30

Revolver

преди 11 години

Имам един въпрос за тези, които твърдят, че Maybach приличал на Kia. От къде си мислите, че Киа откраднаха визията - да, точно така, от Мерцедес.... Тези автомобили и след 50 г. ще струват повече от това, което средностатистически човек би изкарал за цял живот...

29

Анонимен

преди 11 години

Ако ги купят Астон Мартин ще оправят дизайна ще вложат добри материали и може да потръгнат нещата.Ако ли не ще правят трошляци както и досега и това си е!Астон Мартин е фирма с име.Мерцедес е правил добри автомобили до преди 30 години.От тогава насам правят таралясници и трошляци на високи цени,без дизайн,с нискокачествени материали и никаква здравина.Колко по бързо фалират толкова по добре за света.

28

Анонимен

преди 11 години

Ясно е кой прави луксозните коли в света-Ролс Ройс, Бентли Лексус и Линкълн.Имат традиции дизайн и качество.А мерцедес е кола като другите-за обикновени хора.Ама не би-видяла е жабата,че конят подкови носи,та вдигнала и тя крак!За електроника и екстри да не говорим-там германците са *** по рождение.Ако едно устройство е маханично и немско-добре,но ако е електронно -по добре е да не е немско!Дори Опел Ампера се прави в Детройт,а не в Германия.GM са преценили,че немците не могат да я сглобят!

27

Анонимен

преди 11 години

До КомбайнерМного заяжда тоя автоматик нали :) хахаха скапан Майбах, дайте москвичите.

26

мющерия

преди 11 години

Тъкмо щях да поръчвам два - бял и черен - за зимата и лятото. Да му се не види....

25

tikva07

преди 11 години

Я ето защо Криско пее "Не мога да ти купя Майбах" - пича знае че фалират, и затова краде миникупъри от мола

24

Селянчето

преди 11 години

На село в гаража имам два "Кайен"-а, единия жълт-лимон, а другия чер-смърт...! И двата са с кожа и най-големите мотори от по 547конски сили. Майбаха е като опел аскона пред тях...!Порше направи най-слабия си модел - Кайен, но дори и толкова слаб пак е със 100.000 причини за предпочитане!

23

Анонимен

преди 11 години

Кво ми пука кой? Те майбах така и така вече фалираха. Кой си купил от фалиралата марка много важно.

22

aвто лидер

преди 11 години

Кой купи 1ят МАЙБАХ в България !!!

21

до 11

преди 11 години

Няма да ги купувам,само попитах! Не знам защо обиждаш непознат,който с нищо не те е предизвикал. А по-важно от писането с главни букви е да пишеш грамотно! Мислиш се за много оригинален а?!

20

Анонимен

преди 11 години

Най-великата и луксозна кола е Ролс. Имитаторите отиват в коша както майбах.

19

Анонимен

преди 11 години

Хаха, майбах не е за никой, затова фалира.

18

Комбайнер

преди 11 години

Веднъж се качих в един Майбах и какво да ви кажа скоростите заяждаха , трудно палеше и ужасно друса по дупките как няма да фалират...

17

audi

преди 11 години

КЪВ РОЛС РОЙС БРЕ,МАЙБАХ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА И ЛУКСОЗНА КОЛА.НЕ Е ЗА ВСЕКИ :)

16

Анонимен

преди 11 години

Трудно някой ще купи Мерцедес на тройна и четворна цена. Затова и фалират. Това не е Ролс все пак. Затова у коша.

15

София

преди 11 години

Не си се замисли достатъчно,защото Япония също е загубила войната, пък и й метнаха атомна бомба, обаче днес японските коли са най-надеждни и най-продавани. А пък и предлагат най-модерни хибриди и технологии.

14

Варна

преди 11 години

Преди 3 год регистрирах в КАТ една Лада Нива.Малко преди да дойде реда ми при мен дойде един господин с GL Mercedes/чисто нов/Попита ме дали знам изхода на 2-та Световна в-на.Аз ествствено му отговорих:Русия- победител,Германия-Национална катастрофа.А той ми каза"точно така"и посочи ладата-това е победителя,а мерцедеса-победения.Замислих се..и си казах една държава която е била срината до основи за 50 год става една от най богатите.

13

Б.Б

преди 11 години

Жалко! А тъкмо мислих да поръчам 100-150 автомобила да има с какво да се возят Бистришките тигри!

12

хазо

преди 11 години

Май бах, май не .бах ама половин милион дадох за грозна колаима и по-евтини пич.ловки

11

ДА НЕ ГИ КУПИШ??

преди 11 години

Анонимен преди 34 минути А колко Майбаха има у нас?! АМИ ЧЕ БАЯ, ТВА ВЕТКО, ТВА БАНЕВИ, ТВА БРАТЯ ДИНЕВИ, ТВА МАРГИНИ, КОЙ ЛИ НЕ,