22

Анонимен

преди 11 години

eeey 11 7 toz Luis da ne bi da cuka maykati

21

Анонимен

преди 11 години

не е решил Боко, не е потрошил всички рекорди на този black trinitron....просто това не е любимия спорт на тигарот от Банкя

20

Венелин

преди 11 години

Всички се зобят, но американците най-много. Те и най-много приказват срещу допинга...

19

Анонимен

преди 11 години

Бен Джонсън е най-великия!

18

Анонимен

преди 11 години

Аз знау едно *** от квартала дето ще надбяга тоя дръвник Болт! Само тряаа преди тва да крадне нещо, и на старта не могат го хванат. Без шпайкове тренира тука в квартала.

17

до 12

преди 11 години

Болд заяви, че мрази 400м и никога няма да се състезава в тази дисциплина!

16

Ха-ха-ха

преди 11 години

Тоя *** Болт не може да стъпи на малкото кутре на Бен Джонсън. Ако двамата при равни условия бяха бягали '88 в Сеул, Болт щеше да прави компания на Карл Луис, дето изостана с 3 метра зад НАЙ-ВЕЛИКИЯТ СПРИНТьОР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - БЕН ДЖОНСЪН

15

до 11

преди 11 години

Гледай филма "Bigger Stronger Faster" и тогава говори. Там има за Карл Луис и как нарочно е бил лансиран, защото е американец и е трябвало да спечели тези медали. Също така се казва, че и той е взимал стероиди, само че за него са си затворили очите и сътвориха най-голямата ФАЛШИФИКАЦИЯ като отнеха на Бен Джонсън канадеца медала, за да го дадат на Карл Луис.

14

Анонимен

преди 11 години

Самият Карл Луис си приза, че и той е взимал допинг когато активно спортуваше. Чух го от устата му в един документален филм за стероидите. На какъв се прави сега, не знам. А че Юсеин Болт взима стероиди е повече от 100000% сигурно.

13

с1

преди 11 години

Аз пък нямам уважение нито към единия, нито към другия!Това отдавна не са честни състезания, а олимпиади на химико-фармацефтичните лаборатории!И не е само с атлетиката

12

за Витков!

преди 11 години

Истината е ,че ако искат да няма съмнения трябва първите 3-*** на финала да се подлагат на задължителен допинг контрол всичко останало е лицемерие!

11

до 11

преди 11 години

Следил съм я кариерата му и точно нова казвам - ако не бяха съсипали Бен Джонсъс, Луис щеше да е вечно втори в бяганията! Само скоковете щяха да му останат! И не е задължително Болт да се пуска и в дългия скок, но май каза че се готви за 400 м.! Да видим!

10

7

преди 11 години

Явно не си следил кариерата на Карл Люис. Той беше изцяло завършен лекоатлет - 100 м, 200 м, 4 по 100 м и дълъг скок със световен рекорд в зала за всички времена 8.79 м.Когато Болт стане универсален като него и се пусне в дългия скок, тогава можем да му кажем евала. Дотогава си остава един добър бегач, не обаче и да достигне Люис.

9

до 9

преди 11 години

Ами давам я за "пример" защото тя си отиде от този свят, за съжаление! Дано сегашните живеят дълги години! А също и примера е показателен - по едно и също време поставяха рекорди с Джонсън - него го хванаха, нея не! Тя си отиде млада и едва ли е от .... консумация на прясно мляко всяка сутрин!

8

do 7

преди 11 години

Казваш "сегашните", а даваш за пример Фло Джо ... нещо не се връзва ? И да всички спортисти използват допинг, няма нужда от някой да го напомня!

7

Гришо

преди 11 години

Абе аз съм най-великият спортист и това е!

6

Анонимен

преди 11 години

И какъв "респект" да има към Луис?Луис го направиха герой, благодарение на това, че съсипаха кариерата на Бен Джонсън!Още 88 г. Джонсън слезе под 9,80 сек. и вероятно щеше да се доближи до постижението на Болт, ако не му бяха видяли сметката...Не казвам, че Джонсън не е вземал стимуланти, но да не мислите, че Луис е бил чист като "сълза"! Както и сегашните! Защо мислите, че си отиде толкова рано от този свят Флорънс Грифит?!

5

До 3

преди 11 години

Тихо комплексар

4

Анонимен

преди 11 години

А знаете ли, че Карл Люис след като се оттегля от спорта става метаамфетаминов наркоман? И говоря за баш наркоман, не такъв който е вземал 2-3 пъти ... п.с. добре е, че след това преборва тази зависимост!

3

fuck off

преди 11 години

болт е пълен *** затова няма уважение