6

Анонимен

преди 11 години

Харесвам филмите на Баз Лурман - визуализация, избор на актьори, прекрасна музика. И този филм ще е много добър. Жалко, че ще чакаме цяла година, но пък за декември имаме "Хобитът":)

5

Анонимен

преди 11 години

Точно миксирането на класическата история със съвременни елементи почти винаги внася свежест в продукции от този сорт, а и ди Каприо в главната роля е сигурност за голяма игра, поне последните му роли не предполагат друго, извод - ще се гледа, въпреки закъснението ;)

4

Анонимен

преди 11 години

великолепна книга. прочетете я - не е дебела :) (не се препоръчва на чалгаджии, ще си изгубят времето)

3

Анонимен

преди 11 години

ами доста интересно бе интерпретацията на Лурман на Ромео и Жулиета - неща, които изглеждаха невъзможни, бяха решени доста умело. Иначе естествено, за хора, които не търпят новостите - няма смисъл да се мъчат

2

Боби

преди 11 години

Представяте ли си?Събитията стават в началото на миналия век и изведнъж чуваш рап.А Робърд Ръдфорд в старата продукция беше просто неотразим.Сигурно няма да гледам новата продукция,след като веднъж вече съм гледала един "Великият Гетсби" с Мия Фароу и Робърд Ръдфорд.

1

Анонимен

преди 11 години

е, все пак с режисурата му се е заел Баз Лурман, той умее да претворява кинокласики, да не подхождаме мнително по български