28

Fen

преди 11 години

Ne si pravete *** s mom4eto Aleksandrov be6e na nivo bravo na nego i gore glavata a tezi razbira4i po vsi4ko kato izlezat na ringa i ste napalniat vsi4ko kvo moze da se napalni

27

Бръсната азиатка

преди 11 години

Да се готви Станка Златева.

26

Анонимен

преди 11 години

Кубрат Пулеш още не си е казал тежката дума! Онзи ден игра блестящо!

25

Анонимен

преди 11 години

"Памперса" напълни памперса снощи.

24

Анонимен

преди 11 години

Памперса ме хвана за памперса.

23

до 35 и 36

преди 11 години

аз не съм 32, но вие двамата определено сте ***, за да обиждате така, баламурници кайсиевски!

22

СТРАИК ФОРС

преди 11 години

Тук има нещо гнило .Не искам да влизам във полемики обаче не можеш да биеш фаворита във тая категория . И да паднеш от никого не известен някакъв таиландец. Детелин загуби много мраснишко и не честно .Тервел не искам да съм пророк но не може да издаржи на крака третият рунд . Ако не накаутира или откаже световният шампион във първите два рунда няма никакъв шанс срещу Усик. Просто психиката и физическата ти подготовка си имат лимит и работите предварително се знаят и прециняват

21

do 11

преди 11 години

Ростиславе, ти ли си ?

20

до 30 , 29

преди 11 години

Вече започвам да се отчайвам тотално ! При всички положения Тервел Пулев има медал .Дори оттук нататък да не спечели нито един мач ОСТАВА С БРОНЗОВ ЗА ТРЕТО МЯСТО / НЕ ЗА ЧЕТВЪРТО / . Ако продължава да печели може и златен да вземе .

19

Офф

преди 11 години

Класирането на полуфинал в боксовия турнир гарантира бронзов медал на двама от участниците, а в борбата се играят репешажи на принципа победените от двамата финалисти едни срещу други. По сходен начин стоят нещата и в джудото и таекуондото.

18

Анонимен

преди 11 години

ТЕРМИНАТОРИИИИИИИИИИИИИ ВОЛЕЙБООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ

17

до 26

преди 11 години

Какъв Кубрат те гони пък теб ? Кубрат Пулев изобщо не участва в Олимпийските игри тази година .

16

Марти

преди 11 години

Жалко за Памперса,обаче пък волейболистите размазаха Германия и са на полуфинал!!!!Българи-юнаци!!!!

15

до 22

преди 11 години

Тук освен 20 , някой друг може ли да чете ?! Сега ще има възможност да се състезава за сребърен медал и ако победи може да се бори за златен . Пише , че бронза му е сигурен дори и да пада само оттук нататък , а не че ще стане така !

14

до 20

преди 11 години

А защо си си адресирал поста до мен ?Аз от половин час се опитвам да им обясня същото , което и ти казваш .

13

Анонимен

преди 11 години

дано не е останал и без памперс

12

hit

преди 11 години

респектиран и еднообразен.....на средна дистанция можеше да го направи пъстър онзи таиландски *** с късите ръце,но нашият играеше само на някакви десни крушета и кросове,вместо да пласира срещащи прави удари.Не ми се мисли ако беше гения в тази категория Ивайло Маринов как щеше да му счупи кръста от сайт степи и отклони.''Сарафа'' също се подиграваше с разни така наречени файтъри.........абе......мъка!

11

до 10

преди 11 години

Ти правиш ли разлика между бокс и лека атлетика ?! Очевидно не и за пръв път чувам , че някъде четвъртият в класирането взимал бронз . Ти нещо си сънувал , май ?!

10

az

преди 11 години

Ne vi li se stori,4e komentatorut ot BNT malko iska6e da pretupa sre6tata na boksiora,za smetka na voleibolistite...mnogo grozno se polu4i

9

до 11

преди 11 години

Какво ви става на вас , бе ?! Отникъде не е отпадал все още . Ако падне в следващият си мач остава със бронзов медал , ако не се е преборил за сребърен и ще има възможност да играе и за златен .