Снимка: sxc.hu

Всички сме чували, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Е, може би има нещо вярно, защото понякога комуникацията между двата пола наистина не върви като по вода.

Обикновено жените са по-емоционалните и говорят повече, а мъжете предпочитат по-сдържаните изказвания. Следващия път, когато някой мъж ви каже някое от следващите неща, вече ще знаете какво всъщност е имал предвид.

1. „В момента не искам да се обвързвам сериозно“.

С други думи, той търси кратка авантюра, по възможност за една вечер. Ако вие все още проявявате интерес към мъжа, след като сте чули това, той със сигурност ще опита късмета си с вас още същата вечер.

2. „С жена ми планираме развод“

Мъжът не е щастлив в брака си, но определено няма да остави жена си, поне не скоро.

3. „Ти си страхотна приятелка“

Никой мъж не би определил себе си като приятел на жена, към която е привлечен. Ако той ви говори по този начин още от началото, това означава, че просто няма интерес към вас.

4. „Икономиката е ужасна“

Това може и да е вярно, но ако го чуете в началото на вашите отношения, това означава, че мъжът или е безработен, или че няма особено силен интерес скоро да си намери работа.

5. „Не съм искал да правя секс досега“

99 на сто, че всъщност мъжът е толкова антисоциален, че досега никое момиче не е искало да му даде шанс за втора среща, какво остава за нещо повече.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase