12

Анонимен

преди 11 години

босфор-tv ще снесе поредната си мутро-шекерена боза. Рероизиране на мутри и *** им, най-вероятно!и ще се фукат "ефирът вече не е същия"!Ама тия май си вЕрват!не ги гледам!Да си събират "милионната" аудитория от Столипиново и подобни места! Кака Киролюба и репортаж ще им спретне! ;)

11

Анонимен

преди 11 години

До 11.Защото е ДОЛНОПРОБНА простачка, тази Антоанета, затова предизвиква такива въпроси. И не е до селско потекло, а именно до лична, и евентуално наследствена долнопробност.

10

до антоанета

преди 11 години

защо триябва да показваш така явно СЕЛКОТО СИ ПОТЕКЛО???'

9

Киро

преди 11 години

Може и да е хубав, но щом е по турската телевизия няма да го гледам. Дал съм им тотален игнор на тези продажници!

8

До № 6

преди 11 години

Някои от сериалите на Канал 1 са създатели и на тези от бТВ. А Георги Стайков има опит в сериали - краткото му участие в Под прикритие е забележително и запомнящо се. Очаквам с нетърпение продължението на филма, а също така и "Къде е Маги?"

7

до 6

преди 11 години

Абсолютно съгласен, последните 10-тина година минаха интересни сериали по Канал 1..някои минаха незабелязано, някои не бяха снимани на кино лента ли-незнам как се казва, но си бяха добри

6

Анонимен

преди 11 години

Новите сериали, които са добри са на КАнал 1,.. ..просто хората там знаят какво правят, на БТВ и Нова сериалите...сори ама много хляб има да хапнат, за да създадат нещо стойностно...виж сапунки и сапунерки лесно се правят(изключение правят донякъде "Столичните")

5

nona

преди 11 години

...и ако може в тях да играят истински актьори,а не измислени манИкенки,чалгаджийки и пр...елементи

4

Рая

преди 11 години

Добри са новите сериали, малко им куца музиката, но виждаме че БГ киното се възражда

3

prorok7

преди 11 години

Супер, новите бг сериали не са никак лоши като за първи опити. Специално аз бях много впечатлен от "Под прикритие".

2

воайор

преди 11 години

А ще има ли гуши-муши? По времето на "Вчера" не му върза на Жоро, та може би сега ..

1

Въпреки критиките,

преди 11 години

Бг-сериалите започнаха да ме заинтригуват. Не само защото българското кино прави усилия да се оттласне от дъното на кризата, в която бе натикано. Интересува ме от две други гледни точки: 1/ Опитите да бъде не само показана новата наша действителност, но при възможност - и да бъде анализирана; 2/ При днешните условия, според мен, най-после ще се наложи здравият конкурентен принцип, а не както по-рано - връзкарският. Ние имаме талантливи хора - те ще създадат добри филми,ако не им се пречи активно!