18

Prozac

преди 12 години

Искрено се надявам доктор Башар Асад да устиска главорезите на Килъри Клинтън и читаците! Обаче с такива мрънкала, като тия дето са забегнали....трудно. Дано Русия и Китай не допуснат поредно гнусно мачкане на суверенна държава. И както виждате Асад в костюм, с европейско поведение, *** ще сложат някоя умопобъркана ***! Дръж се, Башар!

17

1

преди 12 години

*си наглеците!

16

Анонимен

преди 12 години

Ха ха, явно са ги подлъгали, че ги чакат реки от мед и масло като избягат от големия ,,сатрап,, в Сирия. Стадото е лесно за манипулация -само му подхвърли, че ще има аванта.

15

Даскала

преди 12 години

СОКОЛЕ , не се ядосвай на неграмотниците - това са децата на демокрацията....

14

до някой

преди 12 години

Кюрдска държава ще има, защото е в плановете на американците. Има цял завършен план за прекрояване на границите в Близкия изток и кюрдска държава съществува като задължителен елемент. Американците играха с кюрдите в Ирак, в Сирия не е ясно какво ще стане, но са предвидени и парчета от Иран и Турция за нея. Интересно с какво ще обезщетят Турция? Едната версия е Турция да е бита в голямата война, която се задава, а другата е територии за компенсация на запад... хаха!

13

Анонимен

преди 12 години

Като не им харесва - да се връщат обратно,баси наглостта,вечните хрантутници.

12

Сокол

преди 12 години

ВъЗстанаха, така ли?:)) Неграмотници, кой ви е дал дипломи?Думата идва от ВЪСТАНИЕ, ама кой да знае....

11

Анонимен

преди 12 години

e nali se biyat s pomoshta na amerikantsi .... sreshtu sınarodnitsite si sega gi boli h.ya na amerikantsite che mizeruvat e do tuka vodi predatelstvoto

10

Гацо

преди 12 години

Министърът на отбраната на САЩ Леон Панета изрази увереност, че САЩ могат да наложат въвеждането на зона, забранена за полети над Сирия, но засега не е взето такова кардинално решение, каквото е необходимо за оторизирането на подобна мисия. Панета заяви, че САЩ са планирали различни възможни мерки по отношение на Сирия. Той подчерта, че забраната за полети е трудно да се наложи, и в момента не е приоритет, предаде радио Гласът на Америка.Хаха... трудно, щото С300 не прощават! Турция опита :)

9

Анонимен

преди 12 години

Браво 9, точно така е, ама арабелите са мързочи, а после ще съжаляват както съжаляват иракчаните и либииците. Голяма заблуда е, че някой отвън ще те управлява по-добре от собствения ти диктатор.

8

Кочо

преди 12 години

През границата откъм Турция и Ирак нахлуват саудитски и катарски "освободители", армията се бие да спаси държавата, а народът бяга, за да си живее на спокойствие... еми това си е тяхната държава! Да вземат по един калашник, да изберат едната страна и да се види кой-кого! Аз мога да гледам от България сеир, ама те нямат право! Или с Асад, или с Аллах Акбар, но в Сирия, на пангара!

7

лулу

преди 12 години

оставете сирийците на мира само бог да ги пази

6

kireza

преди 12 години

Те и в Турция се разбунтуваха,сега и в Йордания....сигурно се псуват че са послушали дъртата американска пиростия и нашият Младенчов.....След години ще въздишат за "диктатора" и ще се молят аллах да прибере при себе си "бандитократите",които сега избиват деца и жени в угода на америкоските бандити...Ех.....

5

въстаник

преди 12 години

Хахахаааа, дали сега САЩ, Катар,Турция и Саудитска арабия ще изпратят оръжие и "доброволци" на тия "въстаници"? Щото знаем за пламенната любов на тия държави към всякакъв род въстаници..Къде е сега Килъри да иска "безполетна зона" , къде е наш министърчо Младенов да ги покани в Правец? Алооооо "демократите" - Чакаме....

4

расате

преди 12 години

Да се смееш или да плачеш-Пише се ВЪСТАВАМ,ВЪСТАНИЕ.Ако искате да го пишете със "З"-трябва да е отделно ВЪЗ СТАВАМ,АМА ВЪЗ КАКВО ДА СТАВАШ и няма нищо общо с въстанието на хората-ако не ви бива в граматика за по лесно заменете ВЪСТАНИЕ,ВЪСТАВАМ С думичката БУНТ:<<Сирийски бежанци в Йордания СЕ РАЗБУНТУВАХА заради лоши условия>>

3

!!!!!

преди 12 години

*** си е *** - "ти го пуснеш под леглото,той иска да се качи отгоре" !!!

2

Кото

преди 12 години

Вкусвате демократията в Йордания плъхове! Падне ли Асад такава демократия всички ще осетат на кожата включително и тия що са срещу Асад.

1

charley

преди 12 години

а бе Вие от dnes.bg учили ли сте български? Какво е това "въЗстание" в заглавието?!!! Чалга в образованието, чалга в културата, чалга в спорта, чалга в политиката, чалга в журналистиката. СРАМ!