103

visa

преди 11 години

Другата алтернатива е да се изградят подземни паркинги за които само се обещава, да се премахне синята зона в центъра и там да се паркира надземно единствено от живущите срещу издаване на безплатна карта. За останалите които искат да паркират в центъра остават платените подземни паркинги. Но никой не иска да пипне златната кокошка - синята зона, а само я разширяват. За справка средна печалба на ден преди разширението и поскъпването е около 100 хил.лв., но никой не пита къде отиват тези пари!

102

Пешеходец

преди 11 години

Абе ти наистина си от Люлин явно!Къде има подземен паркинг в централната част на града!?Айде чети, малко помисли и се преквалифицирай - видно е че си *** на управляващите!А за 100 хил. лв. на ден защо не кажеш нещо, малко ли ти се струват!?

101

Пешеходец

преди 11 години

Абе приятел, айде помисли малко преди да задаваш елементарни въпроси!Душата на пост-комунистическата фурнаджийска лопата се обажда!

100

Ники

преди 11 години

До visaЕми уж това правят, но да видим колко ще го направят! Сега пуснаха два нови май!

99

Ники

преди 11 години

А защо смяташ, че като няма синя зона няма да обикаляш час, два за място? :) Напротив, пак ще обикаляш толкова, че дори малко повече, защото тогава и малкото *** с голф, за които синята зона е пречка в момента, ще почнат да паркират! :)

98

visa

преди 11 години

Другата алтернатива е да се изградят подземни паркинги за които само се обещава и говори, да се премахне синята зона в центъра и там да се паркира надземно единствено от живущите срещу издаване на безплатна карта. За останалите които искат да паркират в центъра остават платените подземни паркинги. Но никой не иска да пипне златната кокошка - синята зона, а само я разширяват. За справка средна печалба на ден преди разширението и поскъпването е около 100 хил.лв., но никой не пита къде отиват тези

97

Пешеходец

преди 11 години

Щом казваш, аз и не държа!И да дават отчет за парите от синяа зона средно по 100 хил. лв. на ден!

96

Ники

преди 11 години

А понятието пост-комунист, каквото и да съдържа в себе си според теб, не смятам да го коментирам поради простата причина, че е изпразнено от съдържание! :)

95

Анонимен

преди 11 години

Не не те разбирам, синя зона не трябва да има - защото тя е вредна и само докато се обикаля с колата по час два, за да се намери къде да се паркира сещаш ли се колко газове се изхвърлят в атмосферата и колко се замърсява въздуха?! А така е ясно - синя зона само за живущи - ще има има няма не повече от хиляда коли от горе. А за прииждащите на тълпи *** да си покажат Голфа само подземно на 2 или 3 лв. - ако искат Да видим тогава, но то за това акъл трябва и отчет на парите да дават!

94

Ники

преди 11 години

До ПешеходецЕ за отчета на парите напълно те подкрепям, както казах и преди малко, а за паркингите също! Е за това трябва да се говори, а не да има или не синя зона! Надявам се ме разбра този път! :)

93

Пешеходец

преди 11 години

Е явно не съм се объркал, то виж какви виждания имаш като на пост-комунист изказване!Ти наистина си фурнаджийска лопата - като управляващите - както им е удобно. Абе я мини с баданарката и слагай знаците и не си губи времето с мене. 3 лв. я направете, че ни е малко. Паркинги за какво да им строим - да са си постороили - абе ние в общината сме велики а там плебеите да плащат. Лопата със селски манталитет! Чакаме отчет къде отиват парите от синята зона, все пак са си 100 хил. лв. на ден!

92

Ники

преди 11 години

До ПешеходецСинята зона е просто още един начин за допълнителни постъпления в общинския бюджет /както в много други градове по света/ и няма да я махнат защото на нас не ни се плаща! Странични облаги към синята зона са по-ясен ред при паркирането и евентуално по-малко автомобили, следователно маааааалко по-чист въздух, доколкото с този автомобилен парк това е възможно!

91

Пешеходец

преди 11 години

Може и да съм прекалил или объркал, за което се извинявам.Паркинги трябват - това е истината и премахване на синята зона + отчет на парите!

90

Ники

преди 11 години

До ПешеходецДа ни промиват мозъците за какво? :) Аз съм съгласен, че трябват подземни и надземни паркинги и винаги съм го твърдял! Съгласен съм, че няма контрол на приходите и разходите в синя зона! А за това кой колко акъл има, ти не бери грижа! ;) Нито те знам какъв си, нито ме интересува, за това се въздържай от неуместни коментари по адрес на хора, които дори не си виждал! :) Желая ти много успех, и то най-искрено!:)

89

Пешеходец

преди 11 години

Ники, стой си където ти харесва и не давай акъл, видно е че го нямаш.Пост 95 четете и не се оставяйте да ви промиват мозъците като на Ники.Да дадат отчет и за 100-те хил. на ден - къде са и защо няма паркинги?

88

Ники

преди 11 години

Контролът върху разходването на средствата е съвсем друга тема! Аз самият съм живял в централната част /до НДК/, сега живея в краен квартал /Княжево/ и не правя трагедия от това! Напротив, данъка ми е по-нисък, по-спокойно ми е и по-тихо, а да не забравяме и по-чистия въздух! Като слизам с колата в централната част си плащам паркирането, като дори смятам, че трябва да е и още по-скъпо! А след завършването на цялото метро - забрана за достъп на автомобили в идеален център, скъпо паркиране в широк

87

Пешеходец

преди 11 години

Те така се замислят и от общината - соц. остаряло пост комунистичско виждане - да са си построили?! Какви сме ние в общината, да не сме им задължени, че ще им правим паркинги, абе я кофата с боята и сабирай парата. Прочети пост 95 и вземи не се замисляй много, ами действай че е време да си ходиш.И да дадат отчет за синята зона, тези 100 бона на ден наистина къде отиват?

86

Ники

преди 11 години

До ЗамисленНапълно споделям мнението ти! Навсякъде по света да живееш в центъра на столица или голям град е скъпо удоволствие и с това скоро ще се свикне! Също така една голяма част от живущите в центъра на столицата са отдали гаражите си под наем за магазинчета, което се сещам, че от известно време не е разрешено!

85

Замислен

преди 11 години

Аз неразбирам за какво е този Шум... някой си, искал да си паркира Безплатно колата в Центъра ??? а други да плащат по 2 лв на час!!! ще Плащат то е ЯСНО .. да са си построили подземни гаражи.... или да си паркират колите извън центъра... Стига с това СОЦ Мислене Живота в ценътра е по скъп но не е задължителен

84

за Витков!

преди 11 години

Фандъкова да хване и да извади отчет къде и за какво са похарчени парите от "синята зона" от както я има и с какво това е довело до намаляване на задръстванията и повишаването на качеството на въздуха в проценти! И не забравяйте че любимият ви Боко *** като се кандидатираше за кметския пост обеща да махне всички "паяци" от София и вие като награда за изпълненото обещание го направихте премиер!