48

наркоман

преди 11 години

Я колко много пудричка за нослета!

47

до 17

преди 11 години

"Стоката се товари от пристанищни работници."и насред океанът ли има пристанищни работници или ги закарали там с хеликоптери за да пренатоварят корабът в морето и обратно на кеят,толкова си лабав в главата.Как като заловят българин в грешната стъпка и все невинни ги изкарваме,а чуждите съдилища не могат да направят това ? Тези са си баш трафиканти и испанците ще докажат това,но после тези защитници на моряците какво ще казват отсега да се замислят.

46

kireza

преди 11 години

до 50Ако съда беше български вече да бяха на свобода!"Най справедливите съдилища" в света са българските.....:))))))Интересно ми е защо дедо хич не се заинтересува от поданиците си,нали си е в Испания?Ех ако беше дал на Слави своята Калинка вместо на онова ***,сега моряците да си бяха вече в България,голема сила щеха да са двамата с "дедо".....:)))))))

45

натъжен

преди 11 години

Сигурно испанските власти ще конфискуват българският кораб !

44

Пешо

преди 11 години

Тея са неорганизирана група и три тона кока не са никакво докакателство или някой им го е подхвълил ей така на сред морето или си стоят там от времето на тройната коалиция

43

прокурор

преди 11 години

Що не вземат да ги пуснат поради липса на доказателства?

42

....?

преди 11 години

Защо не се допитат до Г.Боевски,какво да правят ?

41

интересно?

преди 11 години

На какво мнение е Бг-СЪД...?---НЕВИННИ!

40

ДО 41

преди 11 години

Как бре ,всички "българи" ,...винаги са----"НЕВИННИ",затова все ние им плащаме греховете с кинти!

39

ДААА,..

преди 11 години

Беше запланувано :"Оставям стоката ,и дим да ме няма ",....НОООО...?

38

Анонимен

преди 11 години

Znael e kapitanyt sys sigurnost, sled kato tovari v mejdunarodni vodi. Oje da sa znaeli oshte 1,2, ne poveche. Drugite sa razbrali pri tovareneto, no kakvo mogat da napravqt realno v otkrito more. Osven da se molqt da ne gi hvanat. Edin vid syuchastnici po nevolq.

37

Анонимен

преди 11 години

vikate ciganete kradat i gi obijdate ami tezi balgari kakvo pravat te ni ubivat decata i sega 6te gi iskat sposenie kato medicinskite sesti vav libia SMART ZA TAKIVA

36

Анонимен

преди 11 години

Всичките хванати с дрога имат една и съща защита.Аз не знаех!А дали е така?

35

Анонимен

преди 11 години

До 17:Щом гранична полиция проверява товара преди отплаване,това доказва вината на моряците.Тогава кораба е натоварен в морето,далеч от погледа на властите.Просто лично мнение.

34

Анонимен

преди 11 години

Дойчинов каза:Аз не обичам лимони и запали цигара!

33

е,...и?

преди 11 години

А пък Дойчин Дойчев изпълнява курсове с кораби и стока на -----БРЕНДО ,дали щото му е ---ЧИЧО ,И КАШЛЯ?

32

АЛОО,...

преди 11 години

Няма страшно ,.....ако са невинни ,....ще ги пуснат ,ако са виновни ,...няма !А,...ако ги съди Бг-съд ,на 100% ,ще ги пуснат !

31

Анонимен

преди 11 години

От интернет информацията е ,че Сийборн трейд е на Д.Дойчев и на Сийборн Етърпрайзис ООД с адрес САЩ -Хартфорд -Кънектикът.Корабът по последни данни идвал не от Колумбия,а от Южна Африка.През 26 май 2012 год корабът се е казвал Бургас 3,прекръстен е на Св.Николай

30

ппп

преди 11 години

След като е хванато такова голямо количество наркотик,това значи че някой е топил и пял в полицията.Сега мога да се хвана на бас,че някой ще бъде убит(все пак и мафията има уши на всякъде)Дано не съм прав.

29

моряк

преди 11 години

Като се дрогираш на кораба ,то не знаеш дали си на кораб ,на земята ,или във въздухът ,...всичко ти е ---ГОТИНО!