38

Анонимен

преди 11 години

pisna mi ot toz travers e

37

Анонимен

преди 11 години

е,голям праз..

36

Глок

преди 11 години

По колко "новини" на ден може да изплющят SME и investor.bg, за да напълнят зала Арена за концерта на Стефка Г.? Отговорът е: залата ще се напълни - независимо от рекламната агресия по спирки, автобуси, трамваи и тролеи, ще се напълни от хора с покани, а не с билети. Организаторите няма да допуснат Стефка и феновете й да осъзнаят, че в България, за концерта не са продадени повече от няколко хиляди билета. Така щастливо поканените хора ще гледат за без пари Стефчето-като концерт на Пайнер.

35

???????

преди 11 години

Каква звезда е тая крава бе????

34

Фанфан Лалето

преди 11 години

Хей, градски, я по полека.Какво общо има тая глупачка с нашето образование, или по точно с нашето необразование.А, сетих се - да ни шашне с "ръчния" си багаж от стотина камиона ***, тъпани и пищялки. Лили Иванова е десетократно по стойностна, ако е бабичка, защото тя има ГЛАС, който едва ли някога ще бъде надминат.

33

ГЕРБ- ВЪН !!!

преди 11 години

ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! Лидери сте на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? Така уредихте тъпите си " герберчета " в ел. у-ща. ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!

32

ЛЕЛЕ...

преди 11 години

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ- КОЛКО СЪМ ГОРД !!!

31

До 31

преди 11 години

Аз съм лелка на 41 год и отивам на концерта ;)

30

До Пинко

преди 11 години

Каква Англия бе човече, я ходи си полей чесъна.

29

pinko

преди 11 години

Тая, Гарга като дойде ще я напълним с ориз и ще я върнем заредена в Англия

28

2132

преди 11 години

Шоуто ще е великоНо какво знаете за забавлениетоНищоСамо знаете да недоволстватеВместо да се радвате че някоя нова певица посещава България а не са някои групи или певци които скоро трябва да се пенсионират

27

SS

преди 11 години

Тооо *** с Азис ли ще пее ?

26

15

преди 11 години

Очевидно много от коментарите са написани от лелки и чичковци

25

22

преди 11 години

Арена Армеец ще е пълна видях го от сайта на тикет про Още малко останаНо си мисля че някои които си презавери билета в деня на концерта няма да има къде да седнеЗащото след като го приместиха картата с местата стана празна и още хора си закупиха билети

24

анонимен

преди 11 години

призовавам будните хора да бойкотират тази кукла в ръцете на илюминатите. анатема!

23

anonymous

преди 11 години

prizovavam horata da boikotirat tazi kukla v rucete na illuminati, anatema!

22

до 23 и 24

преди 11 години

Знаете ли защо я пуснах? Защото за нея Гага сигурно е като за мен Фреди Меркюри. А някой да не ме пусне на "Васил Левски" примерно ако гостуваше в София 80-тте, Фреди какво чувство е????*** ти работата, напускам ако ще и давам всичките си пари за билет, но отивам да гледам Меркюри. Даже и сега на моите години както съм на 40. Ще ми пеее на оня свят Господа на музиката, когато и аз извървя земния си път. Но това е друга история...далеч от темата тук.

21

Гошо Тъпото

преди 11 години

Лейди Гага ще...пее и в читалището на Кривунделово,но...благотворително.За всеки случай,сме приготвили и една...естрада,на мегдана до хоремага;ако от първите...редове й замирише начесън,ще се прехвърлим...там.

20

До 19

преди 11 години

Ей човече супер си! Добре че ще пуснеш момичето! Останали хора в България, брей!

19

Анонимен

преди 11 години

19 , евала бе мен, ти си пич .. разбира се че трябва да я пуснеш .. времената се менят нравите също, важното е че на нея й е кеф нищо че после ще сънува една седмица кошмари след концерта хахахахах