8

Размишление

преди 11 години

Е, какво да ги спасяваш тези моряци: когато са карали 3 тона кокаин за Европата питали ли са ни законно ли е това и какво следва ако ги хванат? А съдебната власт чрез специализирания наказателен съд на съдия Ушев - Ушко, самият той кадър на НО на СГС, веднага се загрижи за свободата на собственика на кораба Дойчин Дойчев и неговия авер Руслан Колев. Е, сигурно си платиха, защото бързо-бързо ги пуснаха от кауша, преди да ги приберат от ЕС с Европейска заповед за арестуване ЕЗА. То май че за това е Спецсъдът - да пуска такива хора като Дойчев , разполагащи с много милиони "гущери", не левове...

7

Анонимен

преди 11 години

VSI4KO SA ZNAELI-NIE SME 200 4OVEKA FIRMA I SI ZNAEM I DOLNITE GA6TI ,PYK TE 20 BANDITA S MERACI ZA BYRZO ZABOGATQVANE -DO EDIN DA GNIQT V ZATVORA .6TQHA DA NI TROVQT DECATA S GODINI.SMURT ZA TRAFIKANTITE.

6

men

преди 11 години

изпраха на тиковча пешкира. абсурд е да се мисли че моряците са организирали пренос на 3 тона кока. кой ще им я даде ей така? кой е платил стоката? как ще я пласират? въпросчета много а отговори никакви. на всички в българия им е известно вече кой върти търговията на дрога по целия свят - от южна америка коката и от афганистан хероина. така си финансират нелегалните операцийки цру-тата и предизобрните кампанийки негърчетата и тиквочите.

5

Анонимен

преди 11 години

Леко са превъзбудени но това се дължи че кораба е бил силно "запрашен"!

4

Анонимен

преди 11 години

Колко от вас са гледали филма Contraband? Там ставаше въпрос за превоз на кока от Панама до Ню Орлиънс. Екипажа - кой от кой по-вещ в занаята, а капитанът като разбра, че возят товар на кораба му, поиста да бъде включен, а като му отказаха, тогава се обади на бреговата охрана... невинни ама ДРУГ ПЪТ!!

3

Анонимен

преди 11 години

Имаме възможност за сравнение в реално време на 2те съдебни системиНашите май пуснаха двамата задържани

2

айде-де

преди 11 години

Съмнявам се, че голяма част от екипажа е бил наясно какво превозват.... Българската държава би следвало да осигури ако не дръго, то поне свестни адвокати. Всички знаят какво означава "служебен адвокат" - това е равносилно на втори прокурор.

1

Анонимен

преди 11 години

Брех ама как така се случва значи...? 4 години плавам с MSC и нито веднъж не ни арестуваха макар и с 30 гр. кокаин.Баси и балъците са в тази компания....