюбено после три дена и е криво, такива работи!

103

radioprestilka

преди 11 години

На ДянкоФ в момента бюджета му издиша, по груби сметки да го закрепи, му трябва бензин на 3.50 а дизел на 3.20 лв. за литър! Това е само да закрепи бюджета, за да има за заплати на държавните служители и пенсионери! Раличка знае ли колко хора са в сивият сектор и изобщо не са в статистиката за безработни? В България в момента е Дефлация, няма стокооборот от което следва няма постъпления в бюджета! Абе има ДянкоФ какво да учи още, но поне не бърка човешкият физиологичен ***, защото мирише!

102

radioprestilka

преди 11 години

До РаличкаТемата за икономиката е доста обширно четиво, не става с 500 символа да се напише! Другарю или господине, обръщението няма значение за мен, важно Вие как се чуствате! Та относно поскъпването на горивата, ДянкоФ не иска да ги понижава, ще го направи временно с нормативен акт, нещо като промоциите на Хипер маркетите! Щял да вкара повече конкуренция, това в България няма как да стане, след като имаме една рафинерия! Щял да има внос от чужбина, прави се ниша за свои хора!

101

анонимен

преди 11 години

на цървула дянков толкова ли му е пораснала работа та чак не иска да погледне журналистите в очите като го снимат та какво остава за Българския народ дето го изържа

100

мами

преди 11 години

На този не му вярвам на нито една дума. Имам чувството че му доставя удоволствие да тормози хората. В погледа му има нещо садистично.

99

Анонимен

преди 11 години

валутата наевропейцитепоевтинява а товазначи че стокитекъм доларапоскъпват. Докога докога..Американскиятдолар ще определяцените на всичкистоки по борсите.Като петрола. Зърното. Всичко.

98

Анонимен

преди 11 години

Абе не гледайте Франция,тя си заграби част от петрола в Либия и може да си намаля колкото ще,верно е че тук ни гаврят,ама трябва да се баркадира входа на ЛУКОЙЛ-а в Бургаси .....кво дремят тия в Бургас

97

Анонимен

преди 11 години

да си го кажем направо - Дянков и с-ие са чисто и прости едни марионетки, безвластни пионки на тия от Брюксел .

96

Сръчко

преди 11 години

Няма ли поне един достоен българин да предложи това чудо на икономическите науки,спорта,вътрешни работи,рок музика,туризъм ,магистрали и каквото още се сетите за Нобелова награда.След приноса му в икономиката на америка,чудесата сътворени в България и похвалите от евросъюза освен нобелова награда заслужава и паметник прижива.

95

Анонимен

преди 11 години

България не може да намали акциза, обаче може да намали ДДС-то. Въпросът е, че липсва политическа воля за това и то е явно. Същото е е за цените на лекарствата, книгите, храните. Никой не му дреме за народа и за инфлацията. Парите на висшата класа са вложени в предприятия, проекти, бизнеси, които нон-стоп си носят пари, а не са в банките, та да им дреме за инфлацията. Има толкова регулации и резрешителни при започване на бизнес, за да няма икономическа свобода и не всеки да може да прави бизнес.

94

лимонад

преди 11 години

2 стотинки - ЕВЕНТУАЛНО - малиииии.