11

bahur

преди 11 години

0 19 Улавия преди 1 час4. Икономиката е ужаснаАбе тая статия да не би Дянков да я е писал? Или той така казва на любовницата си за да си делнат сметката от хотел "Дискрет"? Не бе човек, просто статията е превод:)

10

жена

преди 11 години

нищо по-различно от това, което жената иска да каже, когато казва същите примери...

9

Анонимен

преди 11 години

Учудвам се че сте дочели статията. Ако си пишеха и имената по - лесно ще се ориентираме какво и от кого да четем

8

Анонимен

преди 11 години

Нито едно от тези девет твърдения не е вярно. Кой ги измисля подобни безмислици, та после някои без да се замислят ги тиражират?

7

до авторката

преди 11 години

до авторката: а какво всъщност ни каза ти ?

6

К

преди 11 години

Няма лошо да четеш, но лошото става когато започнеш и да им вярваш. Ако потенциалните ми бъдещи приятели гледат сериали примерно си остават потенциални бъдещи приятели :)))С поздрави към авторката :)

5

Анонимен

преди 11 години

buаhahaha егати тъпата и безмислена статия, на тия глупости някой вЕрва ли им изобщо ?! айде да си запълниш страничката във вестника *** дойди, ама толкова да няма какво да напишеш в интернет страничката си ...

4

Анонимен

преди 11 години

Разделих се с приятелката си защото четеше такива статии и им вярваше повече отколкото на мен. Накрая вече не се търпеше.

3

Анонимен

преди 11 години

Авторката явно много е чела Космополитън, прекалила е и със Сексът и градът и в момента най-вероятно си приготвя поредната доза "интересни съвети за жената", написани от някоя като нея. Това се отнася и до жените и до мъжете: спрете да четете и да гледате промиващи мозъка ви статии и филми. 90% от тях се създават от хора без нормален социален живот, които се опитват да ги представят като правило, но те не отразяват нормалните отношения между половете.

2

Улавия

преди 11 години

4. Икономиката е ужаснаАбе тая статия да не би Дянков да я е писал? Или той така казва на любовницата си за да си делнат сметката от хотел "Дискрет"?

1

Анонимен

преди 11 години

"Казва едно, но има предвид нещо малко по-различно" - това е толкова типично за жените. Мъжете си казваме каквото мислим, а жените, понеже казват едно, а мислят друго, смятат, че имаме нещо различно предвид. И после правят трагедии от това.