11

6666

преди 11 години

няма ли кой да й каже че реформи се правят с много пари от държавата, а не от мафиотите -частници собственици на големи фирми за лекарства? Те само правят реформите в своя полза, а не за народа койтое вече достатъчно беден и унищожен от *** в герб!

10

към бесове

преди 11 години

От Бесове нека направят разследване защо здравната министърка толкова яростно напада с проверки Бургаската болница МБАЛ окръжна. За враждата им с Русенската болница. Защо инвестициите за Бургас са спрени... разровете я малко тази "юристка"Повече никога за ГЕРБ!!!

9

д-р

преди 11 години

На снимката -тежката артилерия в здравеопазването.Да ви е честита!

8

GB

преди 11 години

Решават за ДДС-то върху лекарствата до края на септемвриРешават за ДДС-то върху лекарствата до края на септември!Сакън, не бързайте толкова! Оставете Марешки първо да събере парите за Локо Пловдив, пък тогава!

7

Dana

преди 11 години

Ако свалят ДДС, наистина може да почустваме намаление на цените на лекарствата.

6

tt

преди 11 години

Desislawa ,obi4am te..........

5

ХЕИ РЪЧИЧКИ

преди 11 години

Марешки е най голямата и яко сработена пералня за пари под протекцията на държавата,а под повръхноста и ТИНЯЯЯЯ

4

МЕЖДУКРАЧНА...

преди 11 години

Вън и на всички *** с междукрачна кариера, каквато е тази от снимката !!! ГЕРБ- ВЪН !!!

3

ИГНАТОВ- ВЪН !!!

преди 11 години

ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Самото ти изречение не е граматически издържано. Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! " Лидер сте" на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!

2

от Африка

преди 11 години

Може ли една изключително бедна африканска страна, в която да се намирам да има по-добра здравна система от нашата. Тук с рецепта, изписана от болницата се плаща символична сума от около 22 стотинки, с които в аптеката без никакви въпроси ти дават всички лекарства и други суми не се дължат. Лекарите се броят на пръсти но държавата им плаща изключително високи заплати за да ги мотивира да работят. Здравеопазването в БГ е превърнато в изключително печеливш бизнес, знаете за кои

1

Анонимен

преди 11 години

Нищо не пипайте,така си е добре,само засилете контрола при дистрибуторите.