221

Анонимен

преди 11 години

кой е казал, че трябва колата ти да е пред входа, може и да походиш малко, а ако не ти харесват условията на общината, платени паркинги бол

220

ddd

преди 11 години

ОЩЕ 1000 ТАКСИ ДА ВИ НАБУТАТ , КРАДЛИВИ СОФИЙСКИ СЕЛЯНИ !!!!

219

mhm

преди 11 години

Абсолютно съм за синята и зелената зона! Не сме в комунизЪма всичко да е без пари! Даже трябва да се въведе такса за влизане в центъра с кола!

218

77777

преди 11 години

Съвсем очевидно е, че общината първо трябваше да потърси други начини /както е в Европа/ за решаване на проблема с паркирането и чак тогава /както е в Европа/ да се отива към забрани и синьо-зелено зони. Също така е очевдино, че за това трябва поне малко сиво вещество, което се оказа много дефицитно при ГЕРБ, а и не само при тях.

217

Обективен

преди 11 години

*** е, че навсякъде в София няма къде да паркираш. Не искам да злорадствам, ама скоро всичките дето са "ЗА" това платено паркиране ще изпитат същото на собствен гръб, независимо дали живеят в крайните квартали на София или в някой друг град в България. как ли ще се почувства примерно номер "250 Така трябва да е!", който пише "... След като искаш да живееш в центъра, плащаш си.Ако нямаш достатъчно пари продаваш...", ако живеейки в Люлин или Младост му кажат същото "Продаваш в София и на село!"

216

Анонимен

преди 11 години

facebook/events/145109315627581/

215

Анонимен

преди 11 години

Да си паркират в гаражите - какъв им е проблема. Това си е частна собственост, а не общинска и да видим кои ще събира тогава пари за винетки

214

Джо банана

преди 11 години

ДО 247 анонимник:Спорят комунист и демократ:-При нас имаше добро и безплатно образование...-Да, ама нямаше банани!-При нас имаше добро и безплатно здравеопазване..-Може, ама банани нямаше!-При нас нямаше безработица...-Ааа,видя ли! Пък сега имаме колкото щеш! Че и банани, банани, банани..Струва ми се доста тъпо, да съсипеш цяла държава ,заради връзка банани.. И дебилско..

213

Така трябва да е!

преди 11 години

Нищо хубаво няма в това да живееш в центъра на една столица! След като искаш да живееш в центъра, плащаш си. Ако нямаш достатъчно пари продаваш и отиваш извън центъра!

212

Анонимен

преди 11 години

По лесното е да събират такси отколкото да направят достаъчно места за паркиране Не може в град, в който има над 1/2 милион регистрирани автомобили в централната част да има не повече от 20 хил. места за паркиране ..................Тези винетки и зони няма да решат никакъв проблем, просто трябва да се въведе правило по подобие на други страни от ЕС, броя на местата за паркиране в една община да е относителен спрямо регистриараните автомобили

211

Анонимен

преди 11 години

Банан, при социализЪма чаках 21 години - с "вноска" - за кола! През 1989 взехме една лада Самара! Трай си!И що си "Джо Банана", а не Иванушка-дурачок?П.П. А при социализЪма и банани нямаше ;)Как беше вица - "....Мы не страна бабанов, мы страна советов!" ;)

210

Джо банана

преди 11 години

ДО много кофти: Прав си, кофти е! И още по кофти ще става!Щото грешката на е в човека, а в СИСТЕМАТА. Ще протестирате, ще смените кмета, премиера - следващия пак ще краде и ще ви граби..И Исус да изберем за премиер и той ще краде - щото грешката е СИСТЕМНА! Капитализма просто произвежда крадци и мошеници - същноста му е такава -излъжи , открадни от другия само ТИ да си добре..Всеки се спасява поединично - и поединично ни отстрелват..И нищо против живеещите в София - те също са жертви..

209

много кофти

преди 11 години

до "цитат"колега, болката е на хората, КОИТО ЖИВЕЯТ В ЦЕНТЪРА! Жилищните сгради са строени - масово-през 30-те години на миналия век и за проектиране на гаражи, никой не е и мислил.Дворчетата на 2-3 кооперации са вътрешни, по около 50-тина кв.м., а повечето дори нямат голяма входна врата, през която може да влезе кола...Та на тези хора сега искат да им съдират кожите! Да не говорим, че дори по тази наредба, домакинство воже да паркира само 1 кола. Семейството на сина-няма право на облекчения

208

много кофти

преди 11 години

ей, това, дето непрекъснато се делим и насъскваме по различни признаци, в конкретния случай - София-Провинция, това ни яде главите на всички! В София е проблем паркирането, в провинцията - безработица, безводие-водопроводие, липса на пътища и болници.... Проблемите са различни, но източникът е един!Докато това не проумеем това-все ще ни е отзад!Бъдете поне веднъж солидарни! Ще събират ПОВЕЧЕ пари за паркиране, без да осигуряват ПОВЕЧЕ МЕСТА! Каква е целта - да си продаваме колите или жилищата?

207

Джо банана

преди 11 години

Същите тия,които сега ще протестират, преди 22 години подскачаха като макаци по площадите и ревяха - искаме капитализъм! Ами ето ви го! И поръсен с демокрация отгоре..Получихте всичко което искахте! Що ревете пак бе?! У наше село винетки нема.Заповядайте - велкоме! И мотики в излишък имаме - БЕЗПЛАТНИ! Айде, отивам да наметна дъждобрана, че плювачите сега ще скочат...

206

Анонимен

преди 11 години

Както обикновено общината е в услуга на мафията, в случая на мафията от бившата Паркинги и гаражи.

205

Анонимен

преди 11 години

Когато едно управление не може да реши един проблем, то започва да измисля всякакви такси и таксички и *** условия, с оправданието че така е и на други места по света.........

204

Обективен

преди 11 години

Дискриминация е живеещите в даден арйон да плащат, а живеещите в други райони да не плащат. Този Елен първо да научи как е в голямите градове на Европа, а после да приказва, за да не приказва меко казано лъжи. Преди да въведат забрани тези градове са направили един куп други неща, които в София ги няма.

203

До ЕХОЛОТ

преди 11 години

Много си ***. На служебен абонамент имат право фирми и учреждения, не и нормални граждани. Май умираш от завист, че нямаш възможност да живееш в центъра, ***!

202

Анонимен

преди 11 години

живеят в апартаменти за стотици хиляди, ползват привилегията да не плащат синя зона, а за 10 лв на месец ореваха света