Лейди Гага ни изненада с голям престой у нас. Снимка: Getty Images

Свикнали сме големите звезди да идват в деня на концерта у нас и след него - направо на летището.

Но ето, че Лейди Гага ни изненада!

Кралицата на провокациите ще пристигне в България с частния си самолет в събота, 11 август. Европейската част от световното й турне започва именно в нашата столица и със сигурност първото й гостуване тук ще бъде специално за нея.

Ден по-рано ще акостира и балетът й, а репетициите за предстоящото шоу започват още в събота следобед в една от най-добрите танцови школи в столицата. 

Междувременно, организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис обявиха, че ще има строги мерки за сигурност в деня на концерта.

Те призовават всички със закупени билети да се насочат значително по-рано към зала Арена Армеец в деня на събитието.

Поради  огромната продукция на шоуто, паркингът на залата ще бъде с намален капацитет и използването му ще бъде ограничено.

По време на концерта мерките за сигурност ще бъдат засилени. Всички видео системи за наблюдение на Арена Армеец ще са на разположение. Екипи на ДОТИ и полиция ще оглеждат залата и района около нея за съмнителни предмети, а на пропусквателните пунктове за достъп ще се извършват стриктни проверки.

Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата декларации, ще има възможност да бъде попълнена и на място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase